Orta sonda çıktık 5 sene oldu 3-4 Seneye evlencez Hiçmi sorun olmadı Hocalar tutanak tuttu hepsi Sınıflar değişti Annesi babası kızdı babası vurdu Bneim babam annem çok kızdı Aileler kavga etcekti 2 kez ayrıldık çok sürmeden barıştık VE HALA BİRİZ
Birlikte büyümek bu, aslında aşkında en güzel hali. Ama sen o şanstan mahrum kalmışsın yapacak birşey yok. Bu ikilinin hayatı yolunda giderde bu kıskançlıkla senin işin zor. 😂 😂 😂
Bu hayata nasıl baktığın ile alakalı. Sen hayatın düz bir yol olduğuna inanırsan çıkan engeller, yol ayrımları sana hayatın yolunda gitmediğini düşündürür. Ama hayatın karmaşık ve bir o kadar da engeller ile dolu olduğuna inanırsan karşına çıkan hiçbir şey sana hayatın yolunda olmadığını düşündürmez. Buradan bakmak lazım hayata. Aslında hayat yolunda mı gidiyor, yolundan mı çıkıyor. Bu insanın nereden baktığı ile alakalı.
aynen kardeşim haklısın da inanç derken zaten kastamonu ettiğim buydu çok iyi yakaladın ve açıklamasını yaptın ve şunu belirteyim engelleri aşmaya inanmak demek istedim haklısın gerçekten
Zaten yukarıda yazdığımda da bunu düşünerek yazdım. 8 sene iki kişi bir arada gelebilmiş ve birlikte büyümüş ise artık bazı şeyleri aşma konusunda uzun bir mesafe katetmiş demektir. Bundan sonra bir değil iki kişi olarak aynı yolda olacaklar. O yüzden bazı zorlu engeller daha kolay aşılacaktır Allah'ın izniyle. Ona istinaden öyle yazmıştım.
charles darwin evrim teorisinin temellerini attı ve karl marx ise komumist devrimini darwinin temellerini attığı evrime dayandırmıştır ve marksizm ortaya çıkmıştır.;-)
En İyi Cevaplar