Sevgilimin kız arkadaşıma ilgisi mi var?

Sevgilim kız arkadaşım ile tanışmış bir kaç kere de bir yerlere gitmiştik beraber.

Daha sonrasında sevgilim yine bir kaç sefer bana ulaşamadığında kız arkadaşıma sormuş faceden falan.

Sonra ben " arkadaşımı ekle istersen" dedim bir kere daha beni sorunca eklemiş beni sormuş ve "sen nasılsın" demiş.

O da "iyiyim" demiş.

Sonra sevgilim "geçen bizimle gelmedin bir de pamuk şeker yemişsin koca kız ayıp hiç yakışıyor mu :) " Demiş.

Ben arkadaşıma sordum konuşmayı gösterirken bana "aile faciası çıkmasın sonra" dedi. Çok sınır oldum.

Okudum konuşmayı daha sınır oldum mesaj attım sevgilime "arkadaşımla muhabbet hayırdır?" Dedim.

Aradı akşam

"Ya saçmalama ben snn arkadaşın diye tanışığız diye öyle samimi konuştum" dedi. Bende kız "aile faciası çıkmasın diye başladı lafa sınırım tepeme çıktı" dedim.

" ben daha sınır oldum neyle suçlanıyorum ben altı üstü halini hattını sordum takıldım ona" dedi. "Bir daha ne sorarım ne yazarım siliyorum arkadaşını" dedi bende

" silme ben konuscam onunla sende bir daha yazma ona" dedim.

"Sen zor durumda kalma die silmiyorum ama çok sınır oldum" dedi.

Şimdi ben ne düşünmeliyim ilk defa böyle bir olay yaşadım ki arkadaşım benim 10 yıllık dostumdur. Şok oldum "aile faciası çıkmasın sonra" deyince.

Sizce sevgilimin ilgisi mi var arkadaşıma?
Sevgilimin kız arkadaşıma ilgisi mi var?