Arkadaşlar nasıl dayanicam ben (cezaevi) :( ?

Sevgilimle iki yıldır birlikteyiz onun ailesiyle aram sukur iyi benim. Benim ailemdede herkes biliyo fakat babam bitti biliyor. C. evinde oldklarni blmiyolarSevgilim 10 ay önce bir kaza yaptı silivri cezaevine girdi. Goruslerine gidemiyorum çok zorlanıyorum hem babamla aramız bozuk ve çok ters bir insan hemde işten izin alamıyorum param kesiliyor babam olmayacak şekilde tepki gösteriyo Ayrı kaldığımız günlerde birbirimizle son aylarda çok kavgamız oldu göz görmeyince öfkenin sevgimizi bile geçti artık birbirimize yüklenir olduk. Uc aydır gidemiyodum o üç ay içinde bu çok kötü mektuplar yazdı kalbimi çok kırdı bende mektup yazmaya kalktikca çok kötü şeyler yaziyodum agliyodum ve yollamiyodum. Sonra içim çok doldu evde çok kötü şeyler yaşadım ona olanları anlatmadan icimi doktum 7 sayfa boyunca falan özlediğimı söyledim. Bugun açık gorusune gittim sadece ben vardim. Ailesi haftaya olan a. goruse gidicekler. Gorüş salonuna koşarak gittim sarıldım resmen oda oturunca gözlerini falan sildi ilk 6 7 dk ciddi bir şekilde konuştuk sonra ben yanastim güldürmeye falan çalıştım oda çok sınırliyim sana falan dedi güldü aynı şeyleri bende tekrar edip güldüm falan görüş boyunca hep ben elini tutup sarıldım o kalabalıktan çekindiği için pek yanaşmadı. Son beş dakika gardiyan görüş bitiyo arkadaslar vedalaşalim dedi ben kafamı önüme egdim elimle oynadım gitme falan diyip çok kötü oldum sesli ağlamaya başladım oda sarıldı ağladı gardiyan geldi caner bir sen kaldin hadi dedi bende ya durun Allah aşkına zaten gelmiyorum dedim iyice ağladım normalde karşısında asla ağlamam üzülmesin diye ama dayanamadım artık iki görüştür aynı şeyi yapıyorum çünkü onu çok üzgün görüyorum Şu an yazarken bile çok kötü oldum ağlıyorum. Arkadaslar birbirinizin kıymetini bilin lütfen Allah kimseyi bu duruma sokmasin çok çok zor bir durum 😔temmuz 20de mahkeme var şikayetçiydi bayan sonradan şikayetini geri aldı ama fayda etmedi hala ertelendi karar mahkemesi olucak ben nasıl dayanicam bilmiyorum🙁
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 19 o 21 yasinda 🙁
Arkadaşlar nasıl dayanicam ben (cezaevi) :( ?