Bir erkek bir kızın hangi özelliklerini çok sevdiğinde ondan vazgeçemez? Ayrılamaz
Yorumları okudumda soran bütün erkeklere özellikle ya bakire değilse hala sever misin diye sormuşsun?
Sanırım cinsel bir deneyim yaşadığın bir ilişkin çok yakın zaman önce evlilik ile sonuçlanmadan bitti. Yanlış anlaşılmak istemem burada seni yargılamıyorum, suçlama hele hiç yapmıyorum.
Cinsellik yemek gibi uyumak gibi insanın ihtiyacı olan ve doğal bir şey Karşına çıkan erkek eğer bakire istiyorsa onda ya geri kafalılık ya da özgüven eksikliği vardır.
P. S. Ben erkeğim kayıt olurken yanlışlıkla kız seçmişim, farkettikten sonrada yeniden kayır olmaya üşendim.
Özetleyim. Umursamaz tavir öz güven abuk subuk takintili şizofren sohbeti yerine mantikli eğlenceli yani kendini farkli kılman lazim cunku cogu kiz kafa kocaman beyin ölmüş babasi gibi trip atıyor
Kendine aşık etmek için peki?
Utangaç sıcak kanlı kesinlikle sorun cikartma başlarda anlayışlı ama (umursamaz) kesin ol. İnsan oğlunun yapisi bu takmazsan tatli olursun güler yüzlü tripsiz asik olsun sonra s.. rsin agzina 😁
Çok haklısın
Burda yazan sadakat güven edepli vs vs diyen arkadaslari takma hic biri sevmez o kizlari itici gelir oz guveni olan biri nerde ne yapacagini bilir zaten tanima aşamasinda ayy bu kiz edepli ben bunu sevdim diyen hic kiz gormedim
Öz güven derken nasıl davranmalı mesela
Yani bazi kizlar var misal zır cahil duruşu yok bazi kizlarda var ister cirkin olsun ister güzel ben her şeyi yapabilirim kabiliyetim var görüntüsü verir beyin gelişmiş yani. Erkekler aslinda cok düz dür onlarda fazla mantik aranmaz karşısindaki kadinlari güçlü zeki mantikli oldugunu görmek onlara güç verir ve bağlanmaya başlar çünkü senin yanında kendini rahat ve sorunsuz hissetmesi lazim. Kendini acindirma onu sonra yaparsın kezban dediğimiz tür !! Yaa huzur ver senin yanindayken zaman su gibi geçsin
iyi de görsele neden p*rno yildizi fotografi koyuyorsun mk bu hatunun 20 tane sekreter p*rnosu var lan. Tek vazgecilmezi zenci ve grup seks.
Resmi ben koymadım ki
Tuttuğu takıma sövebilen erkek nesli için vazgeçilmez yoktur
Cevap
35Cevap
bence cok derine onildikten sonra kimse vazgeçilmez degil anca belki zor vazgecme durumu olabilir oda sadece kendisine yakin davrandığında uyumluda olursa o davranışlar o zaman zor vazgecer ilerde..
Özellik derken fiziksel ise beyaz diş ve ince bir ses tonu. Davranış olarak masum, biraz utangaç ve egosuz :)
kendimden örnek verirsem ileriyi düşünmesi geçmişe takılı kalmaması kurcalamamasi olgun düşünmesi birde.
Eşsiz olması; onun sana senin ona olan hislerin bir başka kişiye hissedememeniz gerek.
öyle bir şey yok erkege başka daha güzel kiz yüz verse vazgecer ona gider
Beraberken onun gözlerine bile bakamıyorsa o erkek ondan kolay vaz geçemez çünkü ateş bacayı sarmıştır.
Yani gözlerime bakmıyorsa mı
Ya sadece gözler değil, yutkunması, konuşurken tutulması kısacası senin yanında kimyası değişiryorsa seni seviyodur çünkü insan bu konuda rol yapamaz.
Beni söylediklerime yorum yapmadan geçiyorsa kendi bişeyler anlatmaya çalışıyorsa
Senin tepkinin olumlu olumsuz olacağını kestiremediğinden kaçınıyo olabilir.
1 Ne Kadar Saygılı olursa O kadar puan Alır
2 hal ve hareketleriii
3 İyi ve Dostca sohbet her zmn iyi bir ilişkin temel Başıdır 😂😂😂😂
Namus ; Karakter...
Bunlar olursa zaten adı AŞK olur...
Namus derken? Bakire olması mı?
Kız değil ama çok dürüst iyi kalpli biriyse?
Ailen evlenmeyecek ki ama kız olsa bile başka her yokdan yapıp seni de kandırabilir?
Gazinoda ki kadınlara asik olan (erkek) ler onlar icin herşeyi yapıyor demekki namus deyil erkek kendini o kadinin yaninda huzurlu hissediyor
@Tırnagıkırılankıs haklısın bak oyle seven kaldı mı ki?
Kalmasa o mekanlar yok olurdu 😉
Allah ile onun arasında birşey bu kardeşim emin ol kandırdığı kadar vicdanı onun yakasını asla bırakmayacaktır...
Bak ben 27 yaşındayım 10 sene oldu sevdiğim kızı kaybedeli ama hala ona aidim hala onun aşkıyla yaşıyorum...
Kimse onun yerini almasına izin vermedim kimseye evet demedim hayatıma almadım ne alaka dıyecen hani biz erkekler nasıl bakire olsun tertemiz cıksın istiyorsak aynı düşünceyide karşı taraf benden bekliyecektir diye kimse hayatıma dahil olsun istemedim Anladın mı?
Helal olsun sana bak haklısın ama geçmişinde bir hatadır olmuş , diğer halleri çok düzgün iyi kalpli çok seven bir kızsa herşey güzelken bu yüzden olmaz demek
Sevdiği bir çocukla beraber olmussa
Anladım başın sağolsun sadece örnek verdim böyle bir durumda ne dusunurdun diye
Eğer benim sevdiğim çocuk benim yanımda olmazsa bende öleceğim :(
Haklısın
Bazen o kadar üzülüyorum ki ölsem ne yapardı acaba diye ağlıyorum
Hayır ama çaresizim
Oldu canım Bakire istiyorsun çünkü seni kıyaslayabileceği biri olsun istemiyorsun. Ya geri kafalısın ya da özgüven sorunun var ve cinsel yetersizliğin ortaya çıksın istemiyorsun.
Kadın evlenen kadar hiçbir erkekle hiç bir cinsel birleşme yaşamasın, ama erkek 18 yaşından önce 18 farklı kadınla yatsın. yok öyle bir dünya. Eğer senin cinsel tecrüben var ise bakire kız isteyemessin. bakire kız seni isteyebiilr ama senden önce deneyimi var diye onu terkedemessin.
Eşitlikse sonuna kadar
@thfrfx helal olsun
Seviyosa ayrilamaz. yoksa sevmiyosa dunya guzeli kadinlar bile teek esiliyo hatta aldatiliyo
Sevip sevmediğini nasıl anlarım ki
Karsi tarafi sevgisinden asla emin klamazsin malesef .. sevgiliyseniz bikac yolu var tabi aa
Sevgiliysek nasıl olacak?
Burdan yazamam kusura bakma
Bana değer veriyorsa bunu hissedersem bağlanırım istediği kadar güzel olsun değersiz gibi davranırsa silerim
Gerçekten seviyorsa vazgeçemez kendine vucuduna önem veriyorsa vazgeçemez gözleri güzelse vazgeçemez
hiçbir özelliği erkeği vazgeçilmez garantisi veremez
Gözlerini gülüşünü hep bana böyle diyor
Davranış olarak peki?
bence çok göreceli her kıza rkadşaımın farklı bir özelliğini sevdim
akıllılığı ve doğallığı
zeka sahiplenme anaçlık tutku mizah güzellik
Zekası ve edası bunlar önemli
1. karakter.
2. zeka.
ağzı dualı kalbi imanlı oluşu
Beni sahiplensin benimsin desin
sadakat +
Tutumlu olması
Huyu değilde kalbi isibirsa
Davranış olarak peki? Diğer kızlara göre farklı gelen sey?
Anlamadım
Nasıl davransa ondan kopamazsın?
Sicaksa ictense sevdiğini her fırsatta söyler ise
Bla bla
Diğer konularfa peki önceden biriyle ciddi biseyler yasadıysa ne dersin?
Açık konua
Hatta özele gel
Uygunsa
?::?
Gizli ismin
Emre
Cıkmıyor
Soruyu beğendim
Bildirime bak
Karakterdir. Hanım hanımcık oluşudur
Annelik duygusu taşımasından.
Vazgeçilmez insan yoktur ☺
Selülitleri.
Zekasi
Nasıl davranmalı ki erkek onu bırakamasın
Planli, istedignde zehir gibi olan istediginde saf duran biri ve bunlari planliyarak karsisindakisinin cvblarini tahmin edebiliosa bilsin ki asla hic bir erkek onu birakmaz
gülüşü yetiyor be
Davranış olarak peki? Bir kızda 1 adım önde olan şey?
Başka peki davranışları özellikleri?
Aa Deepika.
Bilmem
kendini taşıyorsa yeter
Peki ya kız değilse yani eskiden biriyle birlikte olmussa?
hatasız kul olmaz hatamla sev beni misali
Nasıl aşık olursun peki?
he ona sözüm yok bilemiyorum ama karşılıksız sevecek kadar çok sevmek laızm diye düşünüyorum
kimse vazgeçilmez deqildir sakın unutma
Orası öyle illaki ama senin ya böyle bir kız olsa hiç düşünmem evlenirim dediğin kız özellikleri nedir?
öncelik sadakat edep namus allah korkusu
Namustan kastın önceden bir erkekle beraber olmaması mı gerek? Diğer şeyler tam olup da
ya bak şöyle anlatıyım ben insanların geçmişini pek yargılamam asla ama bazı insanların kriteri vardır örnek vereyim ben kimsele yatmamısam karşımda kıde yatmıcak yani demiyorm ben erkeğim bana bişe olmaz çünkü erkeğin de şerefi vardır bunu bilen erkekte azdır
Helal olsun be sana 👍🏻 Adam gibi adamsın
varol
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
zekası..
Solunum yapması, oksijensiz de olur
Vazgeçilmez bir kız yok
Sesi nefesi kokusu
Davranıl olarak peki? Böyle bir kız olsa hiç düşünmem evlenirim diyebilicegin?
Bilemiyorum şu an
merhameti
Sadakat sanırım
Peki kız değilde eskiden bir hata yapıp bir erkekle olduysa ne dersin?
Nasıl bu kadar aşık oldun peki?
İyiliği, anlayışı
güven ve sadakat
Kızın geçmişinde başka bir erkekle olmasını sorun edermisin peki?
evet ben ederim çünkü benim asla olmadı. Ha su var pismanlık olur, dürüstçe bastan söyler o zaman değisebilir durum.
Kavga edersen mesela evlenince yüzüne bunu vurur muydun?
zor bir soru bu bilemezsin o an ki öfkeyle
Ama çok dürüst iyi kalpliyse?
açıkçası insanlar önyargılıdır bilirsin. Geçmis mevzusundan dolayı kafalarında hep ACABA? sorusu olabilir.
Seni kandırablir de ama ben kızım diyip aslında birsürü sey yapan
biliyorum ya ne biçim kızlar var. Arkadan yapanı, sürttüreni, diktireni. Ya zaten vicdanı olan, Allah'tan korkan birisi pisman olur. En basta doğruca anlatır.
Öyle anlatırsam da beni bırakır hep bunu koz olarak kullanır diye saklıyolar işte
kozdan çok erkekten erkeğe değisir. Kötü niyetliyse kullanır kızı sıkılana kadar yani faydalanır. Baska türlü erkekse bastan niyetini ortaya koyup, yolları ayırır.
Haklısın adam gibi adamsa zaten der bastan
benim hayatımda kimse olmadı açıkçası hani büyük konusmak istemem asla
Dürüst ve seni sevmesi herşeye bedeldir emin ol ruhu bozuk çıkarsa kız olarak gelse bile seni aldatır kafa önemli yani
illa ki de insan iste üzülüyor neden yaptı diye kabullenemiyor gibi
Kıskanır hep aklına geldikçe cıldırır
evet bir de evlendin diyelim gece yataktasın daha önce affedersin baska erkeğin altında olmasını yediremezsin kendine bu cocugumun annesi olamaz dersin
Senin görüsğn saygı duyarım
keske evlenmeden olmasa bunlar. Yani güvenip yasanılıyor ama evliliğin garantisi yok ki kaldı ki seven erkeğin aklı orada olmaz
Haklısın bir anlık duygu seline kapılıyor insanlar
sonra iste böyle pismanlıklar. Tabi dert etmeyenler de var
Dert etmeyenler mutlu mutlu geziyor valla ne güzel
öyle cünkü ortam kızı onlar kucaktan kucağa. Zevkine bakıyor geleceğini düsünmüyor. Anlık hayat onlarınki.
Bende keske ölsem diyorum
öyle seyler söyleme pisman olmussun, tevbe etmissin bu yeterli.
Allah affeder insallah 😔😔😣
çok bagıslayandır unutma.
Sevgisi.
Dudak
sevgisini
Nasıl bir kızla evlenmek istersin ya bu kız evlenilecek diye?
Senden öncd biriyle ilişki yaşamış olsa ne dersin?
Birliktelik
Evet
Yapmayan erkeğe saygım sonsuz tabi
gamzelerine
Kızlara sormak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar