Araştırmalara göre evliliklerin bitmesinin en temel etkenlerinden biriymiş. Zihninizi eğer eşinizden başkası meşgul ediyorsa, kendinize bir dur demelisiniz. Eşiniz sizi severken başkasına aşık olsa sizin tepkiniz ne olur?
Eşiniz sizi severken başkasına aşık olsa sizin tepkiniz ne olur?
Öncelikle medeni şekilde bir uyarı yaparım. Bu tutumunun devam etmesinin başta kendisine sonra bu güven birlikteliğiyle sözünü tutamadığı bana. Şunu da belirtirim bir insan başından beri Seçtiklerinden saparsa yarın başkası içinde aynı şeyi yapar derim. Sonuçları anlatırım ikinci bir hak elde eder ve ona sadece iki seçenek sunarım , görsel zevkinin pişmanlığını mı? Elinde yıllardır tanıdığın eşinin kıymeti ve emeği mi? Pişman olacağının eminliği ve zayıf insanlığın acısını içime gömer sonsuza dek kapıları kapatırım karar onundur artık.
Aklım almıyor ya da kafam basmıyor birini sevmek ve başkasına aşık olmak nasıl saçma bir durum Adi üstünde seviyorsam ondan başkası bana haram gözlerime perde kalbime kilit vurmusumdur başkasına Seviyorum diyerek başkasına aşık olmak sahtekarlık olur
Bence bu durum eşimin ne hissettiği ve benden vazgeçip geçemeyeceği ile alakalı... Bir insan bir insandan vazgeçmeyi göze almışsa aldatır. Bazen insanın gönlü başkasına kayabilir veya o anki farklı durumlardan dolayı birisinden hoşlanabilir ama bu durumda dahi eninde sonunda yanında durduğu kişi ben olmalıyım... Tabi ki kimseyi zorla yanımızda tutamayız, eğer hisler tükenmişse aldatmak veya aldatmaya giden yola girmek yerine ayrılıp herkesin kendi hayatına bakması en mantıklısı.
Uzun süreli evliliklerde eğer ilişkiler monotonlaşmaya başlarsa yeni heyecanlar kişileri etkileyebilir. Bu durumda evlilik ilişkisini canlandırmak gerekir. Bunların ne olacağınada çiftler karar verir. Şunu yap bunu yap demek yanlış olur. Bazıları seyahat severken başka çiftleri bir demek çiçek farklılaştırabilir.
Eşim beni severken başkasına aşık olamaz ki. Bana karşı sevgisi bittiği için başkasına aşık olabilir olacaksa. Tepkim ayrılmak olur. İnsanız neticede hislerimiz değişebilir yeter ki aldatmak gibi igrenc şeyler yaşanmasın, dürüst olunsun.
eşini seven başkasına aşık olabilir mi? kendini ona ait hissetse, ona sadık hissetse kimseye o gözle bakmaz bile en başta. o gözle bakmadığın insan isterse dünya güzeli olsun aşık olunmaz. eğer oluyorsa eşiyle aralarında eksik bir şeyler vardır.
Buda sorunu diyecem ama başa gelmeden atıp tutanlar başa gelince bazı seylere göz yumuyorlar. ama kesinlikle boşanirdim. buyuk konuşuyorum inşallah pişmanlamam.
En İyi Cevaplar