Alışveriş & Hediyeler Bir kızın en değerli çeyizi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru çaldım helal et Ahahahhsh🤪💋 Güncellemeler+1 yıl Shshshs Bir kızın en değerli çeyizi nedir? Cevapla Nedir Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ömerpstl_61 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hiç öpülmemiş dudakları diyor ramiz dayı da bu devirde kaldı mı o 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Sonra Ramiz dayı en yakın arkadasının sevdiğine göz koydu Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Dediğimi yap yaptığımı yapma demiş Yorumla Soran +1 yıl Dudak derken yüzdeki mi Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Evet başka hangi dudak olucak Yorumla Soran +1 yıl Hee tm Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Erkeklerin en büyük çeyizide oturulmamış yüzüdür Yorumla Soran +1 yıl Doğru ;( Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Benimkine oturmadı kimse hep bunun burukluğu var bende Yorumla Soran +1 yıl O zaman bakire kiz istemeye hakkın yok Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Oturmadı kimse niye hakkım olmasın otursa da isterim benim karıma kimse dokunamaz Yorumla Soran +1 yıl Senin yüzüne oturacak kiz da başkasının karısı olacak ileride Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Oturmasın benim burun büyük zaten sorun olur oturursa ahahha Yorumla Soran +1 yıl Nefessiz kalıp boğulmada aman Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Boğulurmuyum acaba gizliden çıkıyorum bak bi sorun yaşarmıyım Yorumla Soran +1 yıl Seninki keser Pinokyo olsan sıkıntıydı arka plan güzelmiş ama Kastamonu mu Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Trabzon estetik yaptırıcam kimseyi oturtamam valla Yorumla Soran +1 yıl Yaz yüzüne oturacak kız taharet muslugu kullanmıyorsa 💩parcası görürsen Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Ya sus midemi bulandırdın gece gece neyse uyuyorum ben iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl Namusunu koru Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Sende koru hayatımda birisi olsa koruycamda yokken zor dayanamam Yorumla Soran +1 yıl Bakir misin peki Yorumla ömerpstl_61 +1 yıl Burdan mı konusalım bunları Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Henüz yalanmamış vajinası 😂 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vajina nasıl yalansın olm vajinanın iç kısım oldugunu biliyorsundur inş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O bahsettiğin vulva kanka. Sen öğren önce vücudunu Yorumla Soran +1 yıl Hayır dış kısım vulva vucudun dısında kalan kısım içte kalansa vajina karıştırmıs olmak normal ama sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klitorisin altında kalan kısım vulva değil mi? Hatta klitorisi geçiyorsun ilerde sağda taksi durağının karşısında Yorumla Soran +1 yıl Tüm dış kısmın genel adı vulva Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğrenmiş oldum sayende Yorumla
Usni7 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Evde kalmış burusmus a. Anladin sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Iy Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eskiden dudaklariydi şimdi zikilmemis @@@@mcigi 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Götü peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda var tabi Şimdi zor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yaptin mı hiç ziken oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Arkadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Me**mesi ellenmis değilde alti ellenmemis varsa alacan derler Yorumla Soran +1 yıl Onu kim diyormuş be yok arka da sağlam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin her yer sağlam Galiba hiç seviştin mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır aşık olursam yapabilirim ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yapabilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oturur musun üstüne direk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herşeyi yappar misin Yorumla Soran +1 yıl O kadarda değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevissek o bile Yeter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu an yanında olsan napardin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İslakmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç öpülmemiş dudakları diyor ramiz dayı da bu devirde kaldı mı o
Sonra Ramiz dayı en yakın arkadasının sevdiğine göz koydu
Dediğimi yap yaptığımı yapma demiş
Dudak derken yüzdeki mi
Evet başka hangi dudak olucak
Hee tm
Erkeklerin en büyük çeyizide oturulmamış yüzüdür
Doğru ;(
Benimkine oturmadı kimse hep bunun burukluğu var bende
O zaman bakire kiz istemeye hakkın yok
Oturmadı kimse niye hakkım olmasın otursa da isterim benim karıma kimse dokunamaz
Senin yüzüne oturacak kiz da başkasının karısı olacak ileride
Oturmasın benim burun büyük zaten sorun olur oturursa ahahha
Nefessiz kalıp boğulmada aman
Boğulurmuyum acaba gizliden çıkıyorum bak bi sorun yaşarmıyım
Seninki keser Pinokyo olsan sıkıntıydı arka plan güzelmiş ama Kastamonu mu
Trabzon estetik yaptırıcam kimseyi oturtamam valla
Yaz yüzüne oturacak kız taharet muslugu kullanmıyorsa 💩parcası görürsen
Ya sus midemi bulandırdın gece gece neyse uyuyorum ben iyi geceler
Namusunu koru
İyi geceler
Sende koru hayatımda birisi olsa koruycamda yokken zor dayanamam
Bakir misin peki
Burdan mı konusalım bunları
Seksle ilgili tecrübeleridir🐽😂
Henüz yalanmamış vajinası 😂
Vajina nasıl yalansın olm vajinanın iç kısım oldugunu biliyorsundur inş
O bahsettiğin vulva kanka. Sen öğren önce vücudunu
Hayır dış kısım vulva vucudun dısında kalan kısım içte kalansa vajina karıştırmıs olmak normal ama sorun yok
Klitorisin altında kalan kısım vulva değil mi? Hatta klitorisi geçiyorsun ilerde sağda taksi durağının karşısında
Tüm dış kısmın genel adı vulva
Öğrenmiş oldum sayende
Etmiyorum yan cayır cayır
Evde kalmış burusmus a. Anladin sen
Iy
Dikis makinesi
Eskiden dudaklariydi şimdi zikilmemis @@@@mcigi
Götü peki
Oda var tabi
Şimdi zor
Sen yaptin mı hiç ziken oldu mu
Yok