Unutmak için onu her yerden takip etmemek için ne yapmalıyım?

2 yıllık bir ilişkiydi tanıştığımız ilk andan evlilik niyetiyle konustugumuzu biliyordu ama hiçbir zaman zorlamadim bu süreçte ailesiyle hiçbir şekilde tanistirmadi ailem öğrendi tanışmak istedi gelmedi kendine göre sorunları varmış üstüne gitmedim ama hep soru işareti vardı aklımda aylık kazancı 20 bin + yıllık 5 ikramiyesi birde kömür satma hakkı vardı yinede sustum sorunları vardır diye onu ozlerdim gelmediği zaman kavga ederdim mesaj atmasa merak ederdim kavga etmeden en son belki 15 defa aradım açmadı musait değilmiş yemek yiyomus ve kavga ettik sen beni böylemi seviyorsun dedi bende vazgeçtim yanlış bir şey yapıyorum demekki dedim sustum hastalansam merak etmezdi hadi çıkalım bir yerlere gidelim demezdi bana sorduğunda bende bı şey demezdim rahatsız ediyorum gibi gelirdi onu diyemezdim başkalarına zamanı vardı bana yoktu neyi sevip sevmediğimi bile bilmiyordu ben ne için uğraştım kendime kızıyorum psikolojim bozuldu buna ben izin verdim niye neden diye benle uğraşmaktan beni sevmedi sevemedi yorgun hiçbir şeye hevesi kalmamış birine döndüm kendimi bu hala ben getirdim inanmak istedim görmemişim beni sevmeyen birine karşı hep iyi düşünmüşum ama sadece seviyorum derdi sadece lafta onu bunu isteyipte para harcatan biride değildim ya çok saftim ya çok aptaldim ya da öyle görmek istedim bilmiyorum hayatında biri var galiba sürekli cevirimici bakmak istemiyorum napabilirim

Unutmak için onu her yerden takip etmemek için ne yapmalıyım?