5 yıl geçmiş, olsada unutulmuyor, neden?
Ağlamak
Alkol ve sigara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oncelikle 'ilk ask' dedigimiz aslinda 'tek asktir' benim icin. Yani bu benim dusuncem, bence bir insan bir kere asik olabilir..
Ikincisi.. Gercekten asik oldugun, sevdigin ve deger verdigin bir insani unutamazsin. Sadece yavas yavas yokluguna, onsuzluga alisirsin. 'Unuttum' diyenler de zaten buyuk ihtimalle sadece alismitir..
Ben de sevdim, tek bir kere sevdim, ve hala seviyorum. Ama eskisi kadar acitmiyor. 3 sene olacak ayrilali - ustelik biz severek ayrildik, yani bu daha da zor.. Artik eskisi gibi her saniye aklimda degil, yine gun icerisinde bir cok defa dusunuyorum, surekli aklimda kalbimde ama eskisi gibi degil. Kotu anilar yerine guzelleri dusunuyorum mesela, bu biraz daha yardimci oluyor bana. Alismaya..
Cok uzattim galiba :) dedigim gibi bence unutmak diye bir sey yok. Sadece alisirsin, onun icin yukarda ki soruna pek bir cevap veremeyecem. Iki sekil de gecmez. Fakat aglamak insani her zaman rahatlatir, icki ve sigara asla cozum degildir
Baskalariyla olanlarin karakter farkliligindan dolayi olduguna inaniyorum malesef. Ben asla sirf ayrildim diye, veya unutayim, inat olsun, baskasi olsun diye baskasiyla olmadim. Hayatimda ki kisiyle ayrildiktan sonra hic kimseyle o bakimdan konusmadim. Bu benim dusuncem cunku.
Simdi diyeceksiniz ki, ee sonsuza kadar yalniz mi yasiyacaksin? Yalniz yasamak istemem tabi ki. Elbet (belki) bir gun evlenirim, fakat bu evliligin ne uzerine kurulu olacagi onemli olacak. Mantik mi olacak, ask mi olacak? Ben bir daha asik olabilecegimi sanmiyorum, cunku dedigim gibi bir defa olur bu benim icin - ama buyuk konusmamak da gerekir:). Ayrica ben sevdigim adami kaybettim, yani bizi olum ayirdi bir nevi, onun icin farkli bakiyor olabilirim.
Ayran gonullu insanlara gelince, yani dedigim gibi karakter meselesi. Kotu karakterli demiyorum tabi ki ama onlar farkli bakiyor olabilir. Ben genelleme olarak degil, kendim icin konusuyorum sonucta. Unutmak icin baskalariyla olmak bencilliktir benim icin malesef
@MKuZey olabilir. Insan sevdigini arar sonucta. Mesela ben bir baskasiyla (olmam) ama ornek veriyorum, olursam eger, onun her hareketinde sevdigim adami arayacam. O olsaydi boyle yapardi, o olsaydi soyle derdi. Belki de insanlar sirf kendilerini, ve acilarini tatmin etmek icin baskalarini kullaniyordur? Kotu bir dunyada yasiyoruz sonucta.. Ben cok tanidim, sirf unutmak icin baskalariyla olanlari. Ama bu daha da beter aslinda. Bu unutmak yerine daha cok baglanmaya sebep olur bence
@genç_1 Tesekkur ederim.
Rica ederim
@İnsan0 tesekkur ederim, moralini bozma
sevgin bitiyor, verdiğin değer azalıyor hatta başkasına aşık bile oluyosun ama unutamazsın
5 yıl mı?
Bir insan nasıl diğerinden bu kadar farklı olabilir?
Sadakatine hayranım.
Cevap
4Cevap
bir insanı unutamazsın zaten unutmak diye birşey yok en fazla alışırsın bu yüzden de boşu boşuna kötü alışkanlıklara bulaşmaya hiç gerek yok.
Niye unutuyorsun ki? Yaşanmışlıkları unutmaya çalışmak yanlış.
Ikiside degil anca yeni birine asik olunca unutursun ki buda zamanla oluyo
unutulmaz be aga. sönmiycek bir köz gibi zaman zaman alevlenir ama kül olar hep kalır
İkiside degil bence ne yazık ki acın geçti düşünsende unutulmaz
Unutmak için sevmez ki insan
4-5 çizgi line :) kökten halleder
Nerden alıyosun ;)
@Kaldımsensiz Burundan alıyorum beyni temizliyor kalbe vuruyor tamam :)))
unutuluyor sana unutturacak biri çıkmamış
Kolay olmuyor getçekten artık sıkıldım bu durumdan
Unutulmaz
Unutulmaz 😭😭😔
unutulmaz sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar