+1 yılİnan çok yanılıyorsun. Bir mikser ile mutfak robotunu karşılaştırmazsın umarım. zeka diyorsan ticaret ile uğraşan iş adamlarına yönel. Bilgi ile zeka aynı şey değil. şirketim bünyesinde çalışan 3 hekim arkadaş kendileri bile bu tezimi doğruluyor. zekanın meslek grubu ile alakalandırılacağı sektör iş dünyasında iş kuran beyinlerdir.
06 Yorumla- +1 yıl
Makina mühendislilerininki zekamı bilgimi hocam😃
Soran+1 yılpeki beyfendi saygılar
- +1 yıl
mühendis bilgi ×2 zeka
- +1 yıl
Nasil yani😃
Soran+1 yıl@Ömerulusoy bende anlmdm nasıl yani
- +1 yıl
zeka diyorum o mesleğe has olmanın ötesinde bir olay. hatta uzak.
En İyi Cevaplar
+1 yılUzun bir cevap olacak. Seni yargılamıyorum, karakterinle ilgili bir sorun olduğunu da düşünmüyorum. Bazı şeyleri çoğu kişi yapar ama ortalık yerde söylenince yadırgarlar. Ama ben hedefini doğru bulmuyorum. İlerde önceliklerin ve düşünce yapın değiştikçe pişman olabilirsin.
Güzellik mi etkiler zeka mı demişsin. Alınma ama çok aptal bir doktor değilse zekanla etkileyebileceğini sanmıyorum. Hem kazanması hem okuması zor bir fakülteden mezun olmuş biri sonuçta.
Hemşirelik okumanı önermiyorum. Hayatından en az 4 yıl kaybedeceksin ve doktor bulmada bir öğretmene göre çok da avantajın olmayacak.
Doktor bulma konusunda yapacakların hedef kitlene bağlı. 30-35 yaş üstü evlenmek isteyen bekar doktor çok az, boşanmışlar olabilir tercihine göre.
30 yaş altında eğitim süresi nedeniyle uzman doktor zor bulursun. En erken 24 yaşında mezun oluyor. Uzmanlık eğitimi ise genelde 4-6 yıl sürüyor. Yani 30 yaş altı ya pratisyen ya asistan doktor bulursun.
Uzun süre pratisyen kalan bir doktorun uzmanlık kazanması zor ve uzman/asistan olana kadar bir süre taşrada zorunlu hizmeti var. Maaşı hiçbir zaman belli seviyeyi aşmaz.
Asistanlar uzman olana kadar neredeyse pratisyenden daha düşük maaş alıyor. Nöbet olmasa bile çoğu uzmanlıkta günler çok yoğun geçiyor ve eve iş taşıyor.
Kendinden küçük yaşla biriyle birlikte olma problemin yoksa mezun olmamıi TUS çalışan öğrencileri şehir veya üniversite kütüphanelerinde bulabilirsin. Daha kolay lokma olur ama ben tavsiye etmiyorum.
Doktorlarla tanışmak için aynı ortamlara gelmeye çalış. Arkadaşı/eşi doktor olan varsa onunla zaman geçir. Bir şekilde doktorla muhabbet kurabilecek düzeye gel. Sonra istersen muhabbete direk girersin ya da sahte bir şikayetle [çok saçma olmasın :D] konuşmaya başlarsın. Etkilemek için nabza göre şerbet dökmen lazım. Çılgın bakışların, zarafetin, seksiliğin, hamaratlığın, kültürlü olman vs. ne varsa öne çıkart. Onu etkiledikten sonrası senin kadınlık tecrübene kalmış, ben tavsiye veremem.06 Yorumla
Soran+1 yıluvvvv o ne biçim yorum :) vay canına
- +1 yıl
Daha yazacaktım ama 2000 karakter olmuş :D
Soran+1 yılbunları nerden biliyon :S
- +1 yıl
Sabah akşam hastanede takılınca öğreniyorsun bir şeyler. Yaşıyorsun, gözlemliyorsun. Uzmanlar, hocalar derslerde şakayla karışık anlatıyor anılarını.
Soran+1 yılben yinede hemşireliği istyrm ya? bu konuda önerin
- +1 yıl
Hemşirelik fakültesi orta zorlukta. Anatomi gibi doktorlarla ortak ve ağır dersleri var. 4 yıl sürüyor. Devre kaybetme oranını bilmiyorum, %10-20 civarıdır muhtemelen. Benim gördüğüm kadarıyla görevleri tansiyon ölçmek, iğne yapmak, hastayı hazırlamak gibi mekanik işler genelde. Hayat kurtarmak istiyorum diyorsan seni tatmin etmeyebilir.
Fakültede genelde tıpçılarla ortak alanları (kütüphane, yemekhane) kullanıyorlar. 3. sınıfta (tam bilmiyorum) hastaneye geçiyorlar. Okuduğun üniversiteye de bağlı ama doktorların öğrenci hemşireyle çok samimi olacağını zannetmiyorum. Hocalar hep söyler: Sekreterini seven* çayını kendi alır diye.
Hemşireliği neden istediğini iyice düşün. Sırf istiyorum diye kestirip atma. Nedenini bir kağıda yaz ve bu hedefin gerçekçi mi düşün. Birilerine (ablana, tanıdıklarına) danış.
+1 yılAslında tam da bahsettiğin olayın deneyini yaptılar.2 grup kadına aynı erkeklerin resimlerini gösterdiler 1. gruptaki kadınlara erkekleri düşük maaşlı mesleklere sahipmiş gibi, 2. gruba ise yüksek maaşlı meslek sahibiymiş gibi tanıttılar. Kadınlar yüksek maaşlı mesleğe sahip erkekleri daha çekici buldu aslında 2 grupta aynı erkekleri görmüşlerdi... Sorunu evlilik bakış açısıyla yanıtlarsam sırf mesleğine bakarak eş seçimi yapman oldukça yanlış olacaktır karakter çok önemli. Gözünde bir everst gibi anladığım kadarıyla doktorluk ancak karaktere bakmadan bir doktorla evlendin diyelim evereste tırmandın ve maç bitti adamın beğenmediğin özellikleriyle uğraşmaya başlayacaksın ve belki pişman olacaksın. Tahminime göre marka düşkünlüğü falan da olan birisin. Mutluluğu etiketlerde aramamalısın...
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo marka düşkünü değilim sadece karizmatik geliyorlar herşeyin hayırlısı beyfendi
- +1 yıl
Karizma insanın karakteristik özelliğidir. Kusura bakmayın ama insanları mesleklerine veya paralarına göre sınıflandırmak en nefret ettiğim şey. Materyalizmden bu kadar etkilenme bence. Selamlar
Soran+1 yılve aleykm selam
O zaman tüm hastanelerin Acil servislerini dolaş not al, sonra avına kendi ateşini yükselt tebeşir tozu filan atağa geç gerisi sana kalmış etkileme konusunda, güç seninle olsun pardon doktor olacak
13 Yorumla
Soran+1 yılahahha kahkaha attım :D çılgın şey
Soran+1 yıl:) aynı ben gibi esprili... zeka gerektirir espriler afferin saana :) piki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılSende onları tavlayacak tip yok. Anca göbekli olanlar falan.
Zira hasta olarak gelip geceyi genc doktorlarla geciren tas gibi hatunlar var.15 Yorumla
Soran+1 yılonlar oruspuysa ben napim bro. ben gecelik aramıyom ki
- +1 yıl
Sende gram zeka yok, yorumlarına baktımda hakaret ne bileyim basit laf sokmalar, küfürler.
Şunu anladım;güzel olsan bile terbiye eksikliğin var.
Doktor gibi elit bir insan hem yanına yakışacak hem görgülü bir eş ister.
Zaten sorun senin zeki erkek sevmen değil, kendi açığını kapatmak istemen.
Bu kadar uzun yazıyorum çünkü hayallerin gerçekleşmeyecek.
Gerçekleşse bile uzun sürmeyecek.
Hani çok talibin varmış ya ondan dedim.
Soran+1 yılolduuuu onlar bana hakaret yazsın bnde kendimi savunmiyim ne güzel ülke ya oh mis !
- +1 yıl
Keyfin bilir ablacım.
Soran+1 yıldoğruya doğru bana yazdıklarını görsen ben yine çok kibarım ;)
+1 yılihtiyar bir doktoru tavlarsın anca ben doktor olsam elimi sallasam ellisi doktormu kalmadı da senle evleneyim
13 Yorumla
Soran+1 yılpardon bu gereksiz kıskançlık neden? fıstık gibi kızım sana mı sorcam
- +1 yıl
farkındaysan ben ve binlerce kişiye sordun
Soran+1 yılama saygı çercevesinde yorum istedim burak bey... kırıcısınız
+1 yılZekanla tavlarsin evlenmek istiyorsan. Biz zeki erkekler bos seks duskunu kizlarla isimiz olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) piki
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yıleğer doktorun kazancına yakın bir kazancın varsa olur bu iş.
çünkü zeki adamlar 30.000 tl kazanıp 3.000 tl kazanan bir eş asla almazlar net !01 Yorumla
Soran+1 yılevet efendim aşk hariç :) sağolun yorum için
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Cevaplara bak sanırsın herkes doktor ve soru sahibini reddediyorlar tiplere bak ehe ehe:/
13 Yorumla
Soran+1 yılcanımsın ya... erkekler sanki kızların güzelliğine kapılmıyor gibi bide doktor beğeniyoz diye kötü şeyler yazıp ahlak bekçisi kesiliyorlar... beğenebilirim allah allah . sağolasın
Soran+1 yılyaniii... Allah hayırlısını versin beğenimize göre
Hem güzellik hem zeka... güzellikle ve çekicilikle ilk izlenim ve dikkatini çekme zekan ile ise aklını başından alırsın
06 Yorumla
Soran+1 yıltarafını seç?
Soran+1 yıldaha çok güzelliğe gidiyolar :)
+1 yılinan bende de var o hastalık. doktorlar böyle süper zeka gibi geliyor ki öyle de zaten. bende çok seviyorum sağlığı. :D
05 Yorumla
Soran+1 yıladamlar hayat kurtarıyo... bir çayı seveni bvide can krtaranı sevecen :) sevilir beea
- +1 yıl
çay mı günlük 20 bardak civarı askeriye de özlediğim tek şey. :D
- +1 yıl
bir de birçoğu yakışıklı ve güzel oluyor.
Soran+1 yıle yani kısmen
- +1 yıl
yani :) ;)
+1 yılMakina mühendislerinin zekası ve yapt8gı iş doktorunkinden daha fazla buna emin ol bro
012 Yorumla
Soran+1 yılhadi len nerden broyum :D sister diyceksin
- +1 yıl
Pardon sister. gel sana bir makine mühendisi bulayim
Soran+1 yılo kadar çok meslekten teklif aldım ki :S ama kafdam doktorlarda inan zekaları beni benden alıyo yapcak bişey yok brooo
- +1 yıl
Sister yanılıyosun bak ben makina muhendsiyim yeni mezunum. Abim de mühendis 7 senelik. Altında 180 bin tl lik passat cc var avm de magzası var ayrıca inşaat şirketi var. Senin aradigin para para sadece doktorda yok bunu bil istedim😃
Soran+1 yılya ne alaka be broo para arasam iş adamı yavşaklarda var :S adamların karizması var anlatabiliyo muyum. o herkeste olmaz :S
- +1 yıl
Geçen avm ye abimin magzasına gittim orda çalışan kızlar içime düşcekti sister seninkide aynı kafa vala
Soran+1 yılkızlar hiç erkek görmemiş heralde... ayıp la :D kızlar lütfen çocuğu rahat bırakın
- +1 yıl
Ha ha geç dalganı sister boy 188 fizik ful tipte fotodakinden iyi. yolda görsen üzerime atlarsın
Soran+1 yılasla öyle bir kız olmadım. başka kızlarla kıyaslama. olabilir onlar bakar ben tanıdıkça hoşlananlardanım bilemiyom brocum
- +1 yıl
Sister herşeyin hayırlısı bea sıkma canını ha bide dikkat et doktorla evlrncem derken kumbaradan da olma Allah korusun.
Soran+1 yıltövbe yarabbim :/
- +1 yıl
Gerçek ama sis.
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hemşireyim ve gördügüm kadariyla doktorlar genelde doktorlarla evleniyolar ya 😄
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılolabilir hepsi için konuşmadım zaten 😄
Soran+1 yıl@Gfddfty mutlu olsunlar :) ne güzel canım
Zekayı zekan ile etkilersin Yani :)
00 Yorumlakariyerim ve param için hiçbir kadına bakmam
01 Yorumla
Soran+1 yılsizin görüşünüz... hayırlısı
+1 yılHer insanın karakteri farklı yani bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) peki canım sağol
+1 yıldoktorlar çekicidir
03 Yorumla
Soran+1 yıle yani bazı öküzler ne anlar... adam hayat kurtarıyor olmaz mı çekiciliği. sağolun güzel yorumunuz için
- +1 yıl
adamların karizması var yapacak bişey yok kabul etmek lazım.
Soran+1 yıl:) evet bencede
+1 yılBakımlı ol asıl ol yetr
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes yorum belirtirken bu kadar nazik olsa sağolun kibarlığınız için :) teşk.
+1 yılAtanamadın galiba 😕
23 Yorumla
Soran+1 yılyeni mezunum :) konuyla alaka?
- +1 yıl
Oo daha vahim 😊
Soran+1 yıl:S anladıysam arap olam
Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. işve işve
011 Yorumla
Soran+1 yılfişneeee diye anladım :D
Soran+1 yılay canım çekti be :)
Soran+1 yıl:( evde var ama akşama artık bro :(
Soran+1 yılyemek yiyince unutursun fişneyi
Soran+1 yılheryerde böyle hayvanlar var... bir onlar ya ahlaklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavş*ak
021 Yorumla
Soran+1 yılgizli kardeşim :D korkak
Cevap sahibi+1 yılsatılık kevaşee
Soran+1 yılsalak ya gizliden hakaret ediyo klavye delikanlısı :D ne o kıskanıyon mu doktorları? saygıya davet ediyorum. varsa tabi
Cevap sahibi+1 yıldoktorları diil. senin gibi kezbanların doktor mühendis ve zengin adamlara yavşamasına uyuz olduğum için diyorum. :9 asalak parazit gibisiniz yaa
Soran+1 yılay salak ya kıskanç :D niye güzel kızların memelerine popona bakan benim anam mı? doğruyu söleyince mi etik davranışlarınız tutuyo :D demek ki kızlar seni bir yerine takmıyo hahahhahahha :D siz güzel kızlara bakınca hoşta biz karizma sahibi erkeklere bakınca mı kezban. had, i len ARİZONA KERTENKELEESİ uzaaaaaa
Cevap sahibi+1 yıle çiçeğine zoktuğum erkeklere bakta bari yakışıklı erkelere bak. paralıya niye ziktiriyon kendini canım kardeşim :D. erkekler senin gibi maddiyatçı değil
Soran+1 yılsalak salak terbiyesiz yorum yapma uza dedik. herkesin beğenisi farklıdır onların ayrı bir karizması var ezik sen ne anlarsın ;) sen ayşe seversin ben ali kimse kimsenin beğenisine karışamaz. kıskançlık seninkisi başka bişey değil yoksa yarana basılmış gibi kuyruk acısına düşmez ve küfür etmezdin... hadi iyi günler
Cevap sahibi+1 yılküfür eden sensin ben sadece yavş*ak dedim. bu hakarettir küfür değil. anladın mı yalaka satılık beden :)))))
Soran+1 yılyaavşak zatebn bir küfürdür mal mısın :) hadi hoşt
Cevap sahibi+1 yılkardeşim yalaka demek tipsiz kız :)))
Cevap sahibi+1 yılyavş-ak demek yalaka demek tipsiz :))
Soran+1 yılya bir ... git
Cevap sahibi+1 yılgel bana ver. bende para çok. ama doktor değilim. restorant sahiiyim beşiktaşta. lüks bir restoranım var. kaç paraysa ver bana :D
Soran+1 yıldünyanın en yakışıklısı en zengini olsan yine sana bakmam :) dışarda sen bni görsen ağzıma düşersin burda boş laf yapma yapmışsın zaten :D madem kndne çok güveniyon erkek gibi gizliden değil açıktan mesaj at. ha erkeksen şayet ;)
Cevap sahibi+1 yılmadem güzelsin neden sadece ağzını gsteriyorsun? neyin peşindesin :)) ağazına düşecekmişim pehhh. ben neleri götürdüm neler.. senin gibi fakir sakız gibi yapışan bir kıza mı kaldım. benim restorana ne kaliteli asil müşteri bayanlar geliyor. pehhh :)). gizliden çıkamam. prestijim bozulur. ben restoran sahibi biriyim. burada kendimi ifşa edemem ;)
Soran+1 yılmala bak ya prestijmiş laga luga peşinde lavuk kart zampara :D fakir olduğumu nerden çıkardın asalak yaratık. git o zaman restoranına gelen kadınlara laf at ya da yatağa at ner ne haltsa. bana niye sataşıyon şizofren misin?
Cevap sahibi+1 yılhahahaaa asalak olan sensin. malum doktora mühendise yavşayan sensin hatırlatayım :))))))))))
Cevap sahibi+1 yılıyyykkkkk yeni foto koymuşş tipsize bak. hele dudaklar tam sakso çekmelik. sakso mu çektin doktorlara neden şişik duruyor o dudaklar öyle :D
Soran+1 yıltam bir kepaze... bide ezik gibi fotoma bakmış gizli gizli... vah vah
Cevap sahibi+1 yılhahahahahahaaa gizlemiş kendini slak yaaaaa :)))))))))
Cevap sahibi+1 yılahahahahahahahahahahahahhhaa sdsdsdsfdfsfdsgfdsffsdfgsfdsfgdsfgdsgf
+1 yılVücutla canım
04 Yorumla
Soran+1 yılvücuduma bakcaksa o erkeği napim kuzum ya :D
- +1 yıl
En azından bana öyle davranıyor hemşirelr sen nasıl dilersen öyle dile
- +1 yıl
Sana kalmış
Soran+1 yıluuuvvv
hadi baklamı
00 Yorumla
+1 yılGüzellik
00 Yorumla