Nasıl bulucam ben bu çocuğu?

Arkadaşlar 3 sene önce okuldan çıktım felaket yağmur yağıyordu üstü kapalı bi yerde dururken yanımda bankadan çıkmış takım elbiseli sigara içen bir çocuk vardı bana bi bakış attı zaten sırılsıklamım beni bi ateş saldı vurulduk orda anlayacağınız neyse sürekli ordan geçmeye başladım arkadaşlarıma sordurdum bi gün kendim saklandım çocuk staj yapıyormuş banka da instagram kullanmıyormuş bi gün cesaret edip numarasını aldırdım gayet güzel karşıladı hayatımda karşıma çıkan en iyi en temiz insan diyebilirim kız arkadaş desen yok sosyal hayat desen yok tabi bu kadar iyilik benim götüme battı gayet iyi anlaşıyorduk kopmasak üç yıl net birlikteydik ama ben bir şeyine sinirlenip konuşmayı bitirdim oda peşimden koşmadı numarasını sildim aradan üç yıl geçti hala bekliyorum ya hiç sevgili yapmadım uzun zaman sonra tekrar rüyama girdi ve çocuğu asla bulamıyorum numarası gitti instagram kullanmıyor artık staj da yapmıyordur nasıl bulacağım keşke zamanı geriye alabilsem ne olur taktik verin nasıl bulurum DENİZBANKİBO SESİMİ DUY
Nasıl bulucam ben bu çocuğu?