Nasıl unutucam? Nasıl stalklamayı bırakıcam?

Üç dört önce benden ayrılan çoktan daha tam bitmeden beni her yerden engelleyip instasından fotoğraflarımızı silip hayatına kızları almış olan ( aynı anda bana seni seviyorum falan yazarken 21. ayımızda yaptı bunu ) ve fake hesaptan stalklayıp durduğum 21 aylık eski sevgilimi stalklamayı nasıl bırakırım.. ve düşünmeyi.. her yerden yeni hesap açtım kendime oradan da engelledi ama oradan takip falan atmamıştım bulunca engellemiş sadece ben onun aksine hayatıma kimseyi almadım alasım gelmedi. İki günde neredeyse iki yılda sözünü verdiğim güvendiğim şeylerden vazgeçemem.. görülen yerlerdeki fotoları sildim. Bilgisayarda falan gizli bir instada hepsi yedekliydi onlara kıyamadım. Bana aldığı kolye var yüzük var bir sürü şey var atmaya kıyamadım. Hatta kız mevzusunu öğrenene kadar boynumdan çıkarmaya bile kıyamamıştım kolyemi çok severdim.. Cidden tavsiye verin lütfen.. lütfen önceki postuma da bakın çünkü asıl olay orada ama yazmak için karakter sınırımı aştığımdan bunlardan orada bahsedemedim.
Nasıl unutucam? Nasıl stalklamayı bırakıcam?