Ben anlatim ben sevdigim herkesi sahiplenirim o yuzden tek kisiyi kiskanmam herkesi kiskanirim
✂✂✂✂🔨🔨🔨🔪🗡🔪🗡⛏⛏⛏💉💉💉
✂✂✂✂🔨🔨🔨🔪🗡🔪🗡⛏⛏⛏💉💉💉
Ben de bütün sevdiklerimi kıskanırım abla kız kardeş annem ailem çocuklarım herkesi kıskanırım sevdiğim kız ile kız kardeşimi ablamı annemi aynı diğerleri ayrı
Cocuklarim derkn?
bir sürü küçük çocuk var etrafımda manevi çocuklarım gibi onlar maveni olarak bir çok kiz kardeşim ablamda var 🙂
çocukları severken onlar da beni kıskanır birini çok sevsem öpsem hemen somurturlar birini çok kucağıma alsam oynasam onlar la diğerleri beni de al der onlar da beni kıskanırlar
🔥🔥🔥🔥🔥🛠⚒🔨🗡🗡🗡⚔️⚔️⚔️🔫💣💣💣💣🔪🔪🚬🔧🔩⛏🛠⚒🔨🔨⚔️🗡
Yes siddet✋
Yesss canım 😀🤙
Şiddeti seviyon heralde
Hak edene
İyiymiş
😈😤😫💩👊🏻👎🏻🤜🏾🤛🏼☝🏼👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻✊🏼🗣🐍🦎☄️💥🔥⚡️🌊❄️🔪🔩🔧⛏💣🔫🛠⚒🔨⚙️⛓🗡⚔️🚬⚰️📿💊
Önce sinirlenmişim bok var dı demişim çok kızmışım yumruklu ifadelerde kafa göz dalmışım işte sonra bağırmışım yılan gibi tıslamışım sinirden alev almışım bildiğin kıskançlıktan bütün saçmalıkları iğrençlikleri yapmışım yani sonra kar işaretinde buz gibi davranmışım gene kıskançlıktan 😂 Sonra öldürmüşüm herifi yeri belli olsun netice de sonra da tabut tebih dua için sonra da baş ağrım tutmuş hap almışım işte koyduğum ifadelerin açıklaması 😂😔😔
Buna eig olur ✌✌✌
ah sağol şekerim:P
Anlatırım tabi ki.🤴👁️💣💣💣💣💣💣🦍🦍🦍🦍🦍🦏🦏🦏🦏🐄🐄🐄🐍🐍🐍🐍🐍🕷️🕷️🕷️ 😂😂😂😂
Ohhhh ne guzell
Anldim 😂😂😂
Cevap
7Cevap
Emoji kullanamıyorum 10 üzerinden 5 normal derecede kıskanırım
Anladim✋✋✋
🐲🐲🐲🐲🐲🐲🐲
salarim icimdeki ejderyayi
😂😂😂😂😂😂 komiksin
Anlatılmaz yaşanır der susarım 😂
Vayyy bndensin💪💪💪
Tabiii 😂😂
👊✊👋👠👜📌🔨🔧 aciklayici oldumu
Olmaz mi👏👏👏
😉☺
kıskançlığım hiç yok :D :D :D
Domuz yemissin oyle serlwr kiskanmayanlara
nasıl yani
Domuzlar hic kisknmayan varliklarmis onu yiyenler kisknc olmaz mis lafin gelisi tabki domuz yemezsinde benzetme
hee ok :D :D
Anlatamam pek kıskanç olduğum söylenemez :D
Himmm
Kiskanc olmayan erkek sevmyen erkek diye dusunenlerdenim
bazi konularda sadece
Peki
👩🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫😠😠😠
🔪🔪💣💣⚔️⚔️💉💉⚰️⚰️ öldürürüm direk 😂😂
Oldur onu😊
😒🙈
Sen çok kıskançsındır eminim...
🔥🔥🔥ateşe veririm direk