rehberimde böyle nerede yanlış yapıyorum sizce? Efendi efendi erkekler varken neden serserilere bakıyorsunuz kızlar ayıp olmuyor mu şimdi hemcinslerime? :D

efendilik ayrı serserilik ayrı bana sorulsa böyle biriyle ilişkin olsun diye tamam iyi hoş da arkadaş nerde hep anne baba biraz çocuk gibi geliyor
İnsanlar o kadar yapmacık ki çok uzun zamandır arkadaşım yok. Hiç hoş bulmuyorum buluşmalar gezmeler tozmalar v. s... Böylesi en iyisi bence ailemden başkası olmamalı hayatımda. Kendi düşüncem böyle
anladım peki mutlu musun hiç mi imrenmiyorsun diğerlerine insanlar derdini mutluluğunu paylaşmak için kafa dengi arıyor şükür Rabbime çok güzel kardeş gibi sevdiğim insanlar var derdimi mutluluğumu paylaşıyorum böyle karamsar olmak için hayat çok kısa unutma
Derdimi paylaşmayı pek sevmiyorum dediğim gibi. Asosyalim ne diyim konu uzun.. Belkide bu tutumum bana büyük zararlar verecek kim bilir
bana sorarsan evet zarar verir yalnızlık Allah'a mahsustur nereye kadar annen babanla kalıcaksın? yalnız kalmayı istiyor olabilirsin dışarda kalbi kötü çok insan var ama iyi kalpli kişiler de var bir kişi seni üzdü diye asosyal olmak niye dışarda milyon kişi var
4. sınıfa gidiyorken arkadaşlarım vardı taşındık onlardan ayrıldım v. s 12 senedir onlar gibi arkadaşlarım olmadı.. Ufaktık masumduk bir şeyden haberimiz yoktu..4. sınıfa gidiyorken arkadaşım bana hediye vermişti hala duruyor o da verdiği gün bile dün gibi aklımda.
her yaşın ayrı bir güzelliği 4. sınıfta masumluk var apayrı bir sey ama artık o yaşta değilsin hayvanlar bile sürüyle geziyor neden? insanlar onlardan kat kat üstün olduğu halde sen niye yalnız olasın umarım kalbin gibi kişilerle karşılaşırsın
Hayvanların hesi sürüyle gezmiyor ama bu da var ablacım. Kendim için en iyisi bu şu an gerçekten
şuanlık böyle olur sadece inşallah
Hocam arz talep meselesi...
Gönül bu nereye konacağı belli bile olmuyor ama abi çok tuhaf ya ne buluyorlar o tarz insanlardan erkekler ve kızlar içinde geçerli.. anlamıyorum vallahi :D
Cevap
0Cevap
babanı 28 kez arattiracak kadar naptin he?
iş icabı :D
Seninki yine iyimiş beni kimse aramıyo 😂😂
ödemeli atalım kardeş üzülme sen :P :D
benim de yok😪
çevrende serseri yok o zaman :P D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar