“ Türk -Rus evliliğinden 1 milyon çocuk var”
siz hic o cocuklarla karsilastiniz mi ?
Nasillar?sarisin ,esmer ?fark varmi
siz hic o cocuklarla karsilastiniz mi ?
Nasillar?sarisin ,esmer ?fark varmi
Ben melezim.Babam Türk,Annem Rus.Çoğu Türk-Rus melezi sarışın ve uzun boylu oluyor,Esmer bulmanız biraz zordur.Genellikle melez olduklarını kabul etmezler ki ben de melez olduğumu kabul etmek istemiyorum.Ben %100 Türk hissediyorum kendimi.
Mesela benim boyum 1,92 ve aşırı derecede sarışınım.Çok dikkat çekici oluyosun.
Annesi Rus olan Türk erkekleri ilgimi çekio nedense
bu resimdeki kim ?
ben ck esmerm sevmem fizigimi
gözlerde kaldım. neyse kendimdeyim.
mesela ben dsfdg babam istanbullu annem rus ama ukrayna hilminiskide eğitimini almış birisi :d bende karman çorman bişeyim doğrusu, gözlerim tam rus ama burnumun yapısı türklere benziyo dudaklarım ruslara ama kulak yapısı türklere fiziğim ruslara ama ayak numaram 41 dsfgsdgfdg buda böyle birşey işte. :D
Biri benden mi bahsetti?
Cillop gibi esmerim. Gözler baldan hallice, saçlar güneşte külümsü. Ten rengim buğdaydan çikolataya doğru geçişlerde.
Tü tü tü maşallah. Isteyene keps verilir, beyler! Mesıca gelin ;) Ahahaha
Cevap
29Cevap
babam rus 7 yasındayken rusyadan gelmiş. annem türk. ben babama benzemişim boy harici. babam çok uzun boyludur. annem kısa. babam renkli gözlü ve sarışındır ben de açık kumral renkli gözlüyüm. vücut şekillerimiz cok güzel ve deforme olmuyor. ciltler sorunsuz oluyor. eğer rus kanı ile açıklanabilirse durum bu. baba tarafındaki kadınlar 50 yasında olmasına rağmen 30 gibi gösteriyor. benim de gidişatım o yönde.
atma ziya nerde 30lu ruslar 50 gbi gosteryr.isalah bemzemezsn:)))
Bilmiyorum gelmis olabilirim de gelmemis olabilirim de
Dikkat etmedim,sormadim,arastirmadim,ilgilenmedim
Ademoglu sonucta,
gonuller bir olsun,kalpler bir olsun
Adam adamdir olmasada parasi pulu,
Esek esektir atlastan olsada culu..
:D guzel sozledin
Knk Ben babam turk annem rus 16 Yasında Esmerim cunku annemde babam da esmer birey Benim gözler Japona benziyor burun Da kücücük Dudak Babamın Kulak ise Kepçuk kulağı gibi boy yaşıma göre az cık kısayım 175 cm Kısaca Babam Sivaslı Annem Sibiryalı
Lisede annesi Türk babası Rus arkadaşım vardı. Ama annesine benziyordu, kimse Rus olduğuna inanmıyordu. Bizde inanmıyorduk ta ki evine gidip babası ile tanışana kadar. Babası 1,95'ti oğlu lise 3'De 1,70. Gen talihsizliğinin bu kadarı :D
Gördüğüm 5, 6 kişi sarışındı ama bir çocuk gördüm Turgay diye annesi Rus babası Türk, ayrılmışlar filan hatta anlatıyordu çocuk esmer yalnız Türk esmeri gibi değil, biraz değişik geldi.
Irkçı gibi soru sormuşsun. Nasıl olacaklar: tabiki yetiştirildikleri gibi.
YK estafullah ircolik yk bende
Bizim okulda da var böyle bir kız, anne Rus baba Türk kız tamamıyla babaya çekmiş ne fizik ne yüz olarak Rusya ile alakası yok.
Ilkokulda aida vardi :) o zaman 1.63 boyu vardi :D 5. sinif sarisin mavi gozlu on numara guzel bir kizdi yilbasinda rusyaya giderdi anneannesi yanina
Bende o çocuklardan biriyim gayet normal bir insanım
TR de çok öyle örnek. genelde kızları annelerinden alıyorlar güzelliğini...
Bu arada profilindeki şu güldürdü beni: "selam ben kizim"
Yok ama arkadasım Rus hemşire alıyor
Rus kızları iyi olmuyor ya
Birleşiminden iyi birşey çıkar mı bilmiyorum, sabırla bekliyoruz
Rus kadınlar Türk erkeklerle evlenince çıkan çocuk kadına benziyor ;)
Hayırdır sende mi öylesin?
yk alakam onlari tanimam da fransada pek yok rus
ebem lubnanli yoksa turkum ben
ebenmi lübnanlı baya karıştı benim kafam :) anlamadımki:)
Geneli açık tenlidir bende açık tenliyim görsem şaşırmam.
anam rus babam azeri buğday tenliyim koyu kahve saçlıyım yeşil gözlüyüm
yakisikli olmalisin :D
Azeri turk sayilir
annen musluman oldu mu ?sn musluman misin ortodox mu?
Kardeslern var mi?
evet yakışıklıyım :D müslümanım annemde oldu.göz şeklim biraz seninkine benziyo badem göz yani
var sarısın bana göre türk kızlarına bin basar türk rus evliliginden dogan kızlar gördüğüm kadarıyla çevremde ve başka yerlerde
Mavi oluyo onlar genelde mavi ama bazen mavi kirmizi siyah sari birbirine gecmisde olabiliyo
nerden aklına geldi ya :D ama genelde anne veya baba zenciyse bebiş kesin zenci cıkıyo ne hikmetse
:D bu tartisilmaz
Ne hikmetse mi? Siyah gen baskın gen özelliği taşır.
o. çocuklar derken ? o.o ben de melezim babam fransız guenasından gana göçmeni anam da çin asıllı polonyalı o.o
Sa Henna ben Annem Rus Babam Türk:)
Yani Melez oluyorum. Açık kumral saçlı ela gözlüğün hiç esmer görmedim:)
Valla benim annem rus babam türk babam zenci denilcek kadar kara olmasına rağmen aşırı beyaz tenliyim rusluktan gelme herhalde :P
rus mu diye bakmadım da melez çok gördüm ya ana ya babaya ya da ortaya karışık oluyorlar
karsılastım anneye cekmıstı sarısın mavı gozluydu huyu turktu
kiz miydi ?
evet kızdı
Ben mesela.tenim anneme saçlarım babama gitmiş.
işte bunlar hep duja kabin sektörünü geliştirdi.
Sarışın ve oldukça güzel kız arkadaşım var öyle
blmiyorum bana 1 milyon cok geliyor :D ama guzel nesil onemli :)
henüz karşılaşmadım .
Senın kadar güzel olmadıkları açık :)
:D Abartiysn
genelde anne rus oluyu :D
duj duj duj
görmedim duymadım bilmiyorum
evet.kumral tatlı biri.
Büyük nine rusyadan gelmişler
insanlar iki bacak iki kol iki göz
Hic karsilasmadim.
Hiç karşılaşmadım
Evet kuzenimde,rus .