İlk etapta eğiktir o kanat. İlgi gördükten sonra yükselir ve yükseldikçe de kanat havalanır. Bedeni ayakta tutar ama hassastır, esnemesi kolaydır. Her ne kadar sallansa da gövdeyi ayakta tutar; çünkü her kalp, çektiği acının üstesinden gelebilir, ta ki bir başkası kırmadığı sürece.
Şimdi biraz daha açık konuşayım, havacılık bakış açısıyla yazdım bunu. Uçaklar havalanmadıkları zaman kanatları eğridir. Havalandıkları zaman ise kanatlar yukarıya doğru esner hafiften. Sebebi rüzgardır. Esner ama kırılmaz. O olmasaydı gövde havada duramazdı. Hangi kasırga olursa olsun, o kanadı kıramaz, sağlamdır ve üstesinden gelir, ta ki bir başkası uçağa çarpıp kanadı kırmadığı sürece.
Bence gerçek olaylardan yapılan benzetmeler daha sağlam oluyor :)
aşk nasıl bir şey biliyormusun , sevgi nasıl biliyormusun, gece saat 2 de sevdiğin aşık oldugun insan sigaram bitti ne yapacam şimdi çıldırıyorum dediğinde uykudan kalkıp 50 km yolu gidip sigarayı kapıdan verip tekrar geri evine dönüp sonra telefonda arayıp şimdi nasılsın dediğimde teşekkür ederim eve vardınmı hadi uyu seni seviyorum dediğinde hissettiğin şeydir
En İyi Cevaplar