Sürekli eşime söyleyeceğini söyleyip benden para kopariyor. Fazla degil 2 3 kez birlikte olduk. Pişmanlik duyuyorum. Eşime söylesem ne tepki verir bilmiyorum. Fakat buna daha fazla tahammul edemiyorum. Ne yapsam bu isten sıyrılırım
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Esine deki. Bak kardesin beni uzun sure gozleriyle tahrik ediyor. araniz acilmasin die birsey demiyorum de. Esinde sinirlenip kiz kardesiyle kavgaya tutustugunda baldizin ; eniste beni yiyor diyecek. Sende o an diyeceksinki yuh artik Allah belani versin diyeceksin. Esinde kardesinin seni paylasamadigina inanip boyle bisey sacmaladigini dusunecek. Ve sen masum bir aile babasi olmaya devam edersin.
13 Yorumla
Soran+1 yıljagopen adamsin da gidipte enistem bana zorla sahip oldu falan der diye korkuyom
En İyi Cevaplar
ispat edebileceği bir şey var mı yoksa inanmaz ki. bana sorarsan kız istemese sen sittin sene onunla aldatmazdın onun sende gözü varmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen inkar edebilirim bak bu iyi fikir dostum hay sagol ya 😃
Utanmaz mısın bide sıyrılırım diyo kardeşi de tam bir yolluymuş yazık kıza ne biçim insanlarsınız. sürün köpek
04 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesizligin luzumu yok arkadasim. Insanca konusmayi bilmiyorsan bildigin dilden konuşurum
Soran+1 yılkarima söyleyemem cok uzulur ya baska bir yol bulmaliyim
+1 yılfazla değil 2-3 kez öyle mi ihanetin fazlası mı oluyormuş pişkinliğe bak o haltı yemeden önce düşünecektin onu
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman zevk aldim dusunemedim. Ne bilim kardesinin kaşarlik yapacagini
- +1 yıl
sen yaparken normal kadın yapınca kaşar öyle mi
Soran+1 yılkadin kaşar cünku tehdit etti beni yoksa onun da hakki tabi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
14Cevap
Pardonda kardeşi neye güveniyo bu kizlar ne özgüven patlaması ya annesi babası ne dicek sanki yattığın başkasıda kendisini laf yapabilecekmi bırak bakalım yiyosa etsin
02 Yorumla
Soran+1 yıliftira atmasindan korkuyom
+1 yılYap yap pişmanlık duy gerçi seni tehdit etmese zerre pişmanlık duymazdın yazık esine yazık öğrense nasıl yıkılıp üzülücek
110 Yorumla
Soran+1 yılben de uzulmesini istemiyorum o yuzden. Cok seviyorum onu
- +1 yıl
Belli o kadar çoook seviyosun ki böyle bir sey yaptın adam gibi seven kim yaklasırsa yaklassın hiç bir şekilde bunu yapmazdı hele li kardesiyle 😠😠😠 Valla o kıza yazık ya
Soran+1 yıloldu bir kere bana yardim et sıyrilmam lazim bu istem
- +1 yıl
Sıyrılamazsın eninde sonumda çıkıcak bu ortaya
Soran+1 yılya ne kadar karamsar bir insansin belki ustünü ortcez olamaz mi yani adam oldürdük sanki
- +1 yıl
O kız bunu öğrenirse adam öldürmekten beter olucaksın bunu öğrenirsi sizin yüzünüzden yasarken ölücek o kız sizin yüzünüzden kimseye güvenemicek mutlu olamıycak bu öldürmekten daha beter 😠😠😠
Soran+1 yılhaklisin ama nasil ogrenmemeaini saglarim
- +1 yıl
Sağlayamazsın
Soran+1 yılben bir yol buldum
- +1 yıl
Bosuna uğraşıyosun
Bence eşinizden ayrılın ve gerçekleri söyleyin eşinize. Kardeşinin kim olduğunu öğrensin.
29 Yorumla
Soran+1 yılesimi seviyorum ama ayrilmak istemiyorum
Soran+1 yılvicdan azabi cekmem de ogrenmemesi daha iyi
Soran+1 yılyani adam oldurmedik sonucta bund avicdan yapacak bir sey yok
Soran+1 yılzinet hanim 41 yasindasiniz ve kadinligin ne oldugunu hem esimden hem de baldizimdan iyi biliyorsunuzdur. Beni kadinligini kullanarak cezbetti karsi koyamadim. Peki para istemesi serefsizlik degil mi
Soran+1 yılanladim sagolun yorum için
igrençsiniz beter olun yazık be seni gectim bir kardes bunu nasıl yapar ablasına
23 Yorumla
Soran+1 yılFenerli kardeşim biraz uzdun ama
Soran+1 yılpeki yinede sagol
Aynı davranışı bir kadın yapsaydı kızlar tarafından ezilmezdi 😏 bende seni destekliyorum knk hemcinsimi ezmelerine müsade etmicem.
02 Yorumla
Soran+1 yıladamsin kardesim. Bende birazda hata cok erken evlendim
Kardeş bence git kendin şöyle eşine zaten seni seviyorsa affeder böyle nereye kadar yapmışsın bir hata iş işten geçmiş git anlat
00 Yorumla
+1 yılBir de " fazla değil 2 3 kez birlikte olduk" diyorsun ya , fazla değil? Ee pes doğrusu!!!
01 Yorumla
Soran+1 yılharbiden öyle 3 kez ciddi munasebet oldu
Sorunun fake diye dusunuyorum Eger degilse midem kalkti..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarın seni aldatsa ve sen bunu öğrensen kadına neler neler yaparsın ama sen yapınca normal karşılanmasını beklersin. bide bisey sorucam ilk o kız mı teklif etti sen mi?
10 YorumlaSenin eşin senin kardeşinle bunu yaparsa sen ne hissedersin?
14 Yorumla
Soran+1 yılkardesim yok tek çocugum o yuzden empati yapamam
Soran+1 yıllutfen terbiye sinirlari icinde
şeytan bu kızlar hacım sen sıvama bölümüne geçmişsin ana haberlerde enişte damat cinayeti falan diye görürsem bir fatiha gönderirim
04 Yorumla
Soran+1 yıltövbe de kardeş
Soran+1 yılkız patlak kardesim isteyen bir saf bulmak lazim
+1 yılkardes benim anlamadıgım baldızım neyine guveniyo en fazla seni boşar kerdesini bosayabilecekmi?
00 Yorumla
+1 yılsizin gibi erkekler, kendimden bile sogutuyor beni.
sizin gibiler yüzünden, utaniyorum erkek olmaktan.
Allah'inizdan bulun...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevseydin aldatamazdn. Kardeşide iğrenc sende çok kötüsün kadına üzüldüm ayrıl ve onu kendinden kurtar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılNeden böyle bir şey yaptın eşinizde olmayıp kız kardeşinde olan özelliği neydi?
02 Yorumla
Soran+1 yılarada pek fark yok. Kiz kardesi oyuna getirdi beni
- +1 yıl
nasil oyuna getirdi sormasi ayip...
+1 yılyuuuhhh. siyrilman mumkun degl sen bitmissin. sen meftaaa. 😠
013 Yorumla
Soran+1 yılİllaki bir cıkar yol olmali
- +1 yıl
senin icin yok.
Soran+1 yılya zebellah gibi çokme gece gece bir git ya
- +1 yıl
cok merak ediyorm karin babanla kardesnle yapsa bu pisligi sen napardn
Soran+1 yılbabamla yapmaz tek cocugum
- +1 yıl
alla allaa. 😑 bahaneye bak
Soran+1 yılbahane degil empati kuramiyorum onu demek istedim
- +1 yıl
zmani gelince kurarsin insallaahhhh
Soran+1 yılinsallah sen de kurarsin. Kocan kardesinle aldatsin seni de gor
- +1 yıl
kaaarrrrdesim yook
tek kizim ben.😎😎😎😎 git kendi derdine yan
Soran+1 yılben de tek cocugum benim de basima gelmez :)
- +1 yıl
yav he hee. foyan ortaya cikinca yaz tm mi 😁
Soran+1 yılinsallah cikmaz ya şom aģizli
+1 yılbu işten sıyrılmak imkansız eşin sınırlı birisiyse ve sende varlıklıysan para vermeye devam et 😂
00 Yorumlaİsabet olmuş otur agla
11 Yorumla
Soran+1 yılaglanacak haldeyim hakkaten
+1 yılBaldızı öldür kim vurduya gitti süsü ver :D
03 Yorumla
Soran+1 yılbaşimi belaya sokamam o kasar yuzunden
- +1 yıl
Kaşar diyene bak tam bir p. zevenk :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkinizde şereften nasip almamışsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru konusun
+1 yılaldattim derken.. cinsellikmi?
00 Yorumlamüstahak sana
22 Yorumla
Soran+1 yılDeme be oyle
2-3 kez yaptıktan sonra mı pişman oldun
01 Yorumla
Soran+1 yıltehdit etmeye başladi ondan sonra pisman oldum
+1 yılbeter olll
05 Yorumla
Soran+1 yılinsallah seninde basina gelir. De empati yapmayi ogrenirsin
- +1 yıl
neden empati yapayim.. esini aldat sonra empati yap de... boşu boşuna bed dua etme
Soran+1 yılbeddua etmiyorum.
- +1 yıl
inşaallah başına gelir ne demek... beddua... bu arada senin kadar baldizında suçlu, yani sen bir rezil olursan o beş rezil olur.. buda sana benden bir iyilik olsun...
Soran+1 yılsagol yine de
yaş kaç
012 Yorumla
Soran+1 yıl24 yasindayim
Soran+1 yılaslinda mantikli konusuyorsun berk kardesim de arada ben de kaynarim ama
Soran+1 yılya derse enistem zorla sahip oldu falan diye o zaman biterim işte
Soran+1 yılkardesim valla enistesiyle birlikte olan ve para isteyen bir kaşar bu her seyi yapar
Soran+1 yılnefis kardes. Nefsime yenildim. Cok tahrik etti alttan girdi ustten cikti dayanamadim
Soran+1 yılbilader nereye kadar verecez. Kari soruyor kumar mi oynuyon bu paralar nereye gidiyor diye
Haketmişsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılsoru bu degil
Sıyrılamazsın net
021 Yorumla
Soran+1 yılyapma be kardesim. Illaki vardir cikar yol
Soran+1 yılinkar etsem acaba bu kizin elinde bir foto falan var midir ondan korkuyorum
Soran+1 yılmesajlar falan yok ya evler yakin birbirine karim yokken 3 kez münasebet oldu zaten fazla degil
- +1 yıl
Aslına bakarsan karını karşına alıp karıcım senin kardeşin sen evde yokken bize geldi biraz üstüme geldi ayartmaya çalıştı sonra beni tehdir etti para verdim ama çok oldu böyle böyle bir durum var haberin olsun en başta sen onun kardeşin diye korktum bilgin olsun diyebilirsin karşı tarafta seni suçlu çıkaracak bir ispat yoksa.
- +1 yıl
Yok artık ya 😠 yine suçu kadınlara atın 😠😠Allaha havalesiniz 😠😠
Soran+1 yılanatomist söyle düsündüm hacım simdi karimi karsima alcam aglamakli bir şekilde dicem bak bu füsun beni sürekli tehdit ediyor. Benden hoşlaniyor surekli beni rahatsiz ediyor. Bana iftira atmasindan korkuyorum. Benden sürekli para istiyor. Kardeşinin aramizi bozmasindan korkuyorum seni cok seviyorum karicim diyip sarilsam ne der acaba.
- +1 yıl
İkiside suçlu ama siz suçu kıza atarak sıyrılmasını planlıyosunuz
Soran+1 yıltozpembe mantikli olanda bu zaten.4 senelik evliyiz yuvamizi mi yikalim. Kardesiyle arasi acilsin daha iyi
Soran+1 yılanatomist mesajlarda katakulliye getirmem gerek kizi anladim ben
- +1 yıl
Allahım yarabbim ya gece gece insanın sizirlerini zıplatıyosunuz mantığa bak iyi burda birini nasıl öldürmeliyim diye soran olursa ona da yol gösterirsin adam onu sorucak ya 😠😠😠
- +1 yıl
Evliliğin o kadar önemli olsaydı bu haltı yemezdin seni tehdit etmese devam edicektin 😠
Soran+1 yılçok iyi bir aile babasiyim zaten kardesim. Iki tane cocuk var. Belki cocuklar icin bile affeder.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSiyrilama bence
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun ya cok guzel moral veriyorsun
Cevap sahibi+1 yılKardesi yani baska birisi olsa dicem tamam da
+1 yılbana devret kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılkurtulim su baldizdan baska bir sey istemem
- +1 yıl
kurtuluşun bende
+1 yılwow çılgınca
00 YorumlaYuuuh
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi kardeşiyle aldattim. Şimdi kardeşi beni tehdit ediyor. Benden para istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler