Sevgilimle çok sorun yaşıyoruz?

Herkese merhaba iyi akşamlar. Sevgilimle yaşadığımız sorunlar için sizden yardım istiyorum. Birbirimizi çok seviyoruz her şey çok güzel ama aramızdaki sorunlara bir türlü çözüm bulamıyoruz. Annesi ilk başta istemedi ikimizde gögüs gerdik ve ikna ettik mutluyuz fakat tartışıyoruz sürekli. Ben biraz otoriter bir erkeğim kimse yanlış anlamasın bayan fikir ve ilişki de biraz geride durmalı diye düşünüyorum dediğim dedik ve aşırı sinirli biriyim. Ben hiçbi kızla samimi olmuyorum hatta konuştuğum bir bayan arkadaşım yok sadece onla konuşmaktan zevk alıyorum kendiside aynı şekilde muhattap olmuyor. Çok gezen kişilerdik yedi aydır devam eden ilişkimizde izin isteyerek sadece ihtiyacımız olduğunda çıkıyoruz bide buluşmaya. Ona çoğu zaman izin vermiyorum çünkü ya geç oluyor ya da verdiğim izin vaktini hep aşıyor haber vermeyerek merak ettiriyor. Bazı kız arkadaşlarıyla karakterleri yüzünden konuşmamasını söyledim tamam demesine rağmen konuşmuş ve o kızlardan biriyle benden habersiz bir yere gidip tartışmamıza sebep olmuştu. Kendisi mesajlaşırken bir çıkıyor saatlerce yazmıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor her gün söylüyorum ama anlamamakta ısrar ediyor. Konuşmasına dikkat etmiyor benle konuşurken ben onun arkadaşı değilim haddini aşmaması lazım diye düşünüyorum. Anneside çok otoriter ve gezmeyi seviyor sevgilimide götürmek istiyor gittiği yerlere ve ben buna sürekli izin vermiyorum bana "annemle senin aranda kalmaktan bıktım" dedi bir kaç defada gitme dediğim yerlere gitti. Verdiğimiz sözler var birbirimize ve ailelere ciddi düşünüyoruz ailelerimizde ciddi düşündüğümüzü biliyor ve destek veriyorlar sözlü sayılırız sizce sürekli yaşadığı evin değilde yaşayacağı evin kurallarınada uymak zorunda değilmi. Başka bir sıkıntımız yok birbirimizi seviyoruz. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum kusura bakmayın uzun oldu. Iyi akşamlar.
Sevgilimle çok sorun yaşıyoruz?