İnternet & Teknoloji Kendinizi emojilerle anlatabilir misiniz? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Nasıl birisiniz? Neşeli, kızgın ya da işte emoji ile tanıtın kendinizi xd Kendinizi emojilerle anlatabilir misiniz? Cevapla İş Soruları Emoji Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Papatyalı_hanım Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 😡😊😒🥴😁gün içinde bu hallere mutlaka giriyorum. Hayır en az dört tane moda girmessem günü tamamlayamıyorum dkdkd 🍂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl kızgınla başlayıp sonra mutlu oluyorsan sorun yok xd Yorumla Papatyalı_hanım +1 yıl Sıralama değişiyor ya ama zaten benim kızgınlığımda iki dakka sürdüğü için sorun yok dkdkdkdk Yorumla
terazininbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Ben böyle 👉☺️ geziyorum genelde etrafta. Söversem de bu şekilde içimden sövüyorum hem belli olmuyor 😌 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yüze gülen arkadan vuran xd Yorumla terazininbiri +1 yıl Yııooo arkadan vurmam. Tebessümle sövdüğüm çok olur amaa 🤪 Yorumla
Angel2597 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😄🤣😍🤩🤭😈😴😎🌹🍝🍟🍕🍰☕👠📝Bence bunlar beni anlatabilirler😄 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Bu kadarı az olmuş bi yirmi tane daha ekleseydin. D Yorumla Angel2597 +1 yıl Ahhaha 😄 Daha da eksik zaten 😄 Yorumla
LadyKillerz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hiç sevmem bilmem de emojiO yüzden anlatamam 1 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl ☺️😊😒😋 bu ikisiyim heralde 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Gülen neşeli mi xd Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kesinlikle bu🙂 1 0 Yorumla
kuryeparçası Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl 3*3 tam ben 😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl gözükmüyor ustam xsd Yorumla kuryeparçası +1 yıl KS beni kıskanıyo Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl 🥺💔😭 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dağlar kızı reyhan olsa üzülmezdi ama Yorumla DaglarinkiziEylul +1 yıl Ne alaka Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 💔 💔 💔 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kalbini kırmışlar demek... Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Çok özlüyorum birini 🤕 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Özletiyorsa gelmeezzz Yorumla sudesiyahseven +1 yıl Ben ayrıldım, geleceğimiz yok diye. Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl 🤪💃🥳😂, 😏🥺😢😪😭 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Deli, çılgın, eğlenceli ama gün sonunda da ağlayan mı xdd Yorumla
ajdaözbal Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl 🙃😢😔 1 8 Yorumla 8matador1180 +1 yıl sinsi mi bu xdd Yorumla ajdaözbal +1 yıl Tüh dimi görüşüm kaldırılır.🤦🤦🤦 Yorumla 8matador1180 +1 yıl nasıl anlamadım Yorumla ajdaözbal +1 yıl Hayır be ne sinsi si🤦😔😔 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Görüşün kaldırılması ile ne alaka xd Yorumla ajdaözbal +1 yıl Şimdi görüşünün kaldırılar , sadece emoji olduğu için 😔🤦🤦 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hayır soru zaten emoji sorusu, kimse kaldıramaz. Yorumla ajdaözbal +1 yıl İyi hadi sevindim 😀 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı. 😏😏😏 1 0 Yorumla
ViCCi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl 🧐🤔😩🎮 1 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl üniforma içindekine küskün dsf Yorumla ViCCi +1 yıl Sen şaka da yaparmışsın bak kgkfdk Yorumla 8matador1180 +1 yıl şaka bizim işimiz hüseyin abii Yorumla ViCCi +1 yıl Adamı hasta etme matador fkrkfk Yorumla 8matador1180 +1 yıl amanniiii, nnnn Yorumla ViCCi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
😡😊😒🥴😁
gün içinde bu hallere mutlaka giriyorum. Hayır en az dört tane moda girmessem günü tamamlayamıyorum dkdkd 🍂
kızgınla başlayıp sonra mutlu oluyorsan sorun yok xd
Sıralama değişiyor ya ama zaten benim kızgınlığımda iki dakka sürdüğü için sorun yok dkdkdkdk
Ben böyle 👉☺️ geziyorum genelde etrafta. Söversem de bu şekilde içimden sövüyorum hem belli olmuyor 😌
Yüze gülen arkadan vuran xd
Yııooo arkadan vurmam. Tebessümle sövdüğüm çok olur amaa 🤪
😄🤣😍🤩🤭😈😴😎🌹🍝🍟🍕🍰☕👠📝
Bence bunlar beni anlatabilirler😄
Bu kadarı az olmuş bi yirmi tane daha ekleseydin. D
Ahhaha 😄 Daha da eksik zaten 😄
Hiç sevmem bilmem de emoji
O yüzden anlatamam
☺️😊😒😋 bu ikisiyim heralde
Gülen neşeli mi xd
Bu yeterli olur sanırım 💔
😒 bu bana en yakın olan ve 😒 bu
Kesinlikle bu🙂
Hepsi moduma göre değişiyor
3*3 tam ben 😂
gözükmüyor ustam xsd
KS beni kıskanıyo
🥺💔😭
Dağlar kızı reyhan olsa üzülmezdi ama
Ne alaka
💔 💔 💔
Kalbini kırmışlar demek...
Çok özlüyorum birini 🤕
Özletiyorsa gelmeezzz
Ben ayrıldım, geleceğimiz yok diye.
🤪💃🥳😂, 😏🥺😢😪😭
Deli, çılgın, eğlenceli ama gün sonunda da ağlayan mı xdd
🙃😢😔
sinsi mi bu xdd
Tüh dimi görüşüm kaldırılır.🤦🤦🤦
nasıl anlamadım
Hayır be ne sinsi si🤦😔😔
Görüşün kaldırılması ile ne alaka xd
Şimdi görüşünün kaldırılar , sadece emoji olduğu için 😔🤦🤦
Hayır soru zaten emoji sorusu, kimse kaldıramaz.
İyi hadi sevindim 😀
😊🤣😎
Sinirli.
😜😊😭☹️🤔🤐😴
🙂😎
☺🤗😄😊
😏😏😏
🧐🤔😩🎮
üniforma içindekine küskün dsf
Sen şaka da yaparmışsın bak kgkfdk
şaka bizim işimiz hüseyin abii
Adamı hasta etme matador fkrkfk