ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN!!! Şu an elinde telefon yatakta olanlardan bu yardımı bekliyorum. Ben sevgilimin benimle neden küstüğünü buldum. Zaten tam olarak da sevgilim değildi takılıyorduk. Bu geçen akşam yine beni sinir edince ben yeni bir Instagram adresi açıp bir akrabasına yazdım gerçi daha öncede Instagramdan bir sürü kişiye yazmıştım onun listesinden ama Instagramdan yazınca çıldırdı uzun süre yazma dedi bir de annemle konuştu annem ona hasta beyni öyle hükmediyor dedi bu da ayrı bir problem beni hasta olarak görüyor artık evlenmek için küçücük bir umudum vardi onunla oda bitti. 😭 Yazma dedi bir süre sonra siniri geçer mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl başkasına yazdın kanka
Akrabasına çünkü o an bana sevdiği kızdan bahsetti o olursa hayatımda Damla Öztürk diye biri olmaz dedi kimse olmaz dedi onun hakkında dinlediği şarkıları falan atti bende o anlık sinirle böyle bir şey yaptım.
Sende hadi ordan git o kıza o zaman diyecektn. Hem bunu diyen adamın peşinden hala neden koşuyorsun ki evet sende de suç var. Susup silmen lazimken adamın gözünde o... uspu oldun. Gerek yoktu buna. Peşinden koşma öyle birinin
Ama çok seviyorum bana çok zarar verdi öyle desem aslında kıymete binerdim ben ne yaptım gittim akrabasına yazdim
Seven kişi bu dediklerini yazmaz derya. Seven kişi yapmaz yani. O gitse kuzenine yazda hoşuna gider mi. Bak seni çözdün flörtz birisin bu normaldir ama o olmayınca canın sıkıliyor diye dönmesini istiyorsun demi
Galiba ama o da dün felaketti ya sevmiyor muyum yani o da bana yazdı beni kullandığı için yaptım dibine kadar hissettirdi
Seni kullandı mi bu çocuk
Evet dibine kadar kullandı o yüzden yaptım önce işimden onun yüzünden oldum aldığım son aylık ona gitti sonra benimle defalarca kere birlikte olduk gerçi bunu çoğu kere ben istedim sonra kendine aşık etti kullandı ama bende az şey yapmadım
Neler yaptın mesela can.
Sürekli aradım sevgilim olması için ısrar ettim çünkü çok seviyordum çocuk gibi davrandım akrabalarıyla konuştum 30 yaşında koca bir çocuk gibi soguttum kendimden hep verdim verince yanımda olur sandım olmadı sıktım
Anladım fazla fedakarlık yapmışsın. Ama kimseye kendini zorla sevdiremezsin ki. Gördün bak elinden kaydı gitti. Defalarca senden faydalanması ona kar kaldı. Şimdi de erkeksizlik te seni zorlayacak nasıl tatmin edeceksin kendini can
Ben tatmin edecek birini bulurum aklı uçkurunda olan kişi çok ama ben onu istiyorum sadece onu
O seni istemiyor. Gururun hiç mi yok
Ona karşı yok
Olmalı ama kadınlık gururu diye bişey var ve asla ona ihanet etmemen gerekir
Uzun bir süre arama ne demek
Unut gitsin demek
O zaman unut beni derdi
Daha ne desin 😂😂 ya sen çocuk musun ufacık bir umuda bagliyorsun kendini
Siyirmissin canim teshisin konulmua
Ama çok aşığım ya
Kendine hakim ol canim erken bikarsin
Affetmez mı artık
Kendini toparlasin yazar
takılman hata
seni sevmeli saymalı..
amacın neydi
Bilmiyorum o an bana başka bir kızı sevdiğinden bahsetti onun hakkında dinlediği şarkıları şiirleri attı sonra bana o olursa kimse olmaz benim hakkımda Damla Öztürk diye biri Yok dedi üstüne üstün ben ona onca fedakarlığı yapmama rağmen yaptı bende sinir oldum o an yaptım siniri geçince afeder mi
Tamam da akrabayı da bulaştırmazsın. Saçmalamışsın.
Aaa mm güzelse gecer
Oo çzğrdile
Az önce yazacaktimda kaldırıldı sanırım sorunuz