Flort ettiginiz kisinin sizin ile ayni goruste olmadigini anladiginizda :)))))) yani flört edicek kadar yakinlasmissin ama o zamana kadar siyasi gorusunu ogrenemeyecek kadar baska seylerle ilgilenmissin :)))))) ama farkli goruslerde olmakda keyifli olabiliyor ama bu askin sonu ya da varacagi nokta neresi olur bilemem :)
Flört, ilişkinin ilk adımıdır. Güzel bir flört dönemi, sağlam bir ilişkinin de başlangıcı olabilir. Birbirinden hoşlanan kadın ve erkeğin bir ilişkiye başlamadan önce birlikte olabilmek için birbirlerini test ettikleri bir ön safhadır flört. Bir çeşit oyundur. Çünkü asla ilişki aşamasına geçtiğinizde olduğunuz kadar açık değilsinizdir flörtte. Karşılıklı olarak kendinizi anlatma, tanıtma evresidir bu.
Ama bak iste benim dedigim gene gecerli flört donemi icinde bir tanisiklik vardir ve bu tanisiklikda bazi bilgiler icin yeterlidir ki flörte basliyorsun :))))) bu kadar aciklama yapmam sevimli olmaya calisman buna sebep :)
Fanatik olmadığı sürece problem olmaz demek geliyor içimden ama olmuyor diyemiyorum. Akpli, Hdpli olmasın. Bir ideolojiye körü körüne bağlı olmasın. Açık fikirli olsun. MHP'li CHP'li farketmez.
vay be güne izmirin marşıyla başlamak :D ayrı siyasi görüşe ait sevgilim olmadı ama arkadaşlarım oldu birbirimizin görüşüne saygılıyız henüz sorun yok aramızda :) geçen referandumda farklı görüşleri savunuyorduk mesela sonra dedik dostluğumuzdan önemli değil ya gel kahve içelim :D
Aynı siyasi görüşte olup olmamamız umrumda olmuyor. :D Çünkü görüşünü değil, kendisini seviyorum. Zaten siyasi görüşüm yok. Bana mantıklı geleni alırım herkesten. :D
Senin yukardaki paylaşımın espiri ya da ciddi bilmem ama hiç de komik değil. Önce bir dalgasını geçtiğin insanı tanı ve öyle yaşa sonra belki bu hakkı elde edersin. Adam olmadıktan sonra dil din ırk mezhep ya da her ne nitelikse hepsi hikayedir.
Eleman sırf paylaşım için insanların dil din ve ırk ya da siyasi görüşünü kendine alet edemezsin. Saçmalayan sensin fazla uzatma ve paylaşımını ona göre yap sadece bir uyarı dikkate alıp almamak sana kalmış.
Hmg36 dan bahsettim ya hu şimdi çekersin beğenmeyi. Bizde düşceye saygı ve tahammül neredeyse yok adam küfür veya hakaret etmemiş sen hakaret etmişsin be kardeş
tek bir ideolojiye mutlak diye bağlıysa istemem zaten ideolojiler kişilerin davranışlarına yön vermek için ortaya atılmış öğretilerdir ve bunlardan siyasetçiler fayda sağlar.
En İyi Cevaplar