Bir kadın aşktan neden korkar?

Burdan bir kızla tanıştım daha doğrusu kız hep tersledi uzak durdu ben tanımayı istedim zar zor yemek davetimi kabul etti çok cana yakın çok konuşkan çok eğlendik birlikte tabii ben çok etkilendim ve bir ilişki istiyorum kız eskiden çok kırılmış belli güvenini kazanmaya çalışıyorum.
kızın instasını aldım geçen gün hikaye paylaşmış kafa dinlemece hemen olduğu yere gittim beni görünce çok şaşırdı nasıl buldun beni falan dedi neyse kalktı gidecekti biraz dur senle konuşmak istiyorum dedim o kadar güzel bakıyorduki daldım bakma öyle dedi niye dedim beni kendine aşık etme dedi gitti o günden sonra aradım açmıyor mesajlara cevap vermiyordu en son bugün sabah yazmış benden uzak dur hayatım yeterince allah bullak bide ilişkiye ayıracak vaktim yok daha fazla ısrar edersen engellemek zorunda kalıcam dedi.
ben bu kıza destek olmak istiyorum yanında olmak istiyorum güzel şeyler yaşamak istiyorum ama sürekli kaçıyor benden gerçekten ilişkimi istemiyor güven problemimi var yoksa başka bişeymi neden bu kadar korkuyor nasıl yaklaşıcamı şaşırdım
Bir kadın aşktan neden korkar?