Boyu kısa diye ayrıldım ama kaderimden kaçamıyorum !

Merhaba arkadaşlar. Biraz uzun olacak ama kusura bakmayın..

4 yıllık bir ilişkim vardı. yaklaşık olarak 6 ay önce bitti. Eski erkek arkadaşım çok iyi biriydi. Beni çok seviyordu. Bir gün olsun kırmadı beni. İlk tanıştığımızda çok hoşlanmıştım yüzü gayet iyi. Ama boyu kısa gelmişti o kadar da takmıyordum. Ben 1. 68 o da .1. 70 ti. Sevgili olduk herşey çok iyiydi ama dışardan herkes arkadaşlarım akrabalarım yakışmadığımızı benim daha güzel olduğumu yanımda kardeimmiş gibi durduğunu ,kendime yazık ettiğimi söylediler. Halbu ki ben onun içinin temizliğini yüreğini sevmiştim. ikimiz ayrı şehirlerdeydik ve tesadüfen aynı üniversiteyi kazandık. Sen gel aynı üniversiteye düş. 4 sene boyunca hep yanyanaydık. Ben son zamanlarda ondan soğuduğumu anladım Üstüme çok düşüyordu. Ama ondan soğudugumu söyleyemedim kıyamadım. Beni soğutan şey de onun yanında kendimi güvende hissetmememdi.. Bir gün yolda yürürken biri bana laf attı ve birşey demedi. Neden birşey demedin diye sorduğumda ise ''ne güzel işte sevgilim güzel beğeniliyor bu da benim hoşuma gidiyor'' dedi. Hiç beklemediğim bir cevaptı.. Ben de artık kaldıramadım ondan ayrılmak istediğimi söyledim. Zor oldu tabi kolay değildi benim için. Hala inanmış değil kendisi. Ama her yerde karşıma çıkıyor. Otobüse biniyorum koskoca istanbulda aynı otobüste denk geliyoruz. Son olarak da İş başvurusunda bulundum bir şirkette. Ve öğrendim ki orda işe başlayacakmış. Ve ben de o şirkette işe başlicam. Aynı iş yerinde olucaz. Bu benim kaderim mi kısmetim mi nedir anlayamadım. Sizce ne yapmalıyım ona bir şans daha vermeli miyim ?. Bir ömür boyunca onu yanımda bu benim kocam diye taşıyabilir miyim?. Çünkü beni sevdiği halde sahiplenemiyor ? Lütfen yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler ! :)
Boyu kısa diye ayrıldım ama kaderimden kaçamıyorum !