İrem, 15, Batıkent, Bu gizemli çocuğu nasıl bulurum?

Berbat bir sorum var tıkandım kaldım yardıma ihtiyacım var. 18 mayıs akşam 7 buçuk sularında Atlantis AVM'deki kotona gittim. kıyafet bakarken karşıdan 15 16 yaşlarında yakışıklı bir çocuğun geldiğini gördüm. annesi olduğunu tahmin ettiğim bir kadınla yürüyordu. Bana bakıp gülümsedi ben ise donup kaldım hatta nedenini bilmiyorum ama sinirli sinirli baktım ona. sonra da acelem olduğundan mağazadan hemen çıkmak zorunda kaldım geri de dönemedim. o günden beri onu düşünüyorum... Atlantis Batıkent ve koton başlıkları altında bulabildiğim kadar gönderi taradım ama yok Allah yok! Batıkent İtiraf sayfasına bile yazdım durumu. neden bir gülümsemeye bu kadar tutuldun diyebilirsiniz. Bu gibi olaylar ara sıra başıma geliyor ama bu kez farklı işte! çocuk aklımdan asla çıkmıyor. Gençler yardımınıza ihtiyacım var bu çocuk hakkında kumral, boyunun 170 civarında olduğu, Justin Bieber'ın baby klibindekine benzer saçlarının olduğu ve annesinin kotondan alışveriş yaptığı dışında hiçbir şey bilmiyorum ve onu bulmam lazımmmmm!
İrem, 15, Batıkent, Bu gizemli çocuğu nasıl bulurum?