Ben yaşlı biri değilim fakat o eski hatira defterlerini o aşk mektuplarini okuyunca içimi sevgi kapliyor. Şimdilerde o sevgiyi ariyorum ama maalesef bulamadim. Bulan var mi?
Eskide herkes gerçekliğini bilir ggerçekliğiyle yaşarmış. ve kemdini oldugundan farklı gösterme derdine düşmezmiş. Sevgileride öyle. 3 lirası varsa ona göre hediye alır en olmadı bahçelerden çiçek çalarmış. Yani duru ve sadeymiş. Sever ve sevdiğini söylermiş en yalın en sade haliyle. Şimdi ise sevgiden önce ttip boy vs. Sevgi için bedelse hakgetire. Emekse nerdeee
bir mektup yazmam saatler günleri alır hislerimiz taşardı arasına koycağım çiçek bir semboldü kurutur defter arasında koyardı demek biz çok geri kalmışız şimdi uzay çağı aşk anında işgal altında oluyor
Kucukken asik oldugum kiz icin her gun evinin onunden gecerdim 10 saniye yuzunu gornek icin Telefon yok face insta internet yok Yani teknoloji hicbisey birakmadi hersey cok basitlesti
Kanka duygularımızı kullarak bizi sömürenlere karşı, günümüzde çok oluyor bu, duyguları mantığın gerisine atıyoruz. Aşık olduktan sonra, çok aşık olduktan sonra, o ayrılığın verdiği acıyı bir daha yaşamamak için kalbimizi adeta bir zırh içine alıyoruz mesela. Kendimi anlatabildim mi 😀
En İyi Cevaplar