Yanaktan operdim isirirdim kizmazdi. Çok samimiydik. Sevgili değildik. Ama ben seni seviyorum derdi

Kız aslında seni seviyor ama sınırlarının olduğunu belirtmek istiyor. Gönlünü alıp böyle şeyleri yapmayacağını anlatman gerekiyor ki umarım yapmazsın kız istemiyor çünkü.
Ne zaman oldu bu olay? Ve ne kadardır ayrısınız?
Ha bence unut gitsin ama yinede konuşmak istiyorum dersen mesaj at siniri geçmiştir artık.
Belkide atmak istemiyodur nerden biliyorsun?
Kaç yaşındasınız ya siizzz? Bu ne saçma sapan tavırlar? Derdi Ozan Güven olsa.
Lan bırak uğraşma allah askina ya velet velet isler
Öyle yapıyorum zaten. Pekii ben başka kizla bowlinge gidip video çekip faceye attim. Onla hep giderdik koyar mi ☺
@EsmerAdam23 yasin 28 ve yaptigin harekete bak az delikanli ol , bowlinge gidip facebooka atmak nedir liselimisin , zaten kizda tam ergen
@SizKimsinizYa orda yaşım 28 yazıyor diye 28 mi oluyorum. Hasta misin sen? Sana ne ne yapıyorsam?
@EsmerAdam23 kiza ergen demissin senin eksin yanin yok
Usta özür dile barismaya çalış
Benim ilişkim bitecek sanirim siz birbirinize bir şans verin
Aşkta gurur olmaz
Seviyorsun di mi
Hem öptürtüyor hem hır çıkarıyor. Düşman başınaböylesi.
Cevap
9Cevap
1. si kıza hiç çıkma teklifi ettin mi
2. si yazdıklarına göre kıza bayağı emek harcamışsın, kaç yıllık arkadaşın
3. sü o kızla ilgili niyetin neydi, öpüşmeden önce o mu yaklaştı sen mi
Zaten dosttuk ama bana sana karşı icimde birsyeler var ömür boyu tutamam. Isirabilirsin felan diyordu. Evet belkide teklif etmeden öptüm diye kızdı. Çok şeyler yaptım onun için kimsenin yapmayacağı şeyler.
Ben diyorum ya opuyordum yanaktan i siriyordum. Hatta yanagimi isiricakti yüzümü çektim mememi isirdi. Aslında opmeme çok kizmadi. Pazar günü onla bulusucaktik ben arkadaşlarımla bulusucam dedim. Trip attı sonra cevap vermeye ye basladi kızdım. Işte bunları dedi
Yanagimi isircakti kafamı geriye çektim mememi isirdi. Utandi. Valla anlamadım benim gibi birini bulamaz ki kardeşlerine bile sahip çıkar hediye alırdım. Doğum günü partisi bile yaptım kardeşine hep gezdirdim nereye isterse anlamadım ki
Zaten bu olay 1 ocakta oldu 14 martta kankasi engelimi kaldirdi oysa tehtit etmişti. O kaldirtmistir hep yan yanalar... Ama yazmıyorum yazmicam da ☺
Anlamadım sen sevgilini mi öptün normal kız arkadaşını mı?
Kıza sormak lazım. Optun diye boyle yazdığını zannetmiyot. Başka bir halt var bence.
Tribin de böylesi bir ana avrad sövmediği kalmış 👎🏻👎🏻
Sevgili değilsen niye öpüyorsun
Teklifetseydin bari
Zaten dosttuk ama bana sana karşı icimde birsyeler var ömür boyu tutamam. Isirabilirsin felan diyordu. Evet belkide teklif etmeden öptüm diye kızdı. Çok şeyler yaptım onun için kimsenin yapmayacağı şeyler.
Tanirdi. Herkese çok iyi çocuk derdi benim için. Seni seviyorum derdi hep mesaj atardi. Optukten sonra pazar gunu bulusucaktik. Ben arkadaşlarımla takilcam dedim. Trip attı yazdım yazdım cevap vermedi bende kızdım bunları söyledi. Ama kankasi 3 ay sonra engeli kaldırmış. O kaldirtmis biliyorum amacı ne?
Pekii engeli neden kaldirtmis onu merak ediyorum ☺
kızla sevgili değilsinz abisi olarak mı görüyodu ne
abisi mi terörist? kanka ozaman sen bunu s*kmemekle hata etmişsin
kanka aynen ava giderken av olma sakın 😀 güzelce dersini ver
sert yap kanka 😂
kanka boynuna yapış aşşağı doğru in okşa güzelce kıvama iyi gelir
Lann sevgili değil birşeyin değil ne diye öpersin...
aferim sana tamam demekle iyi yapmışsın böyle kezbanlara yüz vermeyin ya sinir oldum kıza şu an :D
tamam yazmis bide😂😂
namuslu ayağına yatan malın teki
Ben ferhatim. Evet bana sana karşı icimde birşeyler var ömür boyu tutamam. Bazen çok tatlisin isirmak istiyorum. Isir diyordu felan hep o kafamı karıştırdı ☺
Nerden buluyorsunuz bu tipleri
Kontrol ediyor demek ki
Atma atma
abartmis ya.. optuler onu diye gtu kalkmis🤣
Bunu da buraya mı yazıyorsun.
Namuslu kızmış belki ilk öpücük
Doğru söyle olum başka bişey yapmadın dimi? 😀
Sevgilin değilse haklı ama yine abartı
İkinizde ergensiniz kusura bakma kardes
Tamam ne ya 😂
Bu ne ya😂😂😂
Yav aman bırak bunla mı uğraşcan salllaaa
kaç aydır tanıyodun
Keşke yapmasaydın
Abartmış
Ilginc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar