Nasil kendime ceki düzen veririm?

Bu sıralar hersey üst üste geliyor. Tüm aksilikler beni buluyor. Tam aglamak bitti hersey yolunda gidecek diyorum ve tam o zamanlarda tökezliyorum. Bir çukura dusuyorum, bir boslukta gibi oluyorum sanki! Gecmiste yasadiklarimi gecmiste birakamiyorum mesela! Hep orfa takili kaliyorum. Bana yanlis yapan birini unutamiyorum. Bana zaarari olan biri.7 aylik sanaldan sevip konustugum ve 4 aya yakindir unutmaya calistigim biri. Sadece kendi ZEVKLERİ icin beni ssvgisine inandiran, geleceklerimde yer ayirttiran biri. Hergün merakla andigim kisiyi onu ve yasanmisliklari unutamiyorum. Cok da tembelim. Ingilizce ogretmeni olmak istiyorum. O kisiyle konusurken kendimden cok taviz verdim. Artik istemiyorum oyle olmayi. Kimseye karsi kendi logolarimi yikmamaliyim. O kisi icin aileme karsi yanlis yapabilecek kadar aptallaşmistim. Hemde haddinden fazla. Ve sırf O kisi hayatimdan cikti diye mal gibi aglarken, ben psikolojimi yerle bir ederken o insafsiz 2 kiza birden yavsamis, birine ask itiraflari yapmis. Hemde bana beni sevdigini soylerken. Bunlar zoruma gitti. Hemde cok. Ama yinede aptallıkla hatirliyorum o kisiyi. Benimle sadcee cinsi zevkler icin konustu... O aksini takdir etsede öyleydi. Bir de bana hakaret edip bdni sucladi. Umarim Rabbimden bulur... Kdndi hattimi atip yenisini aldim. Onun numarasinu kaydedip kaydedip ne zmn cevrimiciymis diye bakiyorum. Cok kilo aldim. Boyumda kisa. Artik degismek istiyorum. Kitaplarim var onlari okumak istiyorum. Tovbe etmek istiyorum. Ama seytana ve nefsime ayak uydurmaktan baska brsey yapmiyorum... Namaz kilip evde hanim kız olmak istiyorum. Takdir edilen Caliskan bir kiz!!!
Nasil kendime ceki düzen veririm?