Okulda bir tane çocuk sürekli bana bakıyor seviyormu seviyosa niye açılmıyor?

merhaba arkadaşlar okulda bir tane çocuk var bir gün bana bakılı kaldı bende kafamı sallamıştım sonra hemen gitti yanımızdan tanımam etmem çocugu o gündür çok dikkatimi çekiyo kendine sürekli bakmaya başladm kendisi zaten bakıyordu her geçtigi yerden ben olmasam bile arkadaşlarım adımı bagırıyodu benimle ilgili bişeyler konuşyodu bilerek dikkat çeksin diye bir gün çocuk sınıflarının kapısına çıktı arkadaşlarm hemen beni çıkardılar dışarı bende çıktım sürekli bakyodu bende arkadaşlarma dedim bakyomu bakın falan bakıyomuş bilerek erkek kankamla beraber takıldım şakalaştık güldük bagırdık hatta bilerek arkadaşımn yanına oturdum erkek diye öküz gibi bakmış 😁 Tabi benimde hoşuma gidiyodu tatlı çocuk geçen gün gün boyu beni izledi arada bir bakıştık kafamı hep ben çevirdim utandım şu an görüşemiyecez 3 ay boyunca ve bana açılmıyor neden açılmıyo yoksa hoşlanmıyormu ama sürekli sübniminal mesj gönderyo görüşürüz diyo günaydın diyo çaktırmadan ve benm anladgımn farkında kendiside geçen gün hesabımdan ekledim belki yazar diye yazmıyo aksine beni kendisi çıkardı amacı ne anliyamadım sürekli takip ediyo bakıyo gülüyo hatta bayaa baya bakışmışlıgımızda var basbaya oturup izliyo ama açılmıyor neden?
Okulda bir tane çocuk sürekli bana bakıyor seviyormu seviyosa niye açılmıyor?