Karşı cinsten nasıl numara alırsınız taktik var mı komik şeyler bekliyorum biraz gülelim.
Valla bak 18 yaşındayım bu yaşımda sevgilimden güzel numara alan görmedim daha aramızda bişeyy yok aynı okuldayız geldi yanıma "çok pardon şarjım bitti annemle konuşuyodum arayabilir miyim senden merak etmesin" dedi iyi niyet ya verdim bir baktım kendini çaldırdı akşam yazdı😂tabi şu an sevgiliyiz 🙇
en kısası telefonunu kapat şarjım bitti arkadaşıma mesaj atabilir miyim de kendine mesaj at. metine de beni bu numaradan arayabilirsin numaranı aldım adım bilmem ne yazabilirsin. senden sonra ne yazmış diye bakar mutlaka :D
Süpermiş
Taktik maktik yok, Zaten gerçekten hoşlandığın bir kız gördüğünde aklına taktik falan da gelmiyor insanın, elin ayağın dolaşıyor panikle saçmalayıp doğal akışına bırakıyorsun. İşin ucunda taktik varsa o tanışmanın amacı bambaşka boyutlarda demektir :)
Çok telaşlı bir şekilde bayanın yanına gidersin, çok acil babamı aramam lazım ablam doğum yapıyor dersin, kendini ararsın pis pis sırıtıp kaçarsın :D
Bunu hiç yapmadım tabi böyle şeyler yapmam ben :D
Vay be
Güneş gözlüklü emoji *-*
Cevap
42Cevap
Acil birini arayabilirmiyim telefonum kapalı ordan numarayı alır 3,4 gün sonra yazarım yanlış mesaj attım derken tanışmaya getiririz 😅
İnstagram hikayeden karikatür fotoğrafı paylasmıştım. Kız özelden o resmi istedi. Mesajdan tam boyutta çıkmıyor, whatsappdan atayım dedim? Kabul etti verdi numarayı. Ama ilgi duymadığım birisi için takılmadım sonra 😂😂😂
a: meraba
b: buyrun
a: telefon numaramı kaybettim de
b: eeee
a: seninkini alabilir miyim
b: ... dsadasd :D :D
Çok basit, telefonumun şu an yanımda olmadığını söyleyip birisini aramam gerektiğini söylüyorum, kendimi arıyorum😀
Hayır bir taktiğe gerek yok. Vermek isterse, güven duyarsa zaten telefon numarasını verir. Aksi durumda istemek gereksiz olur.
bilmem klasik olarak internetim yok dakikam var.. numaranı verirsen oradan ararim ben seni diyorum onlarda veriyor. sadece süreci ayarlamak gerek sanirim☺☺
Swarm ya da Instagramdan mesaj atarım saçma bir muhabbetten. Sonra ordan yürürüm bazılarında 1 kaç saat bazılarında 1-2 gün sonra numarasını alırım. Ama hiçbir zaman kötü niyetli olmadım. Sohbet muhabbet falan.
ya ben polisim numaranizla ilgili bir arastirma yapcam
Dömxmöfmrmfmdksjcjekemfm
Numaranız madde kullanıyo olabilir
Cok itici oldu be 😂😂
Evet madde kullaniyo hatfa
Hiç numara almam gerekmedi. Birini arayacağım taktiği güzelmiş ama
peki sen sana gelen nasıl bir teklifi geri cevirmezsin bizde onu uygulayalim barii :D
Vermeyin numaranızı. Sonra sabah akşam arayıp duruyorlar. Anlamadım ki geceleri bir ben mi uyuyorum.
Telefonu değiştim numaralar silindi watshap ı yeni yükledim telefona numaranı Verde valiyim çalışıyor mu watshap 😀
taktik yok..
sesini duymam lazım diyorum alıyorum..
Telefon icat edildi :) de bir yöntemdi demi hayat akışım ;)
Numara desen bile verebilirler, çok fazla çabaya gerek yok😂
Beni bir çaldırır mısın Telefonumun sesi ile ilgili bir şey deneyeceğim.😎
baktım muhabbet iyi. gidiyor hemen yapıştıririm wpden devam edelim mi sorusunu genelde numara veriyorlar sonra tak 5 e go go go
adamına göre aslında karşıdakini çözmeden numara istemem
Kızın biri telefonunu kaybettiğini söyledi aradım numaramı aldı aramadı aramalıymıyım sizce
Ramazan ayı paylaşma ayıdır
Benimle numaranı paylaşırmısın
Haha ya çok komiksin 😂😂😄
Telefonun güzelmiş 📲numarası ne 😂😂😂
Gerçek hayat kasıyoda whatsapp'a mı geçsek?
numaranı ver lan derim :D
Oo kabayiz biraz galiba 😂😂😉
Lotodan numara çıkmadı numaranı versene.
numarayı sizden mi almya çalışcaz :)
Kızlar o numaraları yemez.😊
Seni çok hoş buldum numaranı verir misin?
Mesela böyle bu durumda bana desen hayır derim
Ama sana demedim hemde hoşlandığım birine boyle demem su mesala bakar misiniz ya ikidir gözüme çarpıyorsunuz sizi hoş buldum instagram hesabınızı öğrenebilir miyim sizde isterseniz tabi beni tanıyin yani oldu mu 😂😂
sana istemesen de zorla verirler
Numara olayına karşıyım
Dumanmi yakicik karsiymis
İste verrirler tatlım
Telefonu elinden alir kendimi ararim
genelde karşısı istiyor veriyorum :d
yeter ki Güvenini kazan ömrünü verir kız
Yapayacağım son şey bu olur sanırım
Direk isterim uğraşamam
Taktiklere göre hareket etmiyorum
yaktık maktık yok bam bam bam :) . ssss
Ben olsam vermem pat diye numara mı istenir