Beni aldatmasından korkuyorum?

arkadaşlar merhaba, sevgilimle 1,5 aydır uzaktayız. O şu an çalışıyor ama Bodrumda calısıyor, orda bisürü kız var beni aldatmasından cok korkuyorum. Bu konuyu da konuştum hep, başka biri olsa çoktan yapmıştı ortam çok kötü ama ben seni gerçekten çok seviyorum umarım da kötü bişey yapmayacağım diyor. Ben bu konuyu takıntı haline getirdim, birkaç defa ben ayrılmak istedim ne yani beni bırakacak mısın falan diyor, onu bırakmamam icin hertürlü şeyi yapıyor. Uzun uzun mesajlar yazıyor. Ki bugüne kadar hep konustuk hergün, bana hep cok ilgili ilk zamanlardaki gibi, ama bu aksam konuştum yine bu aldatma işini, sevgilim ortam cok tehlikeli yani açık konuşmak gerekirse bende korkuyorum ama şimdiye kadar bişey yapmadım yapmamaya da çalışıyorum seni çok seviyorum hayallerim seninle diyor. Ama bazen yani ister istemez kötü oluyorum dedi. Ve çok üzüldüm ayrılmak istiyorum yani ben böyle nasil durabilirim bu korkuyla. Hem dedimki zaten öyle bişey yaparsan seni affetmem bizi bitirirsin dedim. Ne yani diyor bukadar basit mi beni sevmemişsin demekki falan diyor. Herhalde böyle bişey yapsa onu affedicemi onsuz yapamayacağımı falan düşünüyor. Ne yapmalıyım bu durumda? Ben cok kıskanc bir kızım öyle bişey olursa ben naparım :(
Beni aldatmasından korkuyorum?