Aldatılmaktan çok korkuyorum?

3 yıllık ilişkim var şu an nişanlıyız 3 ay sonrada düğünümüz var nişanlım 3 senedir hiç aldatmadı çok sadık birisi bunuda biliyorum ama çok korkuyorum onu bu yüzden çok boğuyorum günde 2 kez antidepresan kullanıyorum panik atağım ve depresyonum var en basiti az önce ağlama krizine girdim cumartesi günü duş aldığını söyledi ama bana söylemden girmiş duşa normalde her anını haber eden birisi onun duş günlerini ondan daha çok benn biliyorum cumartesi akşamı tartıştık ve ben akşam mesajlarına cevap vermedim ona rağmen her şeyi yazmış yatağına yattığı ana kadar ama bir tek duş aldığını yazmamış haber etmemiş aklıma aldattı korkusu geliyor deminden beri beni kendine inandırmak için çaba sarfediyor 4 dakika da girdim çıktım hatta mesaj saatlerine bak diyordu 4 dakika ara vermiş mesajlara o sırada girdim işte diyor çok korkuyorum biliyorum bir çoğunuz güleceksiniz yazdıklarıma ama elimde değil ya bir şey yaptıysa aldattıysa beni bu yüzden girdiyse söylemediyse aklımı yitiricem hala titriyorum çok kötüyüm

Aldatılmaktan çok korkuyorum?