Hepinizin eski/yeni tüm sevgili namzetlerini çılgınlarcasına stalkladığını biliyorum. İnsan bilmek, öğrenmek istiyor. Ama korkanlar, ya yakalanırsam, ya yanlışlıkla kalplersem diye korkudan bakamayanlar da var. Mesela ben! Yakalanmadan stalklamanın püf noktalarını öğrenebileceğim araştırmacı gazeteci ruhlu arkadaşlar varsa bizi de uyandırabilir mi bu tatlı uykudan lütfen.
Fake bir hesap açın. Fake dediysem de kimseyi takip etmeyen boş bir hesaptan bahsetmiyorum. Öyle bir fake hesaptan söz ediyorum ki insanın aklına acaba diyecek bir soru işareti dahi kalmasın. Peki ama nasıl? Bunun için biraz sabır ve çalışma gerekiyor. Kimisi işsizlik diyor buna fakat bilmek istediğin bazı şeyleri direkt soramıyorsan ve meraktan çatlıyorsan buna ihtiyac duyuyorsun. Kullanacağın fake fotoğraflara uygun bir hayat hikayesi ve fotoğraf arşivi kullanacaksın. Yalancı arkadaşların olacak. Bu ne demek? Tek bir hesap açarak bunu yapamazsın. Bulduğun fotoğraflara yakın arkadaşım dediğin birilerini etiketleyeceksin. En az 2-3 yakın arkadaş içinde fake hesap açacaksın. Onlara ait fotoğrafları da o hesaplarda paylaşıp hesabı eskiteceksin tabiri caizse. Fotoğraflar çok güzelsin tanışalım mı dan ibaret olmamalı. Yakın arkadaşlarla geyikte döndürülmesi şart. Yer bildirimleri ve fotoğrafın o ortama uygunluğuna dikkat edilmeli. Türk birine ait fotoğraf kullanırsan yakalanma ihtimalin yüksek. Bu yüzden yabancıları tercih et. Paylaşılan fotolarda dikkat etmediğin küçücük yerlerde yabancı dil falan kullanılmamalı (plaka, mağaza ismi, poşet vs) Paylaşılan fotoğraflar ünlü ya da ünlü olma çabası içinde olan birilerine ait olmamalı. Yakalanma ihtimali yine çok yüksek. Eh en önemlisi google da arayınca çıkmamalı. Fake nasıl olur içerikli bir yorum oldu ama idare et. Soramadığın herşeyi sorup dilediğin gibi stalklayabilirsin. :D 3 senedir kullandığım bir hesap var. Gerçek sanan arkadaşlar edindim. Utancımdan söyleyemiyorum da :(
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimkisi stalk mıdırr bilmem ama.. Ben konuştuğum çocuğu didik didik etmiştim. Onun da sebebi bana yalanlar söylemesi ve bana pek de inanmadığım cevaplar vermesiydi. Çok şüpheci bir insanım , gerçeği öğrenmeden asla bırakan bir insan olamadım ne kadar üzüleceğimi bilsem dahi o yolun sonuna kadar gitmeyi tercih edenlerdenim. Bunu da dikkat çekmeden yapmak için öncelikle ;
* uzun zamandır kullandığın dikkat çekmeyecek ortalama fotograf sayısına sahip belki günde bir kere belki haftada bir kere atılmış fotograflar olmalı.. Ortalama beğeni sayısı ortalama bir takipçi sayısı olmalı. Ben çok önceden düşünüp açmıştım ve dikkat çekmeyecek bir hesap olmayı başarmıştım.
* sonra ister o kişiyi takibe alır fotograflarına bakarsın ya da mesaj atıp birşeyler öğrenmeye çalışırsın , ya da benim de yaptığım gibi kimlerle konuşuyor hayatında başka biri mi var diye şüphenirken şüphelerini gidermek amacıyla şüpheli gördüğün o kızı takibe alıp hareketlerine bakarsın..
Son olarak benimkisinin sonu hüzünlü bir gerçekle son buldu.. Umarım stalklarınız sizi üzmez.
Usul ve sinsice yaklaşıcaksın avının profiline. Telefona kibar davranacaksın; haldır huldur gezersen profilde muhakkak bir yerlere tıklarsın. Fotoğrafının altındaki kalpli yorumlara duyduğun öfkeyi parmaklarına yansıtmayacaksın, o kalpli yorumu yapan profile tıklamıyacaksın. Hedef değiştirme, avına konsantre ol. "ıyyy canım bu nasıl paylaşım" diye düşündüğün paylaşımında çok bulunmayacaksın yoksa muhakkak o paylaşımın ne kadar kötü olduğunu belli edecek şeyler yapıyorsun refleks olarak asasssddf
1- Çok fena aldatılacaksın, 2- Üstüne bir de engelleneceksin, 3- Tesadüfen dışarıda sokakta bir yerde onun camış gibi mutlu olduğunu da göreceksin, 4- İnternet borcunu ödemeyi unutacaksın, 5- En gıcık olduğun kişi hala sana aşkını itiraf etmeye devam edecek, 6- Cepte yarım ekmek tavuk döner alacak para bile olmayacak, ... Sanırım bu sayede profesyonel katil olursun.
öncelikle hangi hesapla stalk yapıcanı bilmen gerek instafram ya da face hesabı aç fake git onun arkadaşları karışık insanlar ekle 1 hafta gibi bir sürede git bir kızın fotolarını bul at sonra buna mesaj at buna bak git fotolarını beğen istersen ama sen olduğunu anlamasın böyle yaptımda gerçek yüzünü öğrendim benim zırtonun ama naap soyadı aynı olan kişileerede bak tüm kızlara erkeklere bak yetmedi gerekirse hesabını hackle git bak konuşmalarına bu kadar abartmada dediklerimi yap ha bide unutmadan senin konuşmanı anlamasın kısaltarak yaz normalde uzun yazıyosan falan :d
ya valla ben dün hayvayı yedim. Eski sevgilimi stalklarken yakaladım. şöyle söyliyim: çok uzun süredir instagram hesabına gizli gizli girip bakıyorum kimleri takip ediyor, ne fotoları atıyor diye (hesabı gizlide değil, o yüzden takip etmiyorum). fakat dün yine girdim onun hesabına. annem gelince de hemen çıkmak zorunda kaldım, çok hızlı bir şekilde instagramdan çıktım, nasıl çıktığımı ben bile anlamadm:D ... bir kaç saat geçti. yeniden instadayım, bir baktım, "o"-nun fotosu benim sayfamda gözüküyor. "noluyo"dedim, "ben onu takip etmiyorumki benim sayfamda neden gözüksün" dedim? yokksaaa yoksa takip mi ediyorum onu? :o ivit, meğersem birkaç saat önce annem geldiginde, çabucak çıkış yaptığımda yanlışlıkla takip etmişim. bir baktım bu da beni takip etmiş, fotolarımı filan hepsini beğenmiş :) ayş çok mutlu oldum açıkcası. bide kıskanç gibi mesaj da yazmış: kendi fotonu paylaşma diye :)
Sorunun cevanbına gelirsek: sevgilinin hsabina girmeden önce teefonunu uçak modu yap :)
Öncelikle fake bir hesap açıyoruz, hesapda kullandığımız soy adı stalklayacağımız kişinin dikkatını çekmemeli sıradan bir kişi gibi gözükmeli bunun için hesaba takipçi kasımı vs. şeyler yapılabilir. Ortak arkadaşlarınızı ya da stalklayacağınız kişinin tanıyacagı kişileri kesinlikle takip etmiyoruz. Erkek stalklanacaksa kız hesabı, kız stalklanacaksa erkek hesabı açılması daha mantıklıdır. Karşı cinsi daha çabuk kabul ederler falan. İş stalkla gelince en son fotoğraftan başlayacak beğenenleri yorum atanları vs. incelemeye başlarsanız hayatına zaman zaman giren insanları yeni arkadaşlıkları daha kolay tahmin edebilirsinz! İyi stalklar. 😊😇
Aynı fikire sahibiz :) sizi tebrik ediyorum. ancak ben stalklanacak kişinin cinsinden bir profil açılmasından yanayım. Çünkü ileri de yılışma durumları olabilir diye. Ama kabul etme yüzdesine bakılırsa da karşı cins hesap açmak mantıklı. Sizi takipteyim :)
Ben bir araştırma yapmışım aklın durur 😂😂 e-devletinden tut hattında kaç numara var o numaralara kayıtlı face hesabı var mı varsa mail adresleri o hatlardan kimle konuşulmuş online hizmetlerden hepsine tek tek bakmalar mı siz hala instagram la stalklamaya uğraşın 😎
@GoodnıghtMoon online hizmetlerden bakıyorsun ondan habersiz alıyorsun telefonunu şifreyle giriyprsun sisteme hangi oparatörse onun sitesinden kontrol ediyorsun
Mesla ben hiçç stalklamam ya alakam yoktur banane ya der geçerim 😂😂😂. (yazdıktan sonra çarpıldı)
Şimdi fake bir hesap şart tabiii belli fotolar bulucaksın doğal olanlarından sonra zamanla milleti takip ede ede seninde takipçin olucak fotolarını beğenenler falan tabii gizlilik önemli sakın yakın arkadaşlarınızı takibe almayın. Sonra stalklanacak kişilerin hesaplarına her dakika girip yorumlara kim beğenmiş kim beğenmemişlere bakıyoruz. Bu hesaptanda konuşabilirsiniz ama dikkatli olunması gerekiyor bir yerden bir açık verirsen kötü olur. Kolay gelsin 😂😂 !
stalk mıtalk anlamam e posta adresini kırarım ne var ne yok bakarım sonra çıkarım. Bir tanesinin chp hayranı olduğunu sürekli atatürk paylaşımı yaptığını görmüştüm. İslamla ilgili kötü şeyler paylaştığını görünce profiline Tayyip Erdoğan resmi koyup bir kaç akp videosu paylaşıp öyle şifresini değiştirmeden bırakmıştım.
O islamla değil sizin İslam sandığınız cahilliğinizle dalga geçmiştir. Cahilliğinizle islam vıcık vıcık karıştığı içinde siz islama hakaret ediyor sanmışınızdır. Ben 35'e yakın AKP mitingine gittim dağıtılan bez türk bayrakları ile ayakkabınızı siliyorsunuz. dötünüz üşümesin diye dötünüzün altına koyuyorsunuz miting bitincede yerlere atıyorsunuz. Bunları hemen hemen her mitingde gördüm
@patlıcan-dünya bayrağınıda inancınıda al kendin yaşa bana masal anlatma. Benim kimsenin ateizmi öven yazıları paylaşmasına itirazım yok ama Peygamberim hakkıda çocuk gelinle evlenme kültürü İslamda var diye paylaşım yapmasına öyle kapak ederim.
Müthiş bir stalk yeteceğim var. Sanırım tek yeteneğim bu 🙄 Bir fotoğrafta oturulan koltuktan mekan keşfetmişliğim, arkadaşımın -fotoğrafını dahi görmediğim sadece tariften yola çıkarak- hoşlandığı çocuğu bulmuşluğum var. Bununla övünülür mü bilmiyorum ama iyi olduğumu düşünüyorum 😂
1er tane fake instagram twetter ve facebook hesabim var. sevgilimin abisi ablasi yigenleri kuzenleri kuzenlerinin cocuklari falan kimi bulduysam takip ediyorum. sevgilim baktigimi biliyo onlara ama bu kdr genis capli degil. bnle konlusurken de pek isim vermez gider bulurum falan diye uzmanligimi o da bilir 😂😂
eğer birini takip edeceksem gider fake account ile yapardım.. Geniş geniş yapacağını yaparsın.
ne o usul usul sayfa ya da ekran da gezecen bir yere tıklamamak için.. Rahat olun birazcık :) FB da dünya 2. siyiz bu konuda en çok hesap açmış milletiz. yakında hepsinde de olur.
Bilgisayar kullanmak kalpleme oranını en aza indirecektir Sosyal medya hesaplarına bakıcaksan bir fake hesaptan bakmalısın bence, her ihitmale karşı iyi oluyor Google da stalklayacaksan cok farklı kişiler çıkabilir, ama aradıgın kişi pek bilindik bir isme sahip degilse cok buyuk yardımcı oluyor Benden bu kadar :D
soylekı sevgılının lıstesındekı suphelılıerın hesaplarını ayrı ayrı hesaplardan (kı bu hesaplar ben fakeyım dıye bagırmamalı) takıp edıceksın. sonra sevgılın bu fotoların hangılerını begenmıs cetelesını cıkarıcaksın. sonra o kız sevgılının hangı fotolarını begenmıs onun cetelesını cıkaracaksın ve karsılıklı begenılestıklerı belırgın bı zaman var mı ona bakıyorsun. ya da mesela kıız begenmıyo ama sevgılın hala o kızınkını begenıyo falan da olabılır..
tabı sadece bı yerden degıl face ınstagram vs heryerden arastırıcaksın.. cocugun halasını mı buldun? halasını takıp et halsının hsabından amcasınıbul amcasının hesabından yengesını bul. bu sekılde ben sevgılımın abısının sevgılısını bulmustum. daha onlar bılmıyomus abısının sevgılısını oldugunu :D bır de sıfrelerını asla unutma ben gıbı.. bı de teefon numarasını arat flort sıtelerınde. wechat meetme tınder vs yerlere gırmıs mı arat.
Keşke önce stalk nedir onu bir açıklasaydın bizim maviler onu da bir tür yemek sanacaklar şimdi :( Bana gelince konuya hakim değilim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kulaklarin iyi acik olsun gozlerin radar olsun ve dedikoducu bilgi alacağın kankan olsun gerisi cok kolay ben iki kez otobüsde hoslandigim cocuklarin faceden bulmus anasindan. danasina kadar çıkarmış insanim sevgilimin ev telefonundan ev adresine kadar okudugu okulun yil ortalamasına kadar bulmus biriyim
1-fake bir hesap aç 2-normal standartların biraz üstünde kızın fotoğraflarını zaman aralığı olarak at (örneğin üç günde 4 günde bir) 3-300 üstünde takipçin olsun ve fotoğraflarına bir iki yorum gelsin ( bunu kardeşim erkeklerden sağlayabilirsin) 4-takip ettiklerin takipçinden çok olmasın 5- hesabını gizleyebilirsin (istersen) 6-arada sırada normal fotoğraflar beğen (ünlülerin fotoğrafları, giyim tarzları, yemek fotoları , markalar) 7-bunlar olduktan sonra o kişiyi takip et
Oyle iyi bir stalkerim ki sevgilimn 4 yil onceki eski kiz arkadsinin annesinden tut eski kiz arkdasinin annesinin arkadasinin kizinin dogum gunune kadar bilirim o derece dusunun stalk bizim isimiz😂😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
çok gerçek bir stalk hesabı açmak. rastgele fotoğraflar atıp profil gizlemeyi yemiyorlar artık. gerekirse yabancı ünsüz birinin tüm fotoğraflarını kendi hesabında paylaşacaksın ki sana takip isteği attıklarında kabul edebilesin. böyle yapınca stalk hesabı olduğun anlaşılmıyor klşi
En güzeli sahte hesap açıp takip etmek.. Hatta hemcinsinden bir profil açıp arkadaş olarak ta ekleyebilirsiniz :) Hem o zaman 'kalp' atsanız bile herhangi bir sıkıntı çıkmaz :)
sahte hesap ac azcik birilerini begen ve profile cok guzel kiz koyma onda da su dusunce olur "vay be bu kiz bana mi bakicak" gibi sacma sacma seyler hayatimda bir kere yaptim ve cok bos is oldugunun kanaatine vardim yapmayin arkadaslar 😂
Dikkatli geziyorum 😂 Her an yanlıslıkla bir sey yapabilirim 😂 Ne tesadüftür ki gece rüyamda baktığım birinin bir seyini yanlıslıkla beğenip panik yaptım engellemeye çalıştım 😂😂😂
Fake hesap aç. Ama gerçekçi görünsün. Yani iki takipçin falan olmasın sanki gerçekten birinin hesabıymış gibi gözüksün. Sonra takip isteği atarsın. İstediğin kadar stalkla
Sağlam kaynaklarla işe başlaman lazım dşdödö başkasından duyduklarını not et ki ulaştığın sonuçla kıyasladığında başka bir yolu açsın dşşsöd hadi öptüm
Iyi stalker iyi vucutta bulunur bol bol kalsiyum al bacim 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Stalklarken bazen küçük kazalar yasanabılıyo ben bı kere eskı sevgılımın nısanlısının annesını eklemıstım kendı facemden ölüm gibi bir şeydi ama kımse ölmedi 😄😄😄
Ya ben sosyal medya hesaplarını bulamıyorum ki stalk yaparken kalp koyacağım diye korkayim. Bulursam bilerek koyucam kalbi anlasın artık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
tel. dan yapmicaksin o isi elin kayar kalbe tiklayiverir yakalaniverirsiniz. pc den gireceksiniz ve fake hesap acacaksin. aslnda cok gereksiz isler bunlar ama dayanamayip bakanlar icin cozum bu ;)
En İyi Cevaplar