İyi stalk yapacağım diyorsan, net olarak söyleyebilirim ki fake hesabın olmak zorunda. Ancak gelişigüzel bir hesap olmamalı. Sosyal medya üzerinden takipçi ve arkadaş sayısı gibi görülebilir verileri arttırdığın, bolca online olduğun ve etkileşimlerde bulunduğun bir hesap olmalı. Günümüzde twitter ve instagram bu konuda oldukça iyi çünkü instagramda doğa, kitap, hayvan vb. fotoğrafları paylaşarak da bir etkileşimde bulunmak mümkün. O mecralarda stalklayabilirsin. Whatsapp üzerinden etkileşime geçmek istersen, aile büyüklerinden whatsapp kullanmayanların numaraları ile whatsapp açıp, ikinci bir whatsapp programı ile bunu da yapabilirsin. Yalnızca ilk girişte gelecek olan SMS koduna erişimin olmalı. Canlı bir şekilde stalklayacaksan eğer, Swarm kullanabilir, sürekli karşılaşabilirsin aynı yerlerde bulunarak. Bunların hiçbirini yapmak zorunda kalmadım, umarım hiçbir zaman da kalmam ama yapacak olsam bunları yapardım.
Basit dedikodu nasıl yapabiliyor isen ve aynı zaman da gizleyebiliyor isen gizli takibi de o şekil gizlersin 😅 Ha dersen ki gizlemek değil bilgi edinmek açısından o vakit o zekanızın ne kadar kaliteli ve bilgili ve tecrübeli olmasından kaynaklı misal takip ettiğin kişi selam der sen selam anlarsın ama o aslında selamünaleyküm olabilir 😂 bunu uzun süre takip edince tanıyabilirsin 😅 kültürünüz onun kültürü ile aynı değilse işler daha zorlaşır.. Bence stalk falan hiç gerek yok böyle şeylere cesur olun açık ve net merak ettiklerinizi çevresine sorun öğrenin ve sorduğunuz kişiler karşı tarafa söyler ve o sizi takibe alır meraktan 😂
Bu taciz türü psikiyatri literatürüne İngilizce bir kelime olan ‘Stalking’ olarak geçmiştir. Stalking kelimesinin sözlük anlamı avlamak ya da takip etmektir. Psikolojik terim olarak da, kurbanın bir insan tarafından sürekli veya tekrar eden bir şekilde baskı, tehdit ve bazen de şiddete maruz kalmasıdır. Bu durumun ortaya çıkmasında kurbanın hiçbir sorumluluğu yoktur. Suçluyu (sanırım hukuki olarak böyle adlandırılamazsa da biz ona burada suçlu diyebiliriz) eyleme geçiren motivasyon cinsel dürtüleri, narsistik olarak bir kırgınlığa neden olan reddedilme, patolojik bir kıskançlık ya da bambaşka bir şey olabilir. Prenses Diana’nın ölümüne neden olan gazetecilerin ısrarlı takibi bile Stalking kapsamı içinde değerlendirilebilir.
Püf nokta tek hesapla stalk olmaz benim 9 tane var bazen o bile yetmiyor hesapların fake olduğu belli olmayacak şekilde dizayn edilmeli bir not defteri şart telefon numaraları çıkacak karşınıza hesap linkleri daha neler neler klavye sürekli değiştirilmeli stalkta baya fotoğraf ss çıkar bir depolama için flash şart onlar ömür boyu kalsın orda wpden numarada şart 3 tane hattım var bişi olduğunda numaramla halletceksem iz bırakmamak için haricinde de bişi varsa aklıma gelmiyor
Şimdi ben size bir şey sormak istiyüm adam kendi hesabındam engelledi diye ortak bir sayfadan ona mesaj attım seni özledim gel falan diye mesaja görüldü bile atmamış hayır kesin o yazdığım hesaba hirdid baktı ne yazdım diye şimdi o hesap donmuyor bir hafta geçmedigi için kendi hesabımda o hesapta açık birde bunlara ek olarak SMS attım çok çok uzgundum dünden beri ancak kendime gelebildim. gozlerim falan mahvolmustu kendimi zavallı gibi hissediyorum
İşte ben de biliyorum ama engel olmadım yazdıkça yazdım şimdi cevap bile vermiyor dün anılarımızdan falan bahsettim işte böyle böyle özledim barışalım gibi..
Bu saatten sonra ne yapacaz akıl verin arkadaşlar bugün kına gecesi var normalde hiç sevmem arkadaşım git suslen puslen foto at diyor ben hesaplar donsa kaçıp gidicem kendimi derse vercem oda gitme diyor
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
55
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzun uzun anlatmaya başlayayım tecrübesiz arkadaşlara da tecrübe olayım. Altın Kurallar : Fake hesabın mutlaka olmalı. Ama fake görünümü vermeyecek, mesela bir söz ya da mizah sayfası açıp, en az 5 gönderi yükleyip (Tüm gönderileri bir günde yüklemeyin bence.) biyografiye "İstekler davet amaçlıdır." yazarsanız kolay kolay dikkat çekmez. Gizli hesabı olan kişi de isteği kabul edebilir. Açıksa zaten takip et ya da takipsiz stalkla onda sorun yok. Mesela benim zamanında 25 fake hesabım vardı ama yakın zamanda kapattım hepsini şimdi yeni ve daha profesyonel hesaplar açıyorum. Şu an 9 tane falan var en yakın zamanda arttıracağım. Bir kişisel (fake fotoğraf ve profil fotoğrafı asla koymayın) hesap bir de söz / mizah vb. hesabınız olsa iş görür. Ama benim tavsiyem yedekte çok daha fazla hesabınız olmalı. Tüm hesaplarınızın e-postalarını, isimlerini ve şifrelerini tek tek mutlaka bir yere not edin! Devam edelim. 2. maddemiz telefonlar. Ben mesaj yoluyla, yeni hat alarak falan stalk yapmam zaten hiç numarasını öğrendiğim bir stalk yaptığım insan olmadı. Ama eğer numara bana uyar diyorsanız, en az 1 farklı hat işinizi görür.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sonraki durak ss, yani uzun ve İngilizce ismiyle screenshot. Yani ekran görüntüsü almak. Onu takip ettiğinizde fotoğraflarını, hatta ileri gitmek isterseniz gelen yorumları, tüm takipçilerini ve takip ettiklerini ekran görüntüsü alıp mutlaka diğer fotoğraflarınızla karıştırmamak için yeni bir bilgisayar / telefon albümünde saklayın. Şimdilik aklıma başka bir şey gelmedi ama siz bunu görürseniz bir yanıt verin de aklıma gelmiş olursa bildirimi görünce devamını yazayım 😹
İyi bir stalk hesabı açmak istiyorsan ilk 5 ay stalk yapmak istediklerini değil takibe takip yapacak kişileri ve beğeni yapacak kişileri ekleyeceksin. 5 ay içerisinde de fotoğraf paylaşacaksın, beğendirteceksin. Mesaj yazanlara cevap yazki fotoğraflara yorum yapsınlar. Ondan sonra fake hesabını hangi şehirden yapıyorsan, instagramdan o konuma bakıp manzara fotoğrafları paylaşıyorsun. Kaç kişiyi düşürdüm böyle ben ah ah
Abi sahte hesap açıp bioya “Yini hisip” yazanları anlamıyorum. Belli ki eski sevgilini stolklamak için açmışsın. Birde son zamanlarda“Arkadaşlar stolk için açtım destek olsanıza fotoma yorum yapın” diyenler çıktı. Stolk falan boş işler bunlar ya. Gidin biraz kültürlenin Allasen.
Ben fakeim diye bağırmayacak bir hesap yaratmak kesinlikle. Çok tanınmayan ama güzel/yakışıklı birinin fotoğraflarıyla halledebilirsin bu adımı. bir hafta içinde 200e yakın takipçin olur ondan sonra da çok dikkat çekmez zaten. Asla fake hesabından kendini takip etme bu çok önemli. Aradığın kişi veya bilginin çemberini daralt yani en gerekli sorularına cevap bul önce.
Hedef kişiye göre değişir. Söz konusu kişi erkekse maç- iddia hesabı açılır ya da kız hesabı. Profilin gerçekçi olması gerekir. Günlük ortalama 3 fotoğraf atılmalı. Fotoğraflara maksimum 20 yorum yapılmalı, hilenin de suyu çıkmasın. Eğer kızsa kozmetik ürün hesabı iş görür.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben de tam bilmiyorum. Bir erkeği stalklıyorsan mesela. Resimlerini kimler beğenmiş. Devamlı beğenenler kimler. Kaçı kadın kaçı bekar. O kızların profiline girilir onun fotolarını bu adam beğenmiş mi bakılır. Tek resim mi yoksa çok resim mi beğenmiş? Diğer sosyal medyalardan kız hakkında bilgi toplanır. Kızın sevgilisi var mı? Kız okul arkadaşı mı akraba mı yoksa potansiyel tehlike mi? İlerisini ben beceremiyorum senin tüyoların var mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Kafadan hasta olmak lazım , başlangıç olarak bu şart. Sonra gerisi gelir. Bir de etik olarak yanlış olan bu şeyi yapmak için biraz da ahlak eksikliği olması lazım.
Ne kadar saçma şey varsa hepsini kızlar yapıyor genelde. stalk ney instagram ney twitter ney? Hepsi hikaye yalan dolan boş sözler hileyle saklanmış fotolar ve daha niceleri...
İşsiz olmak. Günün her saati musaitim. Eğer stalkerlikten para kazansaydım Bill Gates olmuştum. Stalklatlrimi birleştirip biyografi bile yazabilirim 😂😂😂
Ya vallahi benim fake olduğu apaçık belli bir hesabım var, 400-500 takip’e 20-21 takipçi. Hesap da gizli. Gayet belli apaçık yani. Yine de misler gibi stalk da yapıyorum fotoğraf da beğeniyorum😅
Valla biliyormusunuz eski sevgilimin telefonunu kurcalarken engelleme listesine bile bakıyordum stalk benden sorulur yapmasına yaparım fakat insan olmayınca zorlamamalı ben Vazgeçtim.
1. gördüğünü unutmamak 2. mesaj, arama, resim ya da ss arşivi için geniş bir bellek 3. geniş bir arkadaş çevresi (güvenilir olmamılar!) 4. birden çok fake hesap ( sonuçta bir kıza otomotiv hesabından istek gönderirsen kabul etmeyebilir) 5. boş zaman ve bolca sabır
Düşündüğün insanın soyadına bakarak akrabalarını çıkar sonra araştır fotoğraflarında yorum atan arkadaslarini araştırmak ve arakdaslari nasılsa oda odur zaten
Gözlem gücü üst düzey konsantrasyon hafıza ve en önemlisi rahatsız edilmeyeceğinden emin olduğun bir ortam. En heyecanlı yerinde biri girse içeri bassan like butonuna patlarsın
O duyguları yaşamayan insan bukadar derinden hissederek anlatamaz 😄 belli ki kuyruk acısı var herkesin. Boşverin anlatın yahu biz bizeyiz şurda. Hepimiz yaptık böyle şeyler ya zamanında ya da hala.
Horizon zero dawn'da ki Stalker'dan mı bahsediyoruz 😂😂😂 böyle şeylere hiç gerek yok merak ettiğini git çatır çatır söyle zamanında çok stalk yaptım çok da güzel yaparım sonuç hep aynı üzüldüğünle kalıyor...
En İyi Cevaplar