içlik
traş takımı
cüzdan
bu kadar başka varsa fikriniz alabilrim arkadaşlar
Pahalı bir malzeme götürme girişte sen neyin ne olduğunu pek bilmezken almasınlar. Örneğin üç bıçaklı pahalı bir jilet yerine bir kaç tane ucuz jilet bulundur zaten çoğu şey içeride var. Yatmalık üst baş bulundur. Terliğin olsun. Kontrol manyağı biri olabilirsin ama bu askerken birşey ifade etmeyecek. Herşey bir anda değişebilir ama sen nasıl olsa sana söyleneni yapmakla mükellefsin
terlik al diyosun yani..
sabah traş olurken sıkıntı olmasın diye küçk ayna götürürüm. kalabalık oluyomuş
Yoo gayet boş kim demiş ki onu :) Mesela arkadaş diş fırçası al tuvaletleri temizletcek falan diyor ya öyle bir dünya yok. Paşalar gibi askerliğini yapıyorsun sıkıntısız. Hatta kısa dönem arkadaşlara askerler çoğu işi yaptırmaz o çocukların ağırına gider "abi" "hoca" der saygı duyarlar.
vay be.. :)
şuan önüne gelen 4 yıllık bitiriyo kardeş. inş rahat olurum ya.
Eşek ölüsü gibi valiz götürme. İlk gideceğin yerlerde çoğu şey olur zaten.
Attığın her adımı birilerinin söyleyeceği bir yere gidiyorsun. Kafan rahat olsun plana gerek yok.
Sıcak güzel bir duş al gitmeden. Halılara bas bol bol.
Cevap
5Cevap
Askere bir şey götürebileceğinimi sanıyosun :D :D :D Kapıdan giremezken alırlar. Sadece traş malzelemeri. Sabah denetimde yüzünde pamuk gezdirirken sakalına takılırsa ha hatırladım bir de diş fırçanı al tuvaletleri temizlemen gerekir
diş fırçasını unutmuşuz. iki tane alıyım bari :)
jilet olarak iyi kesen tavsiye ettiğin jilet nedir askeriye için?
adettendir nedense bir daha görmeyecekmiş gibi tüfeği boşalt gitmeden:)
sabahlama düşünüyorum tüfek için. :)
Hepimiz biliyoruzki yapılması gereken belli asdjkd
sevdiğinin fotosu :D
romantiksin helal olsun hiç aklıma gelmedi :)
varsa yani al yoksada boş koy.
gerek yok kardş. yük etmeyim ben :D
pişman olursun.
Nereye gidiyorsun ?
belli değil daha. aralıkda gideceğim. ayna bile götüreceğim traşta sıkıntı olmasın diye.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar