Sevgilimle aramda bir sorun var?

Merhabalar sevgilimle 4 ayımıza gireceğiz kendisini çok seviyorum ve elimden geldiğince ona romantiklik yapmaya sevdiğimi söylemeye çalışıyorum, kendisi telefonuyla çok vakit geçirmiyor ve ailesi de biraz zor bir aile olduğu için buluşurken falan zorluk çekiyoruz , ne yapıyorsun diye soruyorum bu sorudan rahatsızlık duyduğunu söyledi çünkü bir şey yapmıyorum ben bu soruyu gün içinde 2 kez falan soruyorum genel de , romantiklik konusuna gelince 2 hafta da 1 hediye almış oluyorum garanti ve her gün gece yatarken onu ne kadar sevdiğimi betimleyerek anlatıyorum o kendini yetersiz hissettiği için bu konuda yine rahatsız olduğunu söyledi, ve o ilişkide daha fazla arkadaşlık istediğini söyledi ben çok fazla romantiklik yapıyormuşum bundan bahsetti biraz da kendisinin ilişki sorumluluklarını çok iyi yapamadığını bekarlığa alıştığını bahsetti ( ilk sevgilisiyim ) 20 yaşında ben de 24 , ve bence biraz da içine kapanık, dışardan gelen tepkileri çok dikkatte alıyor ne yapmalıyım? Nerede yanlış yapıyorum bitsin istemiyorum?

Sevgilimle aramda bir sorun var?