Ask nedir dedim.. Sustu.. Ask nedir bilirmisin sevgili?

Aşk: seni içine çeken bir duygudur. Kendine kapanık olmaya sebeb olan bir duygudur. Aşk bir insana alışmak değildir seni olduğun gibi sevmesi senin bütün davranışlarına katlanması seni kendinden çok sevmesi sen uzaktayken sana bir şey oldu diye hissetmesi o üzüldükçe sen ondan da çok üzülmektir o sevinince ondan çok sevinmektir onun sözleriyle kendini iyi hissetmek onu görünce kalbinin atması sesini duyunca mutluluğun başına çarpması … o olmazsa senin bir bitki gibi yaşaması… onun her bir gülüşüne hayran kalmaktır. Aşk seni düşündüren insanı değiştiren çok farklı yönlere götüren ve anlatmaya imkansız olan bir duygudur. İşte sana olan aşkım böyle bir şeydir. Ben degismem diyen bir cok insan tanidim sevgilim. Seversen degisirsin. Ask fedakarlik ister, sen hic tek kanadi ile ucan kus gordun mu? Yine ask nedir diye sorarsan? Bakışlarında diyar diyar gezdiğin değil , Bir bakışıyla diyarına gittiğindir AŞK. Simdi Sen degismesende olur. ben cok degistim... Kendimi cok severdim ben daha onceleri... simdi ben yokum sadece senden ibaretim...
Ask nedir dedim.. Sustu.. Ask nedir bilirmisin sevgili?