Bir internet sitesinin yaptığı ankete göre sevgililer ayrıldıktan sonra sosyal medya takibini bırakıyor. Anket sonuçlarında, ankete katılanların sadece %15'inin eski sevgililerini sosyal medyada takip ettikleri ortaya çıktı. Bu sonuçlar gösteriyor ki insanlar artık eskiye bağlı kalmaktan kaçınıyor, geçmişle ilgili alışkanlıklarını hızla değiştiriyor ve mutlu olmanın yollarını arıyor.
Ilk takipten çıkan kişinin daha çok sevmiş olduğu da kanıtlandı.
Siz ilişkiniz bittikten sonra eski sevgilinizi takipten çıkarır mısınız?
Ayrıldıktan sonra ilk takipten çıkan daha çok seviyor! Eski sevgilinizi takipten çıkardınız mı?
İlk takipten çıkan daha çok seviyor olmuyor, aksine nefret ediyordur Bak benim eski sevgilim beni her şekilde engelliyor beni acımadan ama ben bir kez bile engellemedim engelleme fırsatı defalarca elime geçtiği halde hiç bir zamanda ilk engelleyen olmam çünkü bu ikiyüzlü çıkarcılığına dayanan bir hareket sevmiyorum yani kartlarla oynamayı, ''ilk ben engelledim'' ; O halde, ben kazandım demek olmuyor bu ! Hem geçmiş ilişkiye saygısızlık hem kendine İlişkide kazanan karakter olur, karakter baskınlığını zaten sevgiliyken gösterirsin ilk takipten çıkarmana gerekte kalmaz daima önde olursun
Bu konuda çok kararsızlık yaşamıştım zamanında.. acaba ben mi takipten çıkarsam, yoksa onun beni takipten çıkarmasını mı beklesem diye düşünür dururdum. Daha sonra takipten çıkan taraf ben oldum.
TAKİP ETMEKTEN ÇIKSAN ÇIKARILSAN KAÇ YAZAR KALBİNDEN BEYNİNDEN ATAMADIKDAN SONRA... ben ne takipten çıkarım nede takipten çıkarırım seviyorsam terk dahi edilsem takibi bırakmam hem bazen uzaktan sevmek en iyisi galiba en azından sözleriyle incinmeden daha iyi diye düşünüyorum
evet çıkarıyorum onu takip etmeye ve süreki gözümün önnde tutup özlediğime değmez unutmaya çalışıyorum. ilk takipten çıkan daha çok seviyo dediğin doğru olabilir benim açımdan. ama bazı insanlar takipten çıkmayıp her dakka bakıp bakıp duruyolar stalklıyolar bunlarda daha çok sevenler.
önce takipten çıkardım sonra ekledim oda kabul etti biraz konuştuk gene sinirlendik bir daha çıkardım sonra o engelledi sonra açtı sonra ben engelledim daha sonra engeli kaldırdı şimdi engellemeden uzaktan arkadaşlar aracılığıyla tekrar takipteyim..
Yanlış yorum sevmeyen taraf ilk takipten çıkarır sevenin eli hemen varmaz... Eskiyle bağları koparmakda en doğrusudur. Bunu geçmişte bir bölgede savaşıp oradan gazi ünvanıyla dönüp yeni bir hayata başladığınızı farz ederek yaşarsınız...
ne bileyim, boka sarıyor sonra"aha bu da yeni pampişim pudingim benim, muaaahh!"diye yazsa cinnet sebebidir:) zamanında dötünü gördüğün kız ya da erkek sana trip atıyor:))) çekemem valla
Bu biraz nasıl ayrıldığımıza bağlı, dostça, yalansız dolansız bir ayrılıksa ayrılır ayrılmaz çıkartmam ancak hayatıma birini almaya karar verdiğimde çıkartırım. He ortada bir sorun varsa ve ayrıldıysak onu ve arkadaşlarını çıkartırım. Ona gerek kalmadan onu çıkardığımı gördüğünde ayrılık biçmine göre bir analiz yapar zaten.
Sosyla medyayo gectim whatsapatn bile block cekti... demekki sirilsiklam asik zaten o yuzden yapamiyorum dedi ve gitti dimi? Sacmalamayin bence cok mantiksz geldi sorry
Çoğunluk bence sevmeyi bilmediği için takipten çıkıyor. Ne de olsa sevgililik adı üstünde. Aşk değil bir şey değil. Aşık insan sevdiğinin mutlu olduğuna emin olmak için arkasına bakmadan gidemez ki.
asdfgb4klmv çıkardım evet :D ve köpek gibi seviyodum zaten tekmeyi yedim :D ama sonraki sevgilimi ben terk ettim takipten çıkmadı, bayağı da seviyodu ama
Çünkü görüp üzülmemek için çıkıyoruz takipten ama tam terside olabilir çıkmayınca hala beni seviyo diye düşünüp havalanıyolar
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ayrıldıktan sonra hiçbir neden yokken engelleyip sonra engeli kaldırıp saçma sapan bir mesaj atıp cevap alamayınca günler sonra tekrar engelleyen ne oluyor? Ben mal diyorum ama yine de bilemedim. Keşke araştırmacılar bunu da araştırsa.
Anketlere katilanlarin cogu asosyal mal insanlar. Eger 100 kisi katildiysa geri kalan 7,5 milyar insana mal edilemez. Bu anketleri yapanlarda mal inanalarda.
En İyi Cevaplar