Askere gitmeden nişanlanmak?

Kız arkadaşım ile güzel seviyeli bir ilişkimiz var. Hayatımda böyle sevilmediğimi söyleyebilirim. Şimdi şu gibtirik ygs muhabbeti yüzünden sanırım 4 yıllık bir okul olmayacak. Yeni yasalar bayağı değişmiş. 4 yıllıklara kontejyan gelmiş 2 yıllık mezunu olduğum için bir 2 yıllık daha okusam okul askerliği ertelemiyor imiş felan işte karışık durumlar. en nihayetinde askerliği itekleyememe durumum var. Bu durumda mecburen gideceğim gibi görünüyor. Mevzuya dönelim tekrar. İlişkimiz çok çok iyi seyrediyor. Ailesi ile tanıştım baya da seviyorlar beni. Kız arkadaşım çalışıyor aylık 3000₺ geliri var ortalama şimdi benimde başımda bir kısım borç var. Kız bu borçları devralacak ben dönene kadar bende askere gidiceğim. Eğer okul felan olmaz ise. Döndüğümde de düğün derken olacak işte kayınpederle kayınçoyla birlikte çalışmaya başlayacağım felan. Şimdi dostlar siz ne dersiniz bu durumda ne yapalım askere gitmeden aileleri tanıştıralım mı. Ben kıza evlenme teklifini ettim. Parmağına tek taşı da taktım. Ama şu aileleri tanıştırayım diyorum. En azından ben dönene kadar bana askerde bir motivasyon olur hemde aileler işin ciddiyetini kavrar. Üst üste olmasını istemiyorum esasında. Nişan hemen ardından düğün istemiyorum. Kız da kabul ediyor durumu herhangi bir sorun yok. Sizce ne yapmak mantıklı.
Askere gitmeden nişanlanmak?