Karşı cinsi elde etme yöntemleri nelerdir?

selam halimden anlayan dostlarim benim derdim aslan erkegi birbizimi az ama uzun zamandir taniyoruz ve yillar sonra tesadüfen karsilastik. cok ilgiliydi, güvenilir oldugunu kanitlamak icin sözleri ve hareketleri on numaraydi, resim bile atiyordu, ortak derdimiz, ortak bilgi paylasimimiz, yogun is temposu, ve onunda benimde birer cocugu var. Aslinda bu kesin sirtlan dedirtecek bir tip. Herneyse 4-5 gün sonra canim demeye, sahiplenmeye basladi. ben oglak kadini olarak zor güvenen ve zor kendini sali veren biri olarak yinede sans vermek istedim ama gel görelim ki bu cok ilgili ve hemen görüsmek isteyen beyfendi aksam mesela is bitince "bekle hemen dönecem sana" diyip ertesi gün "günaydin" mesaji gelmisti kendisinden. Ben kendimi tutamadim tabi sordum bu durumu ve keskin kisiligimi ortaya koydum. Ertesi gün bu durum tekrarlandi ve baska birisiyle görüstügünü düsündüm. Yine duramadim yazdim yapistirdim lafi ama kirmadan, gücendirmeden böyle seye gelemedigimi ifade ettim. Mesaji okumadan silmis tek cizgide kaldi. Bir is ortaminda oldugu icin sana kisa ugrayacagim diye yem attim ve aradan cok gecmeden döndü oglunun hasta oldugunu ve yaninda olacagini söyledi. Gecmis olsun oglun iyimi diye sordum ama hic dönmedi geri. Aslinda durumun farkindayim ama öyle hirslandim ki aklini celmek istiyorum bu aslan burcunu. Sizce bu durumdan sonra ne yapayim. Sessiz mi kalmaliyim yoksa kendimi belli mi etmeliyim. Internette bir sürü aslan erkegi söyle böyle yaziyor ama inanmiyorum. simdiden okudugunuz icin tesekkürler:)
Karşı cinsi elde etme yöntemleri nelerdir?