Sevdiğinle adamla/kadınla hiç uyumadan öbür güne başlamaktır bence aşk. Onunla her gün güzel gelir size uykusuz olsanızda. Siz hiç sevdiğiniz insanla sabahladınız mı?
Ben öyle bir aşk yaşıyorum ki sakın kimse kıskanmasın maşallah desin hiç ayrılmadık hiç yalnız bırakmadı beni ve çok şükür derdimi de verse dermanimi asla eksik etmedi Kimseye muhtaç etmedi kendinden başka her duama zamanı geldiğinde mükafat eyledi vermese de sonradan hayırlısı bu şekilde olduğunu bana öğretti bana kendime yetmeyi öğretti Ve en önemlisi en değerli şeyleri verdi 5 kuruş istemeden kuranı doğru oku dedi Namazını eda et dedi Ibadetlerini yap dedi ve hepsi için fazlası ile yardım etti Peygamber efendimiz sav aşkı ni bize verdi Ve dediki dosdoğru olun ki size sonsuz nimetleri sunayım dedi Kimi zaman dertler ile sınadı ama asla kaldiramayacagimiz yükü vermedi Günahları değil güzellikleri öğretti ne kadar hata yaprakta kırılmadı gücenmedi hep sonsuz affı ile yüce oldu Öyle güzellikler sundu ki sonsuz nimetleri ile şükür sebebi oldu Huzur ile kalbimize işledi dua ile dilimizde zikir oldu Her şeyin sahibi ALLAH aşkı en büyük aşk idi bende ALLAH aşkı efendimiz sav aşkı vu kadar güzel anlatilamazken bile düşünsenize sevdiren bu kadar güzel iken onun yolunda olanı sevmek ne güzeldi benim en büyük aşkım ALLAH efendimiz sav kuran ibadetlerim oldu bir kuluna duyacağım şey sadece ahiretime yakışacak şekilde sevgi olabilirdi sonsuz kere şükürler olsun hamd olsun (Inşallah bir gün ahiretimize yakisacagimiz huzur ve iman ile salih es olacağım saliha bir es nasip eder aminn )
Rabbim hepimizin gönlüne bu aşkı işlesin ve huzuruna kabul etsin pismanliklarimizi tövbe ile kabul etsin efendimize sav komşu eylesin ALLAH her isteyene bu aski ebediyen nasip etsin Güzel yüreğinde bu huzur mutluluk daim olsun inşallah ALLAH razı olsun yüreği güzel insan Saygılarımla
İlk zamanlar oluyor o. Aradan 5 yıl geçince "Aşkım nolur sonra konuşalım. Sabah işe gitcem"e dönüyor durum. Tabi işsiz olunca karşı tarafın bu durumu sıkıcı oluyor ama olsun.
Evet, bu en güzeli oluyor, hatta konuşurken uyuduğunda, yeniden uyanıp, ilk uyandığı anda ki uyku sersemliği olan sesiyle; "günaydın" demesi, güzel oluyor
Aşk tam olarak neydi? Nepal'de bir bölge miydi? Araba markası miydi? Tombalada bir kural seysi miydi neydi Yok yok 80lerde bir müzik grubuydu Neydi bu aşk 😏
En İyi Cevaplar