İlk sevgili nasıl unutulur?

İlk sevgilimdi ondan sonra da oldu ama tekrar olduk 1 yıl konuştuk 4 ay sevgili olduk ayrıldık barıştık falan ama ilk defa bağlandım ona şerefsiz biriydi ilgi gösterdim değer verdim ama o pek yapmıyordu bana ilk defa bi erkekle dudaktan öptüm ilk defa o kadar çok sarıldım öptüm ayrıldık 1 ay oldu ayrılalı ayrıldıktan 3 hafta sonra eski sevgilisiyle oldu bana Olgun değilsin çocuk gibisin dedi bana göre değilsin dedi o kadar şey yaptım bana bunu demesi o zaman neden 1 yıldır peşimdeydi nasıl unutucam onu sürekli aklımda

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi cinsellik oldu sonra kontrol hapı al dedi yaşımı sorarlarsa dedim 18 im im yaş küçük gösteriyorum kimlikte neyse kuzene de sorabilirsin dedim 18 im diye aramış sormuş falan sonra bu bana sinirli düşünceliydi bağırıyordu noldu dedim yok bişey dedi tekrar sordum darlama demedim mi yazma dedi falan sabah her yerden engellemişti beni mesele yaş değil olgubluk dedi Olgun değilsin bana göre değilsin dedi ama yaşımı hep soruyordu bana ne alaka diyoddum çocuk gibisin diyordu ondan sizce yaştan mı
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bu olaydan sonra ayrılıyor sizce yaştan dolayı mı yoksa kullandı mı
İlk sevgili nasıl unutulur?