Ben yıllar önce İstanbul'da çok hoşlandığım bir kız vardı dövizcide çalışıyordu bende başka yerden euro alıp hergün o kıza bozduruyordum. Sonra birgün kafaya taktım... Numarasını almaya karar verdim kıza bir not yazdım sizden çok hoşlandım telefon numaramı yazdım ararsanız sevinirim dedim kız parayı alıp notu görünce gülümsedi😂😂😂
25 Yorumla- +1 yıl
Sonra? Boaaah çok heyecanlı 😃😃
- +1 yıl
Ah be 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılOtobüs sahnesi yıktı benii 😔🚬🌬️💨
Taktik yok bende direkt. 😄17 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm be 😃
- +1 yıl
Bende 🤫
- +1 yıl
Daha eski yok muydu ya 😂
- +1 yıl
Var ya uff :D sıkıldım yoksa daha dağıtacam sjjs
- +1 yıl
Hepsini bana gönder hepsini 😐
- +1 yıl
Arkadaşlarınla paylaşmalısın jsks paylaşmayı öğrenmelisin :D
- +1 yıl
Bencil olasım var bugün 🦅
Numara isteme değil de alma üzerine bir planım var benim.
"Eee şey çok özür dilerim, afedersiniz ama paketim bitti de yenilenmesine birkaç gün kaldı. Acilen annemi aramak zorundayım, telefonunuzu sadece 5 saniye kullanabilir miyim?"
Deyip kendimi çaldırır kaçarım 😂15 Yorumla- +1 yıl
Bugüne bugün gördüğüm en güzel taktik. 👏👏👏😅😅😅
- +1 yıl
ya o ara numarasını gizli numara yapmışsa? bak o zaman sekiyo mu sekmiyo mu :D
- +1 yıl
masalizmo kimler kimlere denk geliyor be sen diyon :dd
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılKimseden numara istemedim.
Ama isteyecek olursam da taktiğe ihtiyaç yok bam bam.22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler beybi
- +1 yıl
Ricalar tatlım ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse hayal kurmasin, ilk kez gördügü birisine kolay kolay kimse numarasini vermez.
O yüzden ben istemem. Numara istemek daha yolun basinda 1.0 geriye düsmeme neden olabilir. Denenir ama %90 boşa cıkar.
Bu arada benim numaramı isteyen profilimden alabilir. Ekledim oraya.12 Yorumla- +1 yıl
Hahhaha ya @halilim123 😅😅 ! Diyecek bir şey bulamıyorum sana
- +1 yıl
🙂😆 👍
+1 yıl
İş bahane ederek cep alınır.
Örneğin kafede çalışan bir kızsa. Başka bir yerde daha iyi bir kafe olduğunu sürekli personele ihtiyaç olduğunu çevrende başka kızlarda varsa onlarada ihtiyaç olduğunu söyleyerek alırdım cep telefonunu.
Otobüsteki arkadaş yerinde olsaydım zamanında yaptığım bir taktik var. Otobüs viraja girerken yalandan kıza çarptım sonra çok özür diledim kendimi affettirmek için çorba teklifi yaptım. Netice güzel bir çorba içtik10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılburada yazan ısteyende oldu
baska kapıya demıstım .
ben ıstemedım veren oldu burdan degılde ara dıye , aradım mı hayır.
sen yaklas cüzdanın şişkin olsun , o kız bırak tel numarasını t. c noyu sana verır işlemleri başlat nikaha der.
takılmayın böyle şeylere.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBey efendi benim telefonumda arama hakkı yokta sizin telefondan arkadaşıma telefon açabilir miyim acaba tabi kendi numaranı çevircen ama kendi telefonun sessiz de olması lazım zaten gerisi kolay
26 Yorumla- +1 yıl
Nasıl taktik ama
- +1 yıl
Güzel, sana öyle yapıyorlar sanırım 😅
- +1 yıl
Benimde dakikam yok diyorum 😂😂
- +1 yıl
Kalp birine bağlı olunca
- +1 yıl
Heh süper 👍🏻 mutluluklar
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
Bu yorumumu sabitle arkadaşlarımıza yardımcı olalım hbsbsbd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTaktik yok.
Zaten burada ki kızlar FBI ajanı gibi öyle bir gizlemeye politikası uyguluyorlar ki görende diyecek evinden alcaz 😅
Zaman kaybı başka bir şey değil212 Yorumla- +1 yıl
Burdaki erkeklere güven olmadığından olabilir mi acaba?
- +1 yıl
Gene bir genelleme ve gene tüm suç erkeklere. 🤦♂️
Evet bir çoğu öyle ama emin ol ki kadınlar da erkeklerden hiç ve hiç az değil.
- +1 yıl
Senin yaptığın peki?
- +1 yıl
Kısas 🤷♂️
- +1 yıl
Hayır ya akıllıya bak sen burdaki kızlar derken genelleme yaptın :D bende aynı şekilde cevap verdim oki?
- +1 yıl
Ama benim genellemem yaptığım şey çok aşikar bir şekilde doğru 😅
Senin ki ise yüzde 80 doğruluk payı var 😏
- +1 yıl
Yapma, 99% falan doğruluk payı var benim yazdığımın. :) hemcinslerini koruma
- +1 yıl
Oooo olmaz çok yüksek söyledin 😐
Bir de güvenmeden vermem lafı var bitiyorum bana 😂
Hayır anlamadığım şey ise sanaldan nasıl güvenicen🤦♂️ - +1 yıl
Demek ki, hiç vermeyecek numarasını. Millet telefon numarası üzerinden adam soyuyor 😃
- +1 yıl
Bu son söylediğin şeyden sonra hiç bir kız numara vermez daha tebrik ederim 👏👏👏👏👏
- +1 yıl
Akrepman karar ver, zaten vermiyorlar ya kızlar numarasını 🤨
- +1 yıl
İstisnalar için söylemiştim 😬😎
+1 yılBir gün siteden gidersm direk sevdiğim üyelerin mesaj kutusuna numaramı bırakıp gidicem 😂😂😅
Onun dışında sanırım isteyemem.🤭317 Yorumla- +1 yıl
😅😅 iyiymiş bu tuttum bunu ben
- +1 yıl
Umarım gitmem için dua eden olmaz 😂🤭
- +1 yıl
Hahah deli kız ya 😃
- +1 yıl
😜😜😘
- +1 yıl
Üzgünüm dostum seni tanımıyorum 😃 cok beklersin 😏
- +1 yıl
Yinede çok bekleme sen
- +1 yıl
Ahahaha öz güvene bak 😃
- +1 yıl
Sen mi cizdin kaderi mi 🤦♀️
- +1 yıl
Sana iyi uykular rüyalarınla 😃 ben kacar
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Dertleşmek istiyorsan 1 tuşla, birisine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, mutlu olmak için 4 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla
21 Yorumla- +1 yıl
Tanıdık geldi
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Taktiğim yok. Hayatımda sadece bir kere yapmıştım, onun harici de bir daha asla yapmadım.
Rica etsem numaranızı alabilir miyim demiştim, o da vermişti.115 Yorumla- +1 yıl
Aldın mı bari? 😃
- +1 yıl
Hahaha kahvem nerde arkadaşlaaaar❓🤦♀️
- +1 yıl
Teşekkür ederim Kaktüs, şekersiz ve azcık sütlüüüsü dimi 😅
- +1 yıl
Çok haince, tuzla şekerle ne işim var yahu 🥺
- +1 yıl
Çok naziksin Kaktüs 🥳 içeyim de uyanayım dimi ama 😁
- +1 yıl
Hıı? Bana mı dedin? 🥱
- +1 yıl
Var ya ben bu kahveyi içer, yeniden uyurum :D
- +1 yıl
Gönder gelsin 😌
+1 yıldirek numarasını istesek
vermezse vermez ne gerek var bu gibi taktiklere bilemedim:)10 Yorumla
+1 yılmaalesef yok.
Çünkü kızma ama sırtımdaki skolyoz yüzünden kaybediyorum. :) Yapacak bir şeyim yok...16 Yorumla- +1 yıl
Yorum yok knk. Kızacağımı biliyorsun 🤦♀️
- +1 yıl
Bu t-shirt tam senlik kanka :) Üstümdeki alırken aklıma geldi sen ':)
- +1 yıl
Nalaka knk onu da açıkla bari 😃
- +1 yıl
Hemen acıklayalım efenim.
Sen pozitifsin hep.
Anladığım ve hissettiğim ise geçmişine hiç bakmıyorsun. Daima önüne bakıyor olusun... :) Üstumdekı t-shırt de de o yazı var.:) - +1 yıl
İyi gözlemcisin knk 😃✌️
- +1 yıl
Öyleyim teşekkür ederim kankam.. :)
+1 yılHiçbir bağın yok karşı cinsi ilk defa gördüysen hiç utanmana ve bahane bulmana gerek yok olayı olduğu gibi anlat numara ya da ig iste sana kalmış, ben şahsen tanımadığım biri numaramı istediği zaman tereddüt edip vermiyorum ig veriyorum genelde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Mekan, zaman önemli kişiye özgü ben orjinal takılırım herkese ayni taktik olmaz.😀
14 Yorumla- +1 yıl
Neymiş taktik merak ettim😃
- +1 yıl
Ayh yılın kendini beğenmişi ya 😃
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Erkek çok doğru ama kızlardan alamazsın çok usta olman lazım 😄
14 Yorumla- +1 yıl
Onun için taktik geliştirmek gerekiyor işte 🙄
- +1 yıl
🤦♀️ Boşa diyo ya..
Numara isteme 90'larda tarih oldu sosyetikçim.
Artık isteyen istediğine sosyal medya üzerinden ulaşabiliyor, numara isteyenin kaldığına ihtimal vermiyorum..10 Yorumlao diziyi çok severdim mecnun ne güzel de bahene arardı. mesele numara istemek değil o numarayı öğrendikten sonra gelişen olaylar zinciri çok meşakatli ve zorlu orası sıkıntı işte.
10 Yorumladun yurudun bi kiza taraf, tellephonun DIal-up sayfasin acdim, sonra tellphonu kiza karsi tutdum soyledim pardon bunu dusurdunuz, kiz soyledi hayir bu benim tellphonum degil :)))
soyledim hayir tellphon numaranizi dusurdunuz, baya guldu ve numarasin verdi10 Yorumla
+1 yılKonuşmak; flört bir kaç iltifak etmek, kendisine karşı ilgili olduğunu göstermek ve istersen birşeyler yaparız yarın veya sonra deyip numarasını istemek. Bir kere yaptım işe yaradı
10 Yorumla
+1 yılBunun taktiği maktiği yok ben direkt istiyorun istersen numaralarımızı alabiliriz diyorum ve de rahatça alıyorum ne var ki bunda bu kadar? Vermiyorsa da eğer fazla üstelenmez bitti.
10 Yorumla
+1 yılniye numarasını istiyim bu ayıp bence onun yerine instagramda konuşuruz sonra buluşmada telefonu eline verip numaranı yazar mısın sesini duymak istiyorum derim 👍👍
10 Yorumla
+1 yılHiç tanışmadan konuşmadan numaramı istenirmiş. Day game mi yapıyoruz :) Önce bir small taşk. Sonra Kahve içmeye davet et. Anlar bir şekilde ister numaranı. Numaranı istemiyorsa uzaklaş direk :))
10 Yorumla
+1 yılİlk tanışmada tel istersen abaza gibi olur direkt sana nasıl ulaşabilirim dersin çoğunlukla Instagram veriyorlar zaten. Bir zaman sonra wp geçmeyi teklif vee ardından tel bizde 🤙
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. İstemem ama illaki istemem gerekirse direk gidip isterim sonucta numaranin bi ozelligi onemli yok iletisim cagindayiz zaten o kadar dar goruslu kadinla o kdar muhabbet etmem
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ben kimseden öyle numara isteyemem ama eğer mecbur kalsaydım şöyle söylerdim... Kusura bakmayın şarjım bitti de telefonunuzdan bi arkadaşı arayabilirmiyim derim kendimi çaldırırdım 😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılsizinle bir jahve içebilirmiyiz dersin evet derse alırsın içerken hayır derse o zaman numaranı almam lazım yarın içelim dersin yoksa evine kadar takip ederim dersin d
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. o kişiyle konuşma anıma vs bağlı istersem bi yolunu bulurum ama kızlardan genelde numara istemiyorum aslında genelde hiç istemiyorum kimseden isteyen benden ister zaten ben sormak istemiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılInternetin bitmek üzere olarak gör beğendiğin kişiye " internetim bitti ama googleden bir adres bakmam gerekiyor sizin telefonuzdan açıp bana ekran görüntüsü gönderebilirmisiniz"
10 Yorumla Erkeklerden istemiyom kıslardan istiyom isteyeceğim zaman, direkt soruyom numaranı ver de yazışak diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duruma göre değişir. Önce durumu hikaye et mevcut duruma göre taktik.
Kolaydan başla lütfen bayağı zamandır antrenmansız olabilirim...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonumu uzatırım yaz derim. Bu konuda kafa patlatacak değilim. Sonuçta hatırlanacak bir detay değil bana göre.
10 Yorumla
+1 yılRehberde çok numara var ama çalınca bana heyecan verecek bir numara uzun zamandır maalesef yok diyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Genelde istemem ama numarasını isteyecek kadar etkilenmişsem bir kızdan direkt gidip hoşlandığımı belirtip isterim ama şimdiye kadar istemedim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıldunya fani ölüm ani telefonunu versen ne olur yani :)
10 Yorumla
+1 yılBu işlerin taktiği falan olmaz azıcık medeni cesaret... konuşmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
10 Yorumla
+1 yılKız senden hoşlanmayıp beğenmedikçe taktiğin Allahını yapsan yine de o numarayı alamazsın.
10 YorumlaMesajla telefon numaranı ver hepsini WhatsApp tan yazayım.. 😁😁😁
10 YorumlaAnneme telefon aca bilirmiyim de ve kendi telefon numarana çal ve numarası duşsun
10 Yorumla
+1 yılcebelleşmeye gerek yok ben direk gider konuşurum isterse zaten zaman içinde numarasını kendi verir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbet ilerleyince karşı taraf vermeye razı oluyo zaten.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Pardon acil bir yeri aramam gerkiyor telefonumu ofiste unutmuşum mümkünse bir görüşme yapabilirmiyim
10 YorumlaDirek isterim yahu. Her bir şeyde de taktik mi lazım yani.
10 Yorumla
+1 yılHerhangi bir taktik kullanmıyorum. Direkt isterim aklıma koyarsam.
10 Yorumla
+1 yılBende tecrübe 0 ama.. eğer gerçekten istemissem direk gider isterdim
10 Yorumla
+1 yılHicbir kizin numarasini almak icin sekilden sekile girmeye gerek yok vermek isteyen verir
10 Yorumlaİstersen bunu telde konuşalım derim, hiç tutmaz ama 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe taktiği ya kendimi neden boşa yıpratayım istiyorlar zaten
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılTaktiklere girmiyorum. verirse alırım. Vermezse de almam
10 Yorumla
+1 yılYok hayır. Uğraşmaya değmez. Açık açık isterim verirse verir vermezse vermez.
10 YorumlaTelefon numarasınızı alabilirmiyim derim. Taktik maktik yok bambambam :)
10 Yorumla
+1 yılAçık açık isterim nedeni olarak da izah ederim sonra kendisi bilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar Türkçe konuşan kızsa uzaklaşıyorum.. yabancı kızlardan zaten pek bir şey yapmanıza gerek yok samimi ve abazanca yaklaşmayın whatsappını alıyorsunuz şu an benim 30a yakın ülkeden yabancı kızın whatsapp ı var.. hem ingilizce ve fransızcamı geliştiriyorum bazı yerel diller öğreniyorum hemde karşımdaki küfür etmeden ahlaklı terbiyeli ve global vizyonu olan bir kızla konuşuyorum.. Türkiye sınırları içinden ne kadar uzaklaşırsanız o kadar kolaylaşıyor her şey deneyin hak vereceksiniz :)
00 YorumlaHayır yok. Çünkü hiç öyle girişimlerim olmadı.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yıldirek ima eder gündeme getirir rica ederek isterdim sanırım.
taktik maktik yok; bam bam bam :)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNumaramı isteyenle iletişimi kesiyorum.
Siz ne diyonuz? o. O10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNumaranı versene telim almanyaya açıkmıydı bir kontrol etmem gerekiyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılVar ama gizli bir sır 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen dedimki instagramimi kapaticam numarani verirsen haberlesiriz verdi şimdi nişanlım :D
10 Yorumlailgisini çekecek bir işle uğraşırım sonra belki benle konuşmaya çalışırsa devamı gelir. Ama asla bir kızdan telefon numarası istemem o bana gelsin kardeşim.
10 YorumlaTaktik falan kasmam, direk sorarım numarasını veresi varsa zaten verir taktiğe ne hacet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Numaranı verde seni sabah namazına kaldırayım
24 Yorumla- +1 yıl
Puahahah 👏 çokseeelll bravo 😃
- +1 yıl
Yaa off yalanın böylesi 🤦♀️😃
Kanka hiç istemiyorum 3-4 buluşunca kız diyor almayacak mısın numaramı diye hiç sormak aklıma gelmiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat