Şimdi bir kız var çok hoşlanıyorum ama ona yakınlaşabileceğim yer ve fırsat yok ve çok utangacım biriyim aynı okula gidiyoruz bir tek onu okulda görebiliyorum o da çok utangaç biri. Onu sevdiğimi belli etmek için bakışmaya çalışıyordum onla bir çok kez de oldu bakıştık ama emin değilim onun hoşlandığına hiç belli etmiyor duygularını biraz soğuk nası desem duygularını belli etmeyen biri. Okulda hiç bir şekilde ona yakınlaşma olasılığım yok ne yapmam gerek arkadaşlarından biri ile tanışığız hemen hemen onun aracılığıyla mı bişey yapsam o ondan hoşlandığımı söylese iyi bir fikir mi yoksa ne yapmalıyım yani
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yakın arkadaşı ile arkadaş ol ilk önce
arkadaş sayılırız zaten yani söyle falan desem söyler
hayır kendin söyle o aracı olsun sadece
Onunla konuşma imkanım yok cidden. O da çok utangaç ve yakınında bile hiç erkek yok hiç konuştuğunu görmedim de bir erkekle ben sormaya kalkışsam çok kötü olabilir ben de çok utangacım yanında saçmalıklar yaparım şansımı 0 a indirmi olurum
aaa at şu fikri üstünden en
fazla ne olabilir istemez ve bu şekilde fikrini öğrenirsin yoluna bakarsın bu şekilde zaman kaybediyorsun başka biri onu kapmadan Git konuş
şu an bana o da istiyor gibi geliyor ama belli değil ve anlamıyon :D cidden konuşcak bir ortam yok sürekli arkadaşları yanında veya kendi sınıfından çıkmıyor yanına yürüsem bile tüm okul sana bakmaya başlıyor hem kızı utandırırım hem ben yerin dibine girerim zaten onu görünce vücudum çarpılmış gibi oluyorum saçma hareketler yapıyom konuşmam kesiliyor ölcek gibi oluyom :D
Söyledin mi
Merak ettim
tabiki söyleyemedim arkadaşıma da söylettirmedim öyle kaldı :/ napcağım hakkında en ufak bir bilgim yok :( hareketlerimden muhtemelen biliyor ondan hoşlandığımı o da boş değil gibi gözüküyor konuşmaya çalışsam ne diycem napcam bilmiyom çünkü hiç bir tanışmışlığımız konuşmuşluğumuz yok öyle kaldı yani :(((
Onun arkadaslarindan biriyle tanistin mi peki ya da sosyal medyadan adım atmayi falan düşünmez misin?
Veya ayni bölümdeyseniz gidip ortak dersle ilgili bir soru sorsan. ya da iyi akşamlar desen. Uzar gider valla yap biseyler. Baskasi kapar mazallah
Bu arada lise mi üni mi
Maalesef lise bu ayrı bir yük oluyor zaten özgüvensizliğin zirvesini yaşıyorum sosyal medyadan adım fotoğraflarını beğendim hep onun da erkeklerden sadece benim fotoğrafımı beğendiğini gördüm başkasını düşündükçe bile mahvoluyorum bakcaz artık önümüzde 2 sene var konuşmayı deniycem bakalım ama çok korkuyorum onu tamamen kaybetmekten
O kiz boş degil sana.
Sen begenmeye devam et.
Öyle mi sence. Kafam çok karışık onu kaybetmek istemiyorum hiçbir şekilde çok korkuyorum. bir de teşekkürler tavsiyelerin için devam etcem beğenmeye umarım olumlu olur ya
Bahsettigin kiz tipini iyi bilirim. Kolay kolay erkek fotosu beğenmezler hani senin fotonu begeniyormus ya. Karsilikli beğenileşin. Devam et bakalim. Okul acilinca da sana bakmaya devam ediyorsa tamamdır.
Rica ederim.
Bende su an senin durumunun aynisini yasiyorum. Kiz olarak ondan ilk adimi bekliyorum. Üniye gidiyoruz aynı tas ayni haman.
Benim gibi biriyse baya zor ya ilk adım varya bide olumsuz bişi olur düşüncesi insanı mahvediyor uzaktan sevince umudun oluyor belki o da o durumdadır umudunu kaybetme sen de. Çok korkuyorum vazgeçer bir daha bakmaz falan diye kalbim duracak gibi oluyor her düşündüğümde, söylediklerinin sayesinde umudumu kesmicem çok teşekkür ediyorum. o da çok utangaç benim gibi içine kapanık kendime çok yakın buluyorum onu bana karşı hisleri olduğunu çok az hissedebiliyorum umarım ikimiz de sevdiklerimize kavuşuruz
bir de ilk adımı ne zaman atmam gerekiyor onu da bilmiyorum her gün bunu düşünmekten kafamı patlatmak üzereyim bu sene mi diğer sene mi yoksa üniyi beklesem ya da üniye gitmeden önceki zamanlar mı diye onu kaybetmemek için bunları sürekli düşünüp kafamdan çıkarmıyorum
Senin duugularin cok yogun.
Baya aşıksın. Aman sakin seneleri bekleme cok büyük hata.
Neden mi?
Senin duygularin gittikce yogunlaşır. Çıkmaza girebilirsin.
Kiz senden soguyabilir. Veya baskasi çıkar karşısına.
Ama simdi adim atarsan cok daha iyi olur. Mesela kiz olumlu davrandi. Hop bir iliskiye dogru yol alirsiniz. Reddetti diyelim. O zaman "bu kiz beni hic sevmemiş" dersin yoluna bakarsin.
Ben ilk adimi atmayi düşünüyorum artik. Olursa olur olmazsa olmaz. Araya tatil girdi. Sogukluk girmesin.
Bence senden artik bir yerden başla.
Ben cok yasadim bu hikayeyi. Hoslaniyoruz bakisiyoruz sonra araya zaman giriyo. bir de bakiyorum sevgili yapmişlar. Ilk adimi at. Ne olursa olsun. Ya degilse aşık olup gideceksin.
Ciddi ciddi aşık olmuşum ama öyle bir korkuyorum ki reddetmesinden bir de ilk adımı nasıl atcam hiç bilmiyorum yanına konuşmaya gidemiyorum sürekli arkadaşları falan var bir de daha hiç tanışıklığımız olmadı zaten pat diye gidemem bir de ben çok ama çok utangaç biriyim yanımdan geçerken bile yüzüm kızarcak gibi oluyor hareket edemiyorum bir de o da erkeklerden uzak duruyor yani yanına gitmeye çalışsam bile konuşma şansım olmaz galiba şuanlık daha çıkmak istemiyor kimseyle ailesinden falan da kaynaklanıyor olabilir korkuyordur falan mesela onun dışında nasıl bir ilk adımı atabileceğimi hiç bilmiyorum akıl edemiyor kafa patlattım 2 aydır falan düşünüyorum çok kötüyüm :/ zaten zaman beni çok mu çok korkutuyor okul dışında tanışıklığımız olmadığından yine yanına gitme şansım yok her yol kapalı gibi geliyor bana aklıma gelen ve mantıklı olan tek şey bir arkadaşın falan söylemesi çoğu zaman en iyi böyle olur deniliyor işte durumu anlattığım arkadaşım konuşabilir ama bilmiyorum böyle de olurmu
Üniye kadar da sevgili falan yapcağını veya biriyle karşılaşcağını pek sanmıyorum üniyi beklemekte bu yüzden mantıklı geliyor bana hani artık ikimizin de geleceği mesleği vs. belli olmuş artık düşünceleri de iyice kesinleşir diyorum ama zaman girse araya bu bozabilir belki şu an seviyordur ama sevmiyor da olabilir bilmiyorum :/ şu an da o da kimseyle çıkmak istemiyor sanırsam ya off bilmiyorum yine beynim yandı gitti :(
Ya ama soyle bisey var. Uniyi farkli şehirler kazanirsaniz nolcak? Hic goremiyceksin onu. Birde bisey merak ediyorum sosyal medyadan ilk ekleyen kim? Ve kac fotografini begendi? Beğenilerine hep karşılık veriyor mu? Bir de insragraminda erkek sayısı az mi? Ona gore biseyler diycem.
Acilma konusuna gelince evet yanina gidip konusamazsin. Heycanlanirsin hem kiz da utanir. Onu bir silelim. Ben lisedeyken benden hoslananlar hep arkadaslarini yollardi. O sekilde açılmış olurlardı. En düzgün yöntem bu.
Bir de sosyal medyadan mesaj atabilirsin. Ama cevap vermeyebilir. Yok en iyisi okullarin açılmasını beklemek ve arkadaşını yollamak.
instagramında sadece akrabası olan erkekler var bir de bizim okuldan bizimle aynı yılda okuyan kişiler var sosyal medyadan ilk ben ekledim beğenilerime cevabı şöyle mesela ben 5 gönderisini beğendim o 3 tanesini zaten pek girmiyor sosyal medyaya. Ben de öyle düşünüyorum arkadaşımın söylemesini ama doğru zamanı bekleyip bulmam gerek yoksa istese bile hayır diyebilir mesela şu an ona uygun zaman değildir bu yüzden hayır demek ister bu yüzden de kaybetmek istemiyorum yani doğru zamanı bulamazsam kaybederim :/ yine teşekkür ediyorum senin tavsiyelerin kadar arkadaşım uğraşsaydı bişiler olabilirdi ama nerde öyle arkadaş :/ ben de bu sene okulların açılmasını beklicem biraz daha bilgi alcam arkadaştan ona göre dikkat ederek adımımı atcam herhalde
Yani az da olsa ilgisi var galiba. Ya degilse bir kiz hoslanmadigi bir erkegin fotosunu begenmez. Yine de umitlendirmiyim.
Aynen sen okul acilinca dogru zamani bekle ve açıl. Bir de gözlerine dikkat et kızın. O da sana bakıyor mu?
Hayirlisi neyse o olsun. Rica ederim. Ins. Sen bari mutlu ol biz ünide olamadık :)
İnan ben de sana tavsiye vermek falan isterdim ama daha hiç bir şey bilmiyorum :/ bir de zaten çoğu kez bakışmışlığımız oldu hatta bir keresinde ikimiz tek vardık okul çıkışında sınav sonuçlarına bakıyorduk tam yanımda durmuştu sonra ayrılırken gülümsemeli bir şekilde bakış atmıştı bana en çokta bu beni umutlandırıyor gözlerinde beni sevdiğini hissettim ama hiç bilmiyorum her şey çok karışık geliyor bana
evet insan ümitleniyor. yine de şu an çok fazzla düşünmemeye çalış kendini çok kaptırma.
yapman gereken tek şey okulun açılmasını beklemek, ve doğru zamanda gecikmeden bir arkadaşın vasıtasıyla açılmak. Olmazsa dünyanın sonu değil ya denemiş oldum dersin. gelişme olursa haber edersin :)
Çok kötü bir gelişme oldu baya bişi oldu neyse işte kısaca o da öğrendi sevdiğimi o kadar belli ettiğimi sanmama rağmen meğerse hiç anlamamış hiç çaktırmıyorsun falan dedi ve reddetti beni ben de rahatsız ettiğim için özür dilerim dedim ve bitti yani hiç takmadı beni hiç umrunda bile değilmişim hiç düşündüğüm hayal ettiğim gibi bir kız değilmiş meğerse büyük bir hayal kırıklığı yaşadım neyse güzel bir rüyaydı bitti :(
Tuh bee
Hayal kırıklığı oldu yani. Insan cok uzuluyor. Ümit veriyorlar, bakışlarına sahip çıkmıyorlar.
Olsun yine iyi olmuş öğrendiği. Düşünsene okul acılana kadar hayal edip ümitlenmeye devam edecektin.
Aynen iyi ki oldu da bitti diyor bir tarafım ama üzülüyor ama insan, hiç kimseyi bu kadar sevmemiştim bu kadar aldanmamıştım birinin gözlerine birazcık da olsun hoşlanıyor sanmıştım ama hiç bişi anlamamış hiç sevmemiş birazcık bile umursamadı beni neyse unutmak gerek artık zor olsa da
Hayırlısı artık.
Hayırlısı neyse bir daha kimseyi sevmicem. İnşallah siz kavuşursunuz birbirini seven insanların kavuşmasını görmek duymak kadar hiçbir şey beni sevindirmiyor inşallah kavuşursunuz mutlu olursunuz
Ben de öyle demistim ama insan aşka kusemiyo karşına daha guzeli ve seni isteyen biri çıkacak. Sen istemesen de cikiveriyor.
Amin. Ben sana tavsiye verdim ama kendim yapamadim adım atamadım. Atmamaya da karar verdim. Cunku hoslanan erkek napip ne edip duygularini itiraf ediyor. Cok belli etti hoslandigini ama gelmedi. 😒 Nasip artık.
Belki çok çok utangaçtır sen yine de at derim hayat böyle gitmez birinin seni üzmesine izin vermemelisin sevmiyorsa da yapcak bişi yok her zaman bizi sevmeyenleri sevmedik mi zaten benden daha da büyüksün zaten çok iyi karşılayacağına eminim. Ben ilk çok sevmeme rağmen söylememiştim belki o da öyledir çok mutlu olursunuz adımı at bence olmasada olmasın platonik yaşamakla olmuyor :/ :( inşallah mutlu olursunuz en hayırlısı olsun hakkımızda. Ama ben cidden çok soğudum kızlardan insanlardan zaten öyle biriydim bu olaydan sonra da bir daha kimseyi sevebileceğimi düşünmüyorum olmicakta hiçbir zaman zaten karşılığını alabileceğim neyse
utangaç değil
bak bizim de şöyle oldu :D biz aynı sınıfta değiliz ama ortak bir dersimiz vardı. Derste dönüp hep bana bakardı, heycanlanırdı, gözleri gülerdi falan ben de boş değilim ama onun gibi cesaretli bir şekilde flört edemedim. çok utangaçım. bön bön baktım gülümseyemedim falan :/ derken 2 buçuk ay baktı baktı son sınav günü acaba gelip kouşur mu diye ümitlendim. Ben salak gibi arkadaşlarımın yanından ayrılmadım ki konuşsun. Bu yukardan beni izliyormuş sonradan farkettim. Kendi arkaaşları aşağıda ama bir türlü inmiyo. Benim yanımdaki ark. lardan erkekler vardı. Kesin soğudu benden :(
Ya ama mesela bana da dışardan baksan utangaç değilmişim gibi gözükür ama konu bir kızla konuşmaya gelirse bitiyorum orda :D soğumak değil de herhalde düz baktığın için hoşlanmıyorsun sanmıştır bunları yaşadım çünkü bir erkek olarak diyorum yani :/ ve unutma karşında bir erkek var inan ki hiçbir şeyini garipsemicektir ilk adımı atarsan on adım atacaktır ben öyle değilim çünkü acaba adım attı mı atmadı mı anlamıyorum korkuyorum yine de ama muhtemelen o öyle değildir ben ilk adımı at derim en doğru zamanda sevmiyorsa sevmediğini çok belli eder erkekler ama seviyorsa dediğim gibi on yirmi adım atarlar :D
Olabilir ama ya hep karşılık verdim bakışlarına yine anlamadi galiba :(
Bir de bizim siniftan bir cocukla arkadas oldu son zamanlarda dedim acaba onu mu katacak araya? Olabilir mi sence. Ama sorun şu o arkadaş old. Cocuk bana daha once teklif etmişti :D
Allah muhaza benim hakkimda yanlis bisey soylemez ins. Okul acilsin hala ilgi duydugunu hissedersem dedigin gibi ben adim atiyim.
Aranızı bozabilir benden söylemesi çok pislik insanlar var kötü bişi olmadan açıl bence yoksa hakkında saçmalayabilir o çocuk kötü olmuş bu :/
ilgisini gördüğün an adım at bence yavaş dikkatli ve düzgün bir adım olmalı ama
evet korkuyorum bende zaten profil resmini bilgilerini falan da bir an da sildi geçen. Normalde sık sık proffilini değiştirirdi. Amaaan yaa okul açılsında bir duruma bakıcam ona göre hareket edicem. Olursa olur. Senin gibi duygularını itiraf etseymiş :/
Önce o hoşlandı :P :D
Baya konuştuk burada hiç bu kadar yorumlaşmamıştım. Çok sağol.
asıl ben teşekkür ederim arkadaşlarımdan daha çok yanımda olduğun için sorduğun için :) . Neyse ama sakın saçma sebeplerden ötürü birbirinizi kaybetmeyin sakın ama sakın ha. Ama cidden zor bir şey eğer bide gerçekten seviyorsa kaybetme düşüncesi çok kötü etkiliyor insanı ben her gün her saniye onu düşünmeden edemiyorum keşke açılmasaydım bile diyorum en azından umutlu bir şekilde beklerdim belki ilerde severdi ama alay edici bir tavırla karşılaştığım için hiç umudum da yok ama ne biliyim hala çok seviyorum aklımdan bir saniye çıkmıyor keşkelerle yaşıyorum her şey de bana onu hatırlatıyor sanki bütün şarkılar bu durumuma yazılmış gibi birazcık bile ona benzeyen birini görünce o sanıp heyecandan kıpırdayamıyorum herhalde baya bir zaman lazım unutmak için neyse inan ki çok istiyorum kavuşmanızı mutlu bir çift görünce onlara bakınca daha çok mutlu oluyorum inşallah siz de kavuşursunuz
Rica ederimm👍
Yaaa 😧 aşk sanırım senin yaşadığın. Cunku aşık insan sevdigini birilerine benzetir sık sık. Ben de tam lisede senin yasadiklarini yaşamıştım. Lise bitene kadar unutamadim taa 1 sene sonra üniyi kazaninca unutmuştum. Yani evet zamana ihtiyacin var.
Ins. Gonlumuze gore olur. İns. benim cocuk sogumaz benden Allahim. Asadsga 😝😛😜
İnşallah dilediğimiz gibi olur. Neyse buna da demek ki en hayırlısı değilmiş diyip geçiştirmek zorundayız ve inşallah siz de mutlu bir çift olursunuz :)
Orda misinnn
evet noldu?
Okullar açıldı.:D Benim konuyla ilgili bişey danismak istedim.
Takip eder misin. Yardimin lazim
tabiki yardım edebilirim
Burdan mi yazayim. :D
mesaj atcaktım da atamazsın diyor. Takip et e bastım heralde nickim sen de gözükür mesaj atabilirsin özelden
Tamamdir ben atarim