Nisanlimdan ayrilmak istiyorum. ama nasil. lutfen yardimci olurmusunuz?

biz 3 senedir sevgiliyiz cok harika herkesin gipta ile baktigi bir iliskimiz vardi ta ki evlilik karari alana kadar sonra aileler tanisti benim ailem cok istemese de benim kararliligim ve sevgimden dolayi tamam dediler Nisan soz gibi bisey oldu sonra isler degisti sevdigim adam degisti annesinin sözünden cikmiyo biz karalar aliyoruz konusuyoruz eve gidiyo sonraki gun farkli konusuyo elbise bakiyorum internetten gönderiyorum hangisi güzel felan diye annesine gosteriyormus anneside su daha kapali onu alsin diyormus annesi beni hic sevmiyo nisanimda giydigim elbiseye laf etti takilacak altini taktirmadi nisamlimla yan yana oturunca gelip kaldirdi oglunu sonra arama muhabbeti basladi beni hic aramiyo demeye sonra biz nisamlimla kavga etmeye basladik tabiki benm cik uzun calisma saatlerim var uzun uzun sohbet edemiyorum aramaya basladim sık sık bu seferde kisa konusuyo dedi tuvalete gidip gizlice arayip midemi bosmusum diyordum isyerindekilere nisamlimla aramiz acilmasin diye sonra ariyorum acmiyo acmayincada beni kisa caldirdi demeye basladi yine kavga kiyamet uzun uzun ariyorum bu seferde acmiyo aramadi diyor altin istedi bizimkiler dugunde cok dediler sonrada takarim altini eve girince kolundan cikarrirm dedi kayinvalidem saka ile karisik annem ve babam vefat ettiler benim daha yeni nisanlandik zorluyolar anne baba de diye diyemiyorum inanin istiyorum ama diyemiyorum cok zot benim icin 15 yil olmus onlar oleli nasil diyim bir anda anlamiyolar ust katimizda oturun diye zorluyor kayinvalidem evlenince calisma diyor nisamlimda etkilenip devamli olarak kavga ediyoruz bn kpssyr calisirken bana nasil olsa calismicam hic calisma sinaba diyolar cok bunaldim ayrilik asamasindayim dayanamıyorm artik bir akil verin lutfen sizce cokmu abartmıyorum duzelie mi?
Nisanlimdan ayrilmak istiyorum. ama nasil. lutfen yardimci olurmusunuz?