nerde bir doktor görsem peşinde bir sürü kadın .hemşiresinden tut öğretmenine öğretmeninden tut hastanedeki teknikere herkes doktor peşinde .paradan dolayı mı anlamıyorum .neden ki ?
Cevabın nedir?
+1 yılDoktorun karısı rahat eder. Adam yılın tüm gününü 4 duvar arasında hasta ve bir o kadar da hasta olan yakınlarıyla geçirir. İşte çıktığında karısına ayıracağı vakit yoktur. Hatta akşama kadar o kadar çok kadın ve adam vücudu görmüştür ki karısına bile nefsi uyanmaz. Ve asla sağlam adamla uğraşmaz. Sosyal hayatın içinde yoktur. Bu arada hastanedeki hizmetlilere çok baktıklarını duymuştum bir hemşire arkadaşımdan. Bütün bunların yanında yaptıkları işe büyük saygı duyuyorum.
011 Yorumla
Soran+1 yılhemşire ve görevliler bakıyor aksine
- +1 yıl
evet ama doktorlarda çok bakıyorlarmış. hatta ilişki içinde olanlar epey varmış
Soran+1 yılya tabi bakarlar bende errkek olsam bakarım .kız dünden razı yani bana hayran her istediğimi yapıcak ee neden zaman geçirmeyeyim ki
- +1 yıl
hem zaman geçirme hem de her istediğini yaptırabilecek durumda oluyorlar. haklılar tabiki
Soran+1 yılya işte bana şunu alsın bunu alsın bende birlikte olurum ne olucak mantığı var o kızlarda .belki kafalarım falan şanlsıysam mantığı .bilmiorum yaa gençlik nereye gidiyor valla pes .erkek olsam bende çıkardım ne var ki al gülüm ver gülüm olayı .
- +1 yıl
kesinlikle haklısın. ya istediklerini aldırırlar bu arada kafalayabilitler. yada "amaaan kenarı mı kırılacak sanki" deyip alış-veriş yaparlar
Soran+1 yılgeneli kullanılıp atılır bir kaç tane şanslı olan kafalar işte kafasınca .amann ne bileyim yaa .aslında herkes hakettiğini yaşıyor acımıyorum artık o kızlara
- +1 yıl
kendileri istiyor niye acıyasınki...
Soran+1 yılölede ne biliyim kullanılıp atılmalarına üzülüorum ama hak ediolar emek ki
- +1 yıl
onlar üzülmüyorlardır emin ol. sadece istiyorlardır. ileride kendilerini yamarlar birine en güzelinden
Soran+1 yılevet evet haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılorda olduğu gibi burada bile böyle. birisi profilinin yanına "dr "koymuş... bir ay olmuş gireli 500'ze yakın arkadaş eklemiş... ilginç olan hepsi kız ..! ben bu tip kızların aklına hayranım :) bir doktor buraya giripde hemde kariyerini belli edipte burda dolaşırmı..? hadi dolaştı tümüde kız...? bizim kızlara ithaf olunur :) balıklama atlayın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılevet evet dediğin kişiyi biliyorum engelledim hemen saçma sapan tipler yaa
- +1 yıl
vallaha.. malesef herkes dikkat etmiyor...burda epey bir sapıkta var . :(
sen belki hayran olduğun meslek olduğu için diğer insanlarda da öyle sanıyorsun,boşver eskidendi o şimdi herkes doktor ben çatal bıçak ver apandisit ameliyatı yapar oldum
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo benim gördüğüm çevremde bunlar .benim dr erkek arkadaşım oldu özel bir hayranlığım yok asla öyle denk gelmişti .yoksa illa doktor olucak diye bir kaidem yoktu yani kimsenin de peşinde koşmam
Diğer konusunda 431 cevap paylaştı. iananmayacaksın ama doktorlardan tiksinirim. Ayarları bozuk. Yazık onlara. onlarla evlenenlerede yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılsen istisnasın
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
20Cevap
+1 yılMeslek insana karizma güç katar ve mesleğin getirisi yani maaş ise özgüven. Neden olmasın.
Sen olsan köşe başı kelebek sallayan gönlü yağız serseriye mi vurulurdun. Yoksa hastane köşelerinde neşter sallayana mı?21 Yorumla
Soran+1 yılbenim dr erkek arkadaşım oldu ama asla onu doktor diye tercih etmemiştim .
valla ben bütün doktorlara uyuz oluyorum desem yeri... bi eczacı olarak ...
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılmesleğim gereği doktorlarla çalışıyorum, ne kadar çok para kazandıklarını görsen ve nası yüksek hayat standartları olduğunu, inan ki sen de koşarsın
07 Yorumla
Soran+1 yılbenim dr erkek arkadaşım oldu zaten biliorum ne kadar kazandığını ne şartlarda yaşadığını hiçde zengin değildi tek odalı evde oturuyordu canım benim
- +1 yıl
doktor arkadaşın kaç yaşındaydı
Soran+1 yıl35 .o zamanlar 33 falandı .her oktor iyi kazanmıyor arkadaşım .ama tabi türkiye geneline göre iyidir e okadarda olsun onca yıl okuyolar .
- +1 yıl
iyi kazanmayan doktor hiç görmedim ben, 33 erken yaş, doktorların belli bi zaman sonra kazançları inanılmaz artıyo, görüyorum yani o kadar içiçeyiz ki mesleğim dolayısıyla
Soran+1 yılsana göre fazla gelen para belki bana göre ortalamadır bilemiyorum .herkese göre farklı gelir .benim erkek arkadaşım yeni bitimişti asistanlığını ve iyi para kazanmıyordu ee ilerde alır tabi ama 50 den sonra kazansa ne olucak yani
- +1 yıl
yani keske 50 den sonra olsa ne güzel olur, şimdi gençsin 50 uzak tarih gibi geliyo ama bana sorarrsan para 50 den sonra lazım, sağlık sorunları, yaşlılık. ben 50 den sonra bi doktor kadar para kazanacak olacağımı bilsem geleceğe garanti gözüyle bakarım
Soran+1 yıldoktorların alığı para tabikide normal şartlarda çalışan bir memurdan çok fazla bunu biliyorum ama öyle abartıldığı gibi değil .benim sevgilimin evi bile yoktu yani uzman olduktan sonrada aldığı para çok normal bir rakam .gerçi bölümü pek geçerli değildi sanırım ondanda olabilir
polis ve doktorları hiç sevmem çok da itici gelirler bana..
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılparadan dolayı saygınlıktan dolayı ama dktorlar hiç ilgimi çekmez.nedense saapık oluyolar gibi bi izlenimleri var bende ve kibirli oluyolar sevmiyorum o yzüden
12 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ilgi görmenin verdiği şımarıklık var bide kaliteli olsun olmasın kızlar yüz verince hoşlarına gidiyor
Cevap sahibi+1 yılaynen
+1 yılyoo o kadar doktorun içinde bulundum ama yok bi tamnesi bile dikkatimi cekmedi çünkü biliyoruz ne mal olduklarını:)
25 Yorumla- +1 yıl
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
- +1 yıl
ulaşamak mı:):):)
- +1 yıl
hımm şimdi anladım senin şimdi yaptıgın gibi yani;)
- +1 yıl
Ne yazık ki akılları başta değil.Tabiki 6 yıl fakulte.Saç baş kalmıyor.Sonrasında TUS sınavı.kafayı yiyor adamlar.Sonrasında da bastırılmış ergenlik duyguları fışkırıyor.Bayılan hastayı taciz eden mi dersin,bakıp mast**** yapan mı dersin..Al işte o kadar.Elbetteki çekici bulanlarda olabılır.İstisna...
- +1 yıl
:):)evet cok haklısın..
Diğer konusunda 830 cevap paylaştı. iyi eğitim almış parada var neden koşmasınlar hele bi de hafiften tip yerindeyse eh daha ne olsun
08 Yorumla
Soran+1 yılsen neden koşuyorsun onlar koşsunlar peşinde .sende kariyer yap sende kazan ilgi odağı sen ol .birşey olmadan sırf para pul kariyer iççin erkek peşinden neden koşulur anlamıyorum .aa şimdi cevap olarak dersin benim kariyerim var vs vs hehe derim bende geçerim
Soran+1 yılzaten taşsan senin peşinde koşuyolar doktorlar canım merak etme kimsenin peşinde koşmaya ihtiyacım yokk çok şükür senin varsa bilemem
Soran+1 yılşu yazdıklarını görünce 20 yaşında falansın sandım .koca kadınsın yaa senin peşinde koşmazlar tabi koşman gerek puahaha hadi ablacım
Soran+1 yılablacımm yaa komiksin .neyse hazmademeyeceğim durum yok ki .sadece sırf para için kariyer için herfilerin peşinden koşan hemcinselerimden bir kadın olarak utanıyorum bunu belirttim .neyse abla sen anlamazsın boşver koşmaya devam puahahah .
- +1 yıl
benim fazladan bişey yazmama gerek yok sen seçtiğin kelimelerle zaten kendini belli ediyorsun. profilim açık yazdığım cevaplar belli sen gizli olmasaydın da ben de kimle muhattap olduğumu bilseydim;) ben sana dr. peşinde koştum yazmışmıyım "neden koşmasınlar" yazdım. araştırmalar kadınların seçimlerinde kariyere ne kadar önem verdiğini gösteriyor zaten. ama ben ne yazarsam yazayım sen anlamak istediğini anlayacaksın. ablandan sevgiler:)
Soran+1 yıltabikie kariyer önemli ama kariyeri var diye adamların peşinden koşmayı sen normal buluyorsan bul ben bulmam .böle kadınların acizliğine üzülüyorum ve rahatsızım .madem kariyer önemli sen çalış sen yap o kariyeri yoo illa kadınlarımız eşlerinin sevgililerinin kariyeriyle parasıyla hava atıcak kezban mod illa .
+1 yılBen duymuyorum , peşinde neyin de koşmam , ilgimi de çekmez ...
02 Yorumla
Soran+1 yılsüper
+1 yıloha cidden var mı böle bişi
ben hemen bi beyaz önlük alıp çapa önünde voltaya başliim05 Yorumla
Soran+1 yılyap yap kesin olur takılan
- +1 yıl
doktor olmadığımı anlarsa nolur?
gerçi ben aşı yaparım evde de :)
Soran+1 yılo zamana kadar yatağa atmış olursun zaten
- +1 yıl
doktor oldugum için sedyeye atarım :D
Soran+1 yılpuahha
Hani nerde o kadınlar? Ben neden göremiyorum? :)) Özel bir yerleri var mı, toplanıp buluştukları :)
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktorsan gelirler kesinlikle
toplum doktorları şifa dağıtan yarı tanrı olarak görüyor. Padişahlar veya sultanlar bile o kadar reyting görüyorken, bir yarı-tanrı'nın çevresinde çakma hürremlerin olması yadsınmamalı:)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Hangi kız bir doktora hayır der ki...
Bu devirde ya topçu olacaksın, ya popçu yada doktor...00 Yorumla- Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıldoktor bir sürü akrabam var ama sen çok abartmışsın hiç öyle bir durum görmedim
07 Yorumla
Soran+1 yılgöremeyebilirsin yanında mısın milletin yedi yirmidört
- +1 yıl
evet yanındayım millet değil kuzenlerim he birde kardeşim senin çevrendeki kızlar bir gariptir
Soran+1 yılozaman çok tipsizler .ben kaç tane doktor tanıdım hep birileri koşuyordu bir tanesi eski sevgilim eski sevgilileri bir türlü bırakmıyordu adamı bende ayrıldım uğraşamadım okadar kadınla
- +1 yıl
ayy yok öyle bir şey abartı seninki tanıdıkların öyle denk gelmiş yok yani sen kaptırmışın artık
Soran+1 yılkaptırmadım şekerim ben bıraktım banane yaa bizim sorunlarımız çok farklıydı zaten .ben genel konuşuyorum ayrıca tek tandığım dr o değil .ama yakışıklıda olması gerekior tabi saece doktor olmak yetmior
- +1 yıl
genelleme işte her insanı etkilemez o bazıları para peşinde koşar ama bu sadece doktor için geçerli olmaz he öyle tipler yok değil parası olanında tipine bakmazlar zaten
Soran+1 yılbilmiorum bazı meslekler kadınlar için populer oluyor bunlardan biride doktorluk sonra mühensilik avukatlık vs vs diye gidiyor .
yoo bence askerlere karşı daha çok ilgi duyuluyor en azından çevremdeki arkadaşlar öyle
11 Yorumla
Soran+1 yıloda var evet
+1 yılbende doktor sayılırım hani nerde :-) bitirmedim ama olsun hani :-)
18 Yorumla
Soran+1 yılkeşfederler yakında merak etme
- +1 yıl
bekliyorum :) ama beni isteyeni değil isteğimi alırım hayranlığa gerek yok yani.
Soran+1 yılher istediğini alamazsın hayattan
- +1 yıl
söke söke alırım hayat benden aldıklarına saysın .
Soran+1 yılmaalesef her istediğimiz olmuyor hayatta .ama şu var umarım alırsın
- +1 yıl
umarim mutlu olursunuz saygılarımla.
Soran+1 yılteşşekür ederimm
- +1 yıl
rica ederim :)
Doktora arkadaşlarım var ama senin abrtttığını orada görmedim.
01 Yorumla
Soran+1 yılabartı yok bunlar gerçek maalesef bizzat yaşadığım olaylar
karıyermi yoksa işi zor kadına vakit ayıramaz onunla ola kadın özgür gibi sanırım ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılbak oda var hiç düşünmemiştim burasını
o kadar şişkin egoyla işim olmaz
e onlar da bana bayılmıyor zaten. sorun yok o halde.00 Yorumla
+1 yılEtiket peşinde olma sevdaları yüzünden böyle...
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen öle
+1 yılDoktora değil paraya hayranlık duyuyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yıloda var
Doktor ne alıyorda ne sıvasın¿
01 Yorumla
Soran+1 yılöle ama herkes çok para kazanıyor sanıyor doktorları
Gizli Üye(30-35)+1 yılben doktordan daha çok para kazanıyorum ama çevremde güzel hemşireler yok
00 Yorumla
+1 yılherkes paranın peşinde!
01 Yorumla
Soran+1 yılne paraymış ulen
+1 yılPara ,Güç, iktidar, Makam :)
05 Yorumla
Soran+1 yılöle anlattın ki sanki başbakan herfiler
- +1 yıl
Hastane ortamında öyleler başbakan gibi anlayacağın hemşirelerimizde çabuk etkileniyorlar iş akışı bir bakmışsın aşk akışı haline dönüvermiş normal sivilde olsa aynı kişiler sümüklerini atmaz çoğu ama işte :)
Soran+1 yılaynen öyle .önlük var yaa diye adamın kucağına atlıyolar
- +1 yıl
doktor olmatka zor ben kardeşim hastalarla uğraş iyileştir düzelt hemşireleri düzelt ne zaman dinlencek bu adam hahaha :D
Soran+1 yılonlar halinden memnun
doktorların bazıları yalancı.
00 Yorumla
+1 yılPara para para, varlığı bir dert, yokluğu yara :)
00 Yorumladesinler...hastalığı galiba
00 Yorumlamevki makam para ya senin bakış açın nedir...
06 Yorumla
Soran+1 yılya tamam da .kariyerli mevkili diye kendini düşürmek hoş değil .hastanede çalışan kızcağızın hayali doktor kafalamak neyin eşit neden istiyorsun ne yani bu .sonra kullanılıp atılıyolar
Soran+1 yılaman işte beni alır mantığıyla yaşı kçüklere üzülüorum yinede .on yedi yaşındaki bir kızla yaşayan bir doktor biliyorum kızı terk etti falan resmen çocuk istismarı
Soran+1 yılyani bu olayı duydum diye açtım bu konuyu zaten .sen düşün o kızın piskolojisini adamda 30 küsür yaşında ve böle tiplere canımızı emanet ediyoruz yarın öbür gün kızımız olucak off off bilmiorum çok kötü
Hastalardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılbencede kafadan
bence doktorda karizma vardır ondan
00 Yorumlasebep para tabii ki
30 Yorumla
+1 yılvicdansız çoğu!
00 Yorumla
+1 yılilk defa duyuyorum
00 Yorumla
+1 yılhastalardır belki
00 Yorumla- Diğer konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılpara para para
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı