Ben: La avrat sana bir şey diyeceğim. Sev: Söyle bakalım. Ben: Bak kendini hazırla buna, sonra mutluluktan bir şey olmasın. Sev: Tamam bitanem, söyle hadi. Ben: Sen çim ol, ben inek. Yiyem seni ham ham. Sev: Allah uzun ömür versin, öküz.
Nasıl ama? asd
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Efsane ajsksjdld Şey de güzel ben çiğköfte sen lavaş sar beni yavaş yavaş :d
Vıcık vıcık aşklar.. Tahir ile zührenin aşkı kadar samimi Ferhat ile şirin kadar ulaşılmaz.. Leyla ile mecnun gibi imkansız olmayan aşklar.. Oysa Ne diyordu Nazım..
Milena, çocuklarımın annesi, mutfağımın aşçısı, akrabalarımın gıybetini yapacak hayat direğim... Sonuncu efsaneydi de neyse. d Samimi olursak bu kadar samimi olmayız ahddad.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayat direğim ahsjxushe Ballı çöreğim, kaymaklı dondurmam 👅
Kız böyle ulu orta konuşuyoruz, millet gerçek olduğuna inanmıyor. d sonra sorular geliyor sizce inandırıcılar mı diye shhdhd hayatımın en şerbetli kaymaklı künefesiiiii.. 🌸
Sevgiliyken kocam karım gibi hitapları gereksiz bulurum. Aşkım canım cicim dersin. Kocam diyor benden ayrıldıktan bir ay sonra başkasıyla geziyor o da kocası oluyor veya tam tersi. Böyle şeylere karşıyım.
Şey vardı, sen kadayıf kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çiğ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici bulgur gibi asil ve içli köfte kadar dayanılmazsın.😬😝
En İyi Cevaplar