Sevgilimle aramda ki sorun ben miyim?

Yaklaşık 7 aydır bir ilişkimiz var başlarda her ilişkide olduğu gibi çok güzeldi sadece arada bir ufak tefek tartışmalarımız oluyordu büyük kavgalarimiz ise bana eski sevgilisinin soy ismi ile seslendi bir gün o zaman cok bir şey demedim nedenini sorduğumda ise bana ağız alışkanlığı olduğunu söyledi o zaman küçük bir triple geçmişti ama içime çok oturmuştu. Sonrasin da Kübra diye bir arkadaşıyla mesajlarını okudum birbirlerine asko demişler işte fotoğraf atmışlar kızın ojesini seçmiş o zaman bunun için kavga ettik sizin için belki bu normal gelebilir ama benim için değil kıskanç bir yapıya sahibim ona en başta bunu belirttiğim halde benle oldu orada yanindan kalkıp gittim sonrasinda yazdığı şeylerle yaptığı şeylerle gönlümü aldı tekrar barıştım ve kızı her yerden çıkardı engelledi. Sonrasında üç tane daha kız arkadaşı var biriyle temas icindeyken arkadaşım görmüştü ve bana söylemişti o gün yine kavga ettik yine nasıl yapıyorsa barıştırdı beni ama hepsi içimde hiç unutamıyorum her an aklima geliyor daha geçenlerde de bu temasta bulunduğu arkadaşından snap atıyor beni gizliyor işte kendisini etiketliyor ve 18 den küçük kızlar yazmasin diye atıyor bunu da bana arkadaşım yazdı gösterdi başımdan aşağıya kaynar su döküldü çünkü bana arasını açtığını samimi olmadığını söylemişti daha da katlanamayarak ayrıldım tabi bunlar olurken bu olaylar bana hep abartma sen abartiyorsun uzatma yeter gibi şeyler söylüyordu ama kendisi benden daha da kıskanç bir insan kısıtlayan bir insan halbuki ben onu kısıtlanıyorum da konuşsun ama seviyece adamca kaç kere bunu anlatmaya çalıştığım da bana abarttigimi söyledi hala da söylüyor ne desem bunları diyor ama hala çok seviyorum eskiye donmek istiyorum sizce ne yapmalıyım

Sevgilimle aramda ki sorun ben miyim?