doktorların peşinde neden çok kadın var. birde biraz tipi düzgünse yani çok yakışıklı olmasına gerek yok. herkes peşinde... neden çekici oluyorlar.. bide ukala?
Cevabın nedir?
Bak Dostum Avrupa'da Tıp ve Mühendislik kazandım ve nacizhane olarak şunları söyleyeyim.
*Karizma ve Tarz Bilgi'den gelir, bilgi insanları farklı bir kalıba büründürür bu da herkesçe farkedilir ve adamı saygıdan güldürür (şakam yok adama bakarsın gülersin hoşuna gider )
*Dünyanın en önemli şeyleriyle Bilim'le uğraşmak her baba yiğidin harcı olmadığından , sessiz sakin bir köşede hesap yapan mühendis gizemli ve çekici gelir
*Aura denen kavram vardır özellikle Doktor, Mühendis, Mimar grubunda dikkat ederseniz farklı gözükürler göze
işin özeti Yakışıklılık güzellik ne karın doyurur ne ruh, buradakilerin aradığı tek kriter 180 + boy sakal bıyık olsada , daha büyük oynayanlar daha önemli şeylere bakar..20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çünkü kadınlar her aynaya baktıklarında kendilerini en iyilere en başarılılara layık görürler ve gözleri yüksektedir. Benim çevremde de var kız lise mezunu doktor olsun avukat olsun diye. Kadınların geneli Kadehteki beta balığıyken kendini okyanusta yüzen yunus balıkları gibi görürler. Örnek vermek gerekirse damacana gibi vücudu olan türk kızlarının kaslı sevgili istemesi.
34 Yorumla
Soran+1 yılbenim fiziğim taş üniveriste mezunuyum.. o klasmana girmiyorum. benim çevremdeki güzel kadınların statü merakı var.. çirkinler birini bulup evlenior hemen
- +1 yıl
+1...
+1 yılBayramda bile nöbetleri olduğundan bana çekici gelmiyorlar. Ukala olmalarınin nedeni daha tip 1. SSınıftan beri herkesin onlara benim şöyle bir derdim var, ay oram buram ağrıyor vs diyip egolarini sisirtmektir. Çoğu memur, öğretmen doktor koca peşinde koşuyor neden? kendi maasiyla alamadığı kıyafetleri kocasının parasıyla alacak da ondan, doktor karisiyim ben diye kocasının saygınlığina ortak olacak da ondan
50 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıliyide parası fazla olan aşka meslekelrde var
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
103Cevap
+1 yılArkadaşlar para =güç :) Ama doktorluk mesleğide çok zor canım kolay mı Tıp'ı bitirmek yıllar sürüyo okumak valla şimdiki kızlar eğitimli erkeklerden hoşlanıyo bir de mesleği iyiyse tamamdır bu iş. Ben her kadının dr ların peşinden gideceğini sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yılKadınlara maddi imkanları iyi erkekler çekici gelir yani hiç bir kadının paraya pula bakmam insan olsun yalanına inanmam paran varsa bir kadının gözünde en yakışıklı karizma adam gibi adamsındır karakterin 0 olsa bile ibrahim tatlıses türkiye de elde edemeyeceği kadın yok hiç kimse demesin kabul etmem diye böyle kısmet kaçmaz diye koşarak gidersiniz ya da ali ağaoğlu...
İşin özü bu doktorluk değil kadınlar zengin erkekleri sever...00 Yorumlazeki erkek çekicidir çünkü, ayrıca ülkede kazanması okunması bitirmesi en zor alan tıp e haliyle kendilerini diğerlerinden üstün görüyorlar ve bu durum bayağı yanlış ve itici, bunun içine cerrahlığı katmıyorum tabi cidden her yiğidin harcı değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılDoktor olmak icin zeki olmaya gerek yok
Soran+1 yılSayisal bolumdw mi iktisat
Soran+1 yılOrtalama bir zeka gerekir ama gerisi çalışma birazda sans...
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla ukala değilim kibirli falan hiç değilim. doktor olunca manevi ve maddi açıdan güçlü oluyorsun. itibarın var. karakterin düzgünse tipine ondan sonra bakılıyor gerçekten tıpa girmeden önce yüzüme bakan yoktu :(. bide tanımadan önce herkes senin gibi kötü biri olduğunu düşünür o da dezavantajı.
31 Yorumla
Soran+1 yılkötü değilde ukala oluyorlar.. özellikle proflar doçentler.. birinle tanışmıştım öleydi
üniforma öncelikle ve daha sonra eğitim ve kariyer.. bu nedenle dr ve pilot çekici gelir normaldir..
ve hatta üst rütbeli polis ve asker de gelebilir..10 Yorumla
+1 yılHiç sevmem doktorları. Sevgilim çöpcü olsun ama doktor olmasın.
34 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Egoları tavan. En berbat okulda okuyup, en berbat not ile eğitimini tamamlayanda bile ego uzay. Yemişim onun statüsünü. İnsan olsun.
Hepsi öyle değil tabi ama bir çoğu öyle. - +1 yıl
@yekdil ben istediğim ciğeri kaparım. Sen bunları kafana takıp, bana gereksiz yorumlar yazma. Sazanlıktan hoşlanmam.
+1 yılKüfretmeyen bir doktor kızı olarak sözlerini geri almazsan küfürle eş değer derecede sözler üstüne çığ gibi düşecek:)
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka senin babani ne yapim be salak
Soran+1 yılAy cok cirkinsin babana soyle sana estetik yaptirsin
- +1 yıl
"Bir şey yap."demiyorum zaten:) Bir şey yapamazsın zaten. Şu uslupla , babamın kalitesinde -ki bence yok-bir doktorla bulunmanız zaten imkansız. Dilci olmamanın yanısıra zekadan da yoksun olduğun için dediklerimi anlamakta güçlük çeksen de ne kadar erken anlarsan o kadar senin yararına. Bir de "Ay çok çirkinsin babana söyle sana estetik yaptırsın."tarzında ucuzca bir cümleyle benim gibi birinin egosuna zarar verebileceğini düşünerek çok büyük yanılgı içindesin. Takdir kimseden beklemem ama senin ancak rüyanda görebileceğin, hayallere daldığın insanlara değer verecek konumda olabilmek ve onlardan da aynı değeri görebilmek zaten senin gibi bisinin eleştirilerine kulak vermeyeceğimi gösteriyor:)
Sana da çekici geliyor mu yani şimdi? Para birinci etken. Ikincsi itibar meselesi doktor kocası olan bir kadının toplum içindeki itibari artar düşüncesi
00 Yorumla
+1 yılOlur o kadar. Kadınlar gücü sever, kendinden üstün erkeği sever. Doktordan ala güçlü mü bulacak, koştur dur peşinden...
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacim benim esimde doktor. Ama ben pesinden kosmamistim duzenli olarak muayene gidiyodum bir sorunumdan dolayi kendisi asildi ilk cok sinirlenmistim ben onun hastasiydim cunku ama sonra yakisikli oldugu icin kabul etmistim :D simdi evliyiz 5 aylik
116 Yorumla
Soran+1 yılEvlisin bu sitedw isin ne ilginc
Soran+1 yılHasta biri bir doktora pek cekici gelmez diye biliyorum ben
..
Cevap sahibi+1 yılDemekki senin bu sitedeki amacin farkli ki herkesi oyle saniyorsun. Ben yorumumu yapar, sorularimi sorar cikarim. Hasta biri doktora neden cekici gelmez aciklayayim cirkinsindir :) Senin begendigin doktor sana bakmadiysa bundan banane?
Soran+1 yılBen pek inanmadim... cirkinlikle ilgisi yok. guzel olsanda hasta biri hastadir.. erkeklere saglikli kadin cekici gelir. benim dr sevgilim vardi jinekolog seyinde mantar olsn bana asiliyir igrenc derdi
Soran+1 yılIstersem senin kocani bile bastan cikaririm ver adini gor sinra olannlari. tabi ole biri varsa
Cevap sahibi+1 yılHahahhaaa guleyim bari. Sen once bastan cikartmanin ne anlama geldigini ogren sonra bunlari tartisiriz. Hersey o videolardaki gibi olmuyor bacim ayrica hersey seks degil bunu o kucuk ve akli sadece yalana calisan beynine sok.
Soran+1 yılTamam ver adini niye korktun.. gor bakalim ben cirkinmiyim neyim... seni bosatirim bile istesem. ama senin kocanda kesin cirkindir belki midem almazz
Soran+1 yılHodri meydan...
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin ki bana hodri meydan okuyabiliyosun? Burdaki her gizliye kulak assaydik ohooo... Dediklerine şu an guluyorum :D iki meme iki bacak acarak seksi olunmaz 😄
Soran+1 yılSen ver adini gostereyim sana nasil oluyormus.. korktun.. her topa girme bacim.. bu saatte kocan var ama bu güzel. Cmt sabahi burada takiliyon hmm
- +1 yıl
çok basitsin soran, senin gibiler e5 te çok
Soran+1 yılYalanci sus otur asagiyaa...
Soran+1 yılEvli olsam bu saattw koynundan cikmazdim esimin bide gelip buraya giricem pheh
Cevap sahibi+1 yılHayatinda hic doktor biriyle olmadigin cok belli. Hadi yavrum hadi sen kendini harcama buralarda e5e
Soran+1 yılOldum adini bile veririm istersen.. bence sen olmadin. drler acayip capkin olur. iki memeye dunyayi satar hos butun erkekler boyle. e5 idw biliyor ordan gelmus demek
Soran+1 yılCmt gunu bu saatte cogu dr evindw uyuyordur. haa baska isleri varsa bilemem. sen niye cemkurdun ki bana drler seksi oluyor dedim diye kirktun mu. seninki mi var tek dunyada
Çünkü aylık kazançları diğer erkeklerden daha fazla!
19 Yorumla
Soran+1 yıldaha çok kazanan meslekler var
- +1 yıl
Daha çok para kazanan meslekler neler mesela? Daha çok para kazanan meslekler pilotluk mu, pilotlar daha fazla kazandığı için daha fazla ilgi görüyor kadınlardan! Daha çok para kazanan rock yıldızları mı onlar da doktorlardan daha fazla ilgi görüyor.
Çoğu kadın para benim için hiç önemli değil der. Belki bilinçli olarak değil iyi niyetli olarak birine ilgi gösterir, belki kendi de farkında değildir ama bir erkeği parası için beğeniyor tüm kadınlar. Bazıları gerçekten kötü niyetli olarak parasını yemek için, bazıları ise erkeğin sahip olduğu paranın erkeğe kattıklarından etkileniyorlar. Mesela erkek bu kadını lüks yerlere götürüyor, hediyeler alıyor, şık giyiniyor, erkeğin arabası son model çok konforlu birşey, kadın bu adam ne kadar sıcak kanlı ben o yüzden ona aşık oldum diyor. Erkek fakir olsa, bu erkek kadına sıcak kanlı gelmez mesela. Hadi ama sen kadınsın dostum, sen kadınları bizden iyi tanıyorsun!
Soran+1 yılhaklıısn. çoğu kadın güce tapar. ama öyle olmayanlarda gördüm ben.. bana doktorlar çekici geliyr ama gerçekten paradan dolayı değil
- +1 yıl
Yirmibeş yaşına geldim henüz bir sevgilim olmadı. Herkes askere git gel, düzgün bir işe gir çalışmaya başla kadınlar sana ilgi gösterir sen peşlerinden koşmasan bile onlar gelir diyor. Ne yani para kazanınca mı sevecekler beni, şimdi fakir olduğum için mi sevmiyorlar. Öyleyse bütün kadınlar "şey" diyorum. Yaaa öyle deme paran için sevmiyecekler onlar seni ne alakası var diyorlar. Söyledikleri şey param için sevdiklerini gösteriyor, ama ne alakası var diyorlar kabul etmek istemiyorlar :D
Tuhafsınız gerçekten. Ben zekiyim, tipim fena değil, sadık ve dürüstüm, sorumluluk bilincine sahibim, giderim var, fakat hiçbir kız benden etkilenmiyor. Tek etken zengin olmamam bana kalırsa.
Geçen burada erkekle kadının hesabı ortak ödemesi gerektiğini söylediğimde cimri erkeği kim ne yapsın dedi kızın teki. Yani erkek eşit ödenmesini teklif edince cimri oluyor, kız erkek ödesin dese bile cimri olmuyor, neymiş örf ve adetlerimiz öyleymiş :D Örf ve adetlerdeki aleyhe olanları kabul etmezler. - +1 yıl
Doktorun nesi çekici geliyor? O çekici gelen özelliği her neyse o özelliğe sahip olmasının kaynağı sahip olduğu yüksek gelir!
Bilinçli olarak parasını yemeyi düşünmeyen, iyi niyetli olanlarınız var elbet. Ama yine de bilinçaltınızda geliri yüksek biri ile birlikte olma isteği var.
Hatta bak evlenmeyi düşünenlerin bu arzusunu anlayabilirim rahat bir hayat yaşamak için derim. Fakat tek gecelik ilişki yaşayan kızlar bile zengin biri ile birlikte olmak istiyorlar. Bunu işte hiç anlamıyorum. Zaten 1 gece birlikte olacaksın haz almak için. Zengin değilde, fakir olunca bir erkek farklı sevişiyor sanki...
Ben tüm meselenin parasal nedenlere sahip olduğunu düşünüyorum ;)
Soran+1 yıltek gecelik ilişki yaşayan kadın zaten malumdur ne olduğu. onlarda o adamlardan para alır heralde ondan zengini tercih eder
- +1 yıl
Hayır be fahişelerden bahsetmiyorum. Bu cinsellik konusunda rahat yetiştirilmiş zevk için bunu yapan kızlardan bahsediyorum onlar para mara almasa da yine böylelerini tercih ediyor.
Ki diğer kızlar da paralı erkekleri tercih ettiklerine göre bütün kızlar senin söylediğin kategoriye girer öyleyse. Bir kız parası için bir adamla evleniyorsa bakire olsa bile o kategoriye girmez mi? Mesela en basitinden futbol maçları için bir tek maçlık biletler satışa çıkıyor bir de sezonluk kombine. Bakire olup para için evlenen kızlar sanki kombine bilet gibi, diğerleri kısa süreli kendini satarken bu kızlarımız ömürlük satıyor.
Aman çok karamsar oldum ama hiç sevgilim olmadı, karamsar olmayı hak etmiyor muyum ablam? Var mı tanıdığın biri hiç etrafında beni param olmadan sevebilecek. Varsa söyle de bilelim, o hayalimizdeki temiz kalpli kızlardan hâla yaşayanlar varmış diyelim.
insana gerçekteki okuduğu yeri insanlara söylememesi için br sebep bu insanların seni okuduğun bölümle değil hayat görüşlerinle değerlendirmesini istemek bilmem anlatabildim mi
00 YorumlaŞahsen doktorlar bana çok itici geliyor bir sağlıkçı olarak bunu diyorum adamlar para delisi :)
41 Yorumlaöylelerine tek cevabım.
https://www.youtube.com/watch?v=2jHR5996a5M31 Yorumla- +1 yıl
:D fena tosladi :D
sevgilim tıp okuyordu çok seviyordu birbirimizi ama ayrıldık böyle olması gerekiyordu. İnan doktorlar çekici bile olsa sevgi olmadan olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
8 sene okumak, en yüksek puan, en zor meslek, herkes onu başaramaz.
Ben, şahsen koşmadım, ama saygım son.02 Yorumla- +1 yıl
Tip 6 sene ya bir sene de hazirlik arti 5 sene uzmanlik sen hesapla
- +1 yıl
6+4yada5 sene düzelteyim dedim.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kadında mazi erkekte istikbal derler.. Zeki adamlar her zaman dikkat çeker, amaç eşeği sağlam kazığa dikmek..
01 YorumlaMaddi olarak iyi para kazanıyorlar.
Statüsü üst düzey bir meslek.
Kadınları en çok çeken iki şeyi birarada bulunduruyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbanada polis ve askerler çekici geliyor ahh bitane gelsede döverek... beni:) çok hosuma gider mazoşistim
14 Yorumla
Soran+1 yılahahaha delii
- +1 yıl
askerim
Cevap sahibi+1 yılhangi şehirdesiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla öyle
yakışklılılar
bir göz dr una gittim ayy bir görsen upuzun boylu hoş
bide böbrek için dr gittim agrımdan oda çok yakışıklıydı
onlar nasıl hastalardan hoşlanmıyor anlamıyorum04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıloraya neden gidim ya
Soran+1 yılhoşlanıyorlar aslında ama ters tepki olmasın diye cesaret edemiyorlar..
Cevap sahibi+1 yılhiç görmedim hoşlananı
Kadınların estetik sevdası bir araç amaç ilişkisi yaratıyor, bknz dötüm ağrıyor, karnım ağrıyor, hamilemiyim, sorunlu kadın çok olduğu için doktor olan bireylere ilgi artıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Bu kadının kişiliğiyle ilgili, kişilikli ve kültürlü insnalar bu tür saçma sapan şeylere bakmazlar. Para başka meslekte de var, ülkemizdeki zenginlerin %10'u bile yüksek okul mezunu değiller, umarım anlatabilmişimdir.
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi masraflarını bedavaya getiririm düşüncesinden olabilir mi?
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılSanki sen kendi içinden , aklından geçenleri soruyosun.
00 Yorumla K... çmız başımız çok ağrıyoo bide parası var die :)
00 YorumlaValla doktor degil de muhendis cekici geliyor bana 😆😆
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktor kadınlar bana çok çekici geliyor.
Soğukluk ve anacligin ikilemini yaşıyorlar. Ve geneli iyi sevisiyor. :)
Doktor erkekler hiç gözümde yok.05 Yorumla
Soran+1 yıllez misin ıykk
Cevap sahibi+1 yılHetero musun ayy iğrenç. Killi pis yağlı heriflerle sevisiyorsun yani. Ehehheheheheh
Soran+1 yılallahım yaaa... heralde yani..
Cevap sahibi+1 yılKadın bedeninin daha güzel olduğunu söylemekle lezbiyen olmazsın korkma. :)
Soran+1 yılay yok bence erkek bedeni daha estetik... ne güzel güçlü kollar ohh miss
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Mesleğiyle hava atacaklar ve parasıyla gezecekler...
00 Yorumlaçekici değil para kokusu alıyorlar.. hepsi bu doktr adamın parası biter mi? ayrıca tipi olsa da olmasa da mankenle evleniyor doktorlar hepsi
03 Yorumla- +1 yıl
sende abartma be hacı nerde manken..
Soran+1 yılYok be ne mankeni
Internette bulunan konulu filmler bunun sebebi olabilir ahahaha :)
11 Yorumladoktor zeki ve zengindir bende doktor olsam ukala olurdum doktor olmak hiç kolay değil adamlar 6 sene okuyolar bırakın atsın havasını dhsfhsdgfs
tıpçı taliplerimi bekliyorum dsgfhgsh05 Yorumla
Soran+1 yılDoktor olmak icin zeki olmak gerekmez
Soran+1 yılCalisinca alirsin.. zekayla ilgisi yok
Soran+1 yılCok zekiler vardir tabi ama hepsi zeki diyemezsin
+1 yılPara diyenler emin olun alakasi yok. Yakinen biliyorum
00 YorumlaBayanlara formalı erkekler çekici geliyor nedense =D.
Bende de o kadar değil. Sürekli aynı ortamda bulunmamızdan dolayı sanırım.04 Yorumlaİstediği kadar zengin olsun şirketi olsun ceo olsun doktordan mühendisten daha güzel bir sosyal statü mü var şu dünyada
00 YorumlaHer ne kadar sorun erkek doktor hakkında olsa da , Bence hemşireler çok daha çekici , doktor bana özel bir çağrışım yapmıyor.
00 YorumlaToplumda doktorların çok para aldığı gibi bir inanç var halbuki üç kuruş para alıyorlar. Doktorluğun adı çıkmış işte doktor diyince şöyle bir havalı bir şey oluyor kadın hava atmasını sever tabi.
00 YorumlaBana polisler çekici geliyor o üniforma içinde gözüme hoş görünüyorlar ya da asker falan :)
00 YorumlaBana hiç çekici gelmiyorlar nedense ama çoğu nazik o yüzden takdir ediyorum.
00 Yorumlabu gerizekalı kadınlar doktorlar aman bana bakar beni kollar diyorlar ya maaşı iyi diyorlar ya
evleniyorlar sonra işte bu doktorda bunları hastaneden hemşire cansu ya da alev ile aldatıyor işte bunu sevdikleri için00 YorumlaPratisyen hekim yani saglik ocagindaki hekim 6000 tl uzeri maas aliyor bide soruyormusun :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSallamayinnn bilmedenn
Soran+1 yılHep bu arkadaslar zaten... sallamistir
Soran+1 yılHehe evtt... benim dr arkadaşlarda yillarca çalışıp aliyor...
+1 yılYıllarca Brazzers izleyen kadınlar şimdi fantezi arıyorlar kendilerine... Tecavüzcüsüne aşık olan bayan tanıyorum... Ne iğrenç fanteziler var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü hepiniz birer Adriana Lima sınız. Ulan sizin doktor neyinize gidin kasap bakkal işportacı bulun a. mk.
05 Yorumla
Soran+1 yılo kadın gelsin benim yanıma görelim hangimiz güzel
- +1 yıl
Kadına bak saniyede Adriana Lima yı harcadı ya la. Yaa kızım de get. Bu ne ozguven.
- +1 yıl
hahaha abla güldürdün beni ya
- +1 yıl
Işte sırf bu yüzden evde kalacaksın köylü gızı.
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar maşı ben alsam bende çekici değil GÜLLECİ gelirim :D
00 Yorumla
+1 yılguzel tedavi ediyolar ondanmi acaba doktorlarin pesinden gidiyolar
00 Yorumladr olması ve parası cekici geliyor.. merak lısı çok
10 Yorumla
+1 yılÇünki çok paraları oluyor :) ve prestijli meslekleri var. Kadınlarda gösterişi seviyor.. Bknz:Yasemin SAKALLI ieal erkek videoları
00 Yorumlahayat onlara güzel adamı kesiyor alıyor parayı kızlarda tabi para düşmanı nerede paralı erkek sabah onun yatagında uyanıyorlar
00 Yorumlakadın işte, para:) ne olucak başka, doktorun değil paranın rahat yaşamanın peşindeler başka bişey değil
00 Yorumla
+1 yılkadınlar onları tadevi eden insanlardan hoşlanır kendini güvenecek bir omuza bırakmak isterler o yüzden doktorlar onları iyileştirp güven verecek sanarlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir şey yok panpa tıpçıyım böyle bir olay yok abartıyorlar.
00 Yorumlabilmem herhalde doktorların iğne yapış tarzını beğeniyorlardır diye düşünüyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle olsa hemşire severler :)
+1 yılbana çekici gelmiyor. korkuyorum çünkü. hastalıktan geberene dek hastaneye gitmeyen adamım ben.
00 YorumlaBende oyle degil ama herhalde cok kibar oluyorlar insani dinliyorlar en azindan
10 Yorumladoktorculuk oynamadıkları , direkt doktor oldukkları için :D
00 Yorumlapağa pağa pağa... bide derslere kafası basmış zeki olarak düşünülüyo falan
00 YorumlaKadın yaradılışı gereği kendisine bakıcak onu maddi olarak koruyacak erkeğe ilgi duyar.
00 Yorumlabeni ne doktorlar ne mühendisler istedi diyebilmek için bence
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde insanların dertlerini dinledikten sonra "soyunun" dediği için 😂😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara, bilgi, zeka, kültür, tip. Bide espri varsa tamamdır. Sağlık masrafların beleşe gelir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaylık 8 bini köpek alsa o bile çekici gelir size, cinsi de önemli değil
13 Yorumla
Soran+1 yılHerkes almıyor o parayi yaa
Cevap sahibi+1 yılhaklısın. 800 tl asgari ücret, yemek fişi ve sigortaydı değil mi
Soran+1 yılOzellerde aliyor oda her ay degil.. ama adam cok iyi isim yapmis onemli bir bolumdedir o 20000 bile alir. hepsi degil ama
- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem