Türk kızlarına olan özlemim, Rus sevgilim ve onun mafya babası olan babası şeytan üçgeninde sıkıştım

Arkadaşlar benim bir Rus sevgilim var. İlişkimiz bundan 5 sene önce Rusya'ya bir iş toplantısı için geldiğim günün gecesi bir barda bira içerken başladı.

Kız acayip hoşuma gitmişti. Tabii bir de Rusya'ya adım atar atmaz kız düşürmüşüm falan, içimde bir mutluluk. O gece bardan çıkıp kızın evine gittik. bir şeyler yaşandı. Sonra oturup karşılıklı iki bira içtik. Ben tabii kızın babasının karanlık bir adam olduğunu bilmiyorum. Zaten yeni tanışmışız, ciddi de düşünmediğim için ailesini hiç sormadım. Hem 2 gün sonra Türkiye'ye dönecektim.

Dönüş gününe kadar kızın evinde kaldım. Son gün kız seni ailemle tanıştırmak istiyorum dedi. Ben de dönüş için valizleri hazırlıyorum, hadi dedim giderayak bir tanışalım. Tanışmak o tanışmak. Adam resmen hapsetti beni ülkeye. Hapsetti derken, adam bana iş teklif etti Rusya'da. İyi de para verdi Allah var. Kabul ettim ben de. Ama 5 sene sonunda bıktım artık; sıkıldım, Türkiye'ye dönmek istiyorum. Bunu dile getiriyorum ama kız ve babası beni bırakmıyor. Kızdan zaten acayip soğudum, ayrılmak istiyorum ama olmuyor. bir kaç kez ayrılmayı denedim ama kızın babası imalı sözlerle korkutuyor beni.

Adam Rusya'nın en büyük mafyasının babasının babası. Pardon adam mafya babası, aynı zamanda da kızın babası. Bu adam Rusya'nın en büyük bira kaçakçısı arkadaşlar.

Her türlü birayı kaçırıyor herif. Tam bir pislik ya.

Ben memleketimi özledim. En çok da Türk kızlarını özledim. Onların değerlerini şimdi çok daha iyi anlıyorum. Kıtlarım onları ben ya. Zaten çok düşkündüm Türk kızlarına. Rusya'da bile hep Türk kızlarıyla ilişki yaşadım. bir Türk kızıyla evlenmek istiyorum ama evlenemiyorum. Lanet gelsin. Yaş oldu 25, hapsoldum kaldım burda. Gelmez olaydım şu Rusya'ya.

Onlarca Rus kızıyla bira içmişliğim vardır, hiçbirinden bir Türk kızıyla içtiğim biradan aldığım tadı alamadım. Yalan yok. Ne zaman bir yerde Türk kızı görsem oturur iki bira içerim.

Yardım edin bana. Ne yapmalıyım?
Türk kızlarına olan özlemim, Rus sevgilim ve onun mafya babası olan babası şeytan üçgeninde sıkıştım