Aynı sokaktayız ve çok seviyorum ama sevgilisi veya sevdiği biri var mı emin değilim ama diyelim yok nasıl açılmalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Önce samimi olmaya çalış. Sonrasında ise onunla kuracağın samimiyete bakıp, ona göre açılabilirsin
Tipim çirkin ya beğenmezse
Kızı tanıyan biri ya da birileri yokmu onlarla iletişime geçip konuşup konuşmayacağına karar verebilirsin bence
Ya evi hmn yakınımda beni tanıyor ismimi biliyor ve bir kez annemle konuşurken beni sormuş ama bu bana aşık demek dğl bence eskiden arkadaşlarım taşınmadan onun apartmanında oturuyorlardı o yüzden yan yana gelmişliğimiz var o da konuşmadık ztn
Değil tabikide sordu diye aşık olamaz. Hımm o zaman bi fırsat bul yanına git sohbet aç konuş zaten arada yanına gidip sohbet etmeye çalışırsan bir süre sonra arkadaşlığınız başlar ve anlaşıyorsanız ilerletirsiniz
Bilmiyorum ama sabah çıkıyor akşam eve geliyor diye biliyorum yani ara sıra camdan hava almaya bakarken görüyorum
Hımmm. İzin günü yokmu hiç biliyomusun
Okula gidiyor diye biliyorum hafta sonu da evde yani çıkıyor diyede 7-24 kapısını izleyemem ki
Hımmm valla yakaladığın dakkalarda konuşmaya çalış başka çözüm yolu yok diye düşünüyorum.
Utangacımda ya hem platoniği veya sevgilisi varsa rezil olabiliriz bilmiyorum aileme söylesemde beni bir kızla mı tanıştırsa
Ee ilk olarak kızın sevgilisi var mı yokmu onu öğrenmemiz lazım eğer anneniz kızın ailesini tanıyorsa bi sorsun bakalım sonrasında yoksa iletişime geç kızla o zaman
Biraz eziklik gibi ama olsun
Yok be öyle düşünme bana böyle yapan olsa sevinirdim ulaşmak için neler düşünüyosun planlıyorsun :) inşaallah istediğin olur
Teşekkürler cidden:D ama düşünsene sen o kızsın annem geliyor sana diyorki kızım sevgilin var mı yoksa oğlum gelip senle tanışacak
Rica ederim 😄☺️ bence kötü bir şey değil konuşurum evet derim sonra benim annem senın annene der bi cafede oturur konuşulur sonrası gelirdi hahahaa. Kötü niyetin olsa sormazsın etmezsin uğraşmazsın bu kadar yani
Kötü niyetim niye olsun ki:D ama kız istemezse veya sevgilisi ya da sevdiği varsa rezil olabilirim ztn annem yine moralimi bozdu kuzenimin sevgilisini gösterdi herahlde bilerek yapıyo;D
Çok saf düşünüyosun olmaz mı ohoo oo 😄 yok rezil olmazsın sonuçta niyetin belli hoşlanabilirsin felan neden kötü olsun saçmalama dediğin gibi sevgilisi varsa ya da istemezse kendi bilir bir şey kaybetmeyeceksiniz ikinizde sorun yapma, hımm farklı bi kız istiyo sanırım onu değil 😬🙈
Yani bilmiyorum annem için kız olsun ytr evlenmeyecek misin diyor bende bizle evlencek kız mı var diyorum:D hshshs
Senle evlenicek annenle değil ki😄 sen bul annen kabul eder. Kaç yaşındasın ki
30
Hımmm acele et bencede 😅
Ama o hoşlandığım camını izlediğim kız en fazla 22-23 yaşındadır
Hmmm o kadar aranızda bi yaş farkı yok bence ideal
7 yaş falan var tipsizim ama o ise dünyalar güzeli ama bir şansımı denerij
Öyle deme şansını dene sen
Şansımi denerim iyi ve kötü sonuç cıkarsa yazarım buraya eeee seni seven veya senin sevdiğin biri yok mu
:D :D :D hoşlanma beğenme etkilenmeyi sevmek mi sandın be :D :D
Hiç aklımdan çıkmıyor ve rüyamda gördüm
hahahaha :D vay be instagram dan ekle takipleş o zaman ordan rahat olur gizli üye
İnstagram kullanmıyorum ama ismini arattım çıkmadı ona ait bir hesap
nasıl çıkmıyor bitişik yaz ooo Instagram kullanılmaz mıbe kardeşim facebookdan bak o zamna
Bilmem herkes sosyal medya kullanacak diye bir kural yok oda kullanmak istemiyo olabilir
haahaa yok sen bulamamışsındır ben olsam bulurdum :D
ya da ortak arkadaşlarınız varsa onun vasıtasıyla tanış bi iyi olur dank diye denmez :D zaman lazım
Yine ararım ama bulsam ne olacak sapık gibi camını izliyorum:D
hahhaa bulursun takip atasınn oda sana geri takip atarsa tanışır sohbet edersin konuşmasını biliyorsan :D :D sende sanmıyorum :D :D :D
Kardeşim sohbet etmek tanışma o sorun dğl utangacım kız ztn 5 adımlık yerde bağırsam duyar
hahaha kardeşim işte anlatmak istediğim o utangaçsan sosyal medya da konuşmak en iyisi konuşma dediğim şu herkes konusur kimi coolca kimi s a lakça o manada diyorum
bide çirkin bakımsızsan hiç bulaşma :D
canım falan konuşmam ztn hani hesabını bulsam konuşsam yanlış birsey söylesem eve gelir sıçar ağzıma:, D
Yok ya çirkin değilim yani sanırım
şimdi kardeşim erkek dediğin cool olacak çok gevşekce konuşmayacak bilgili olmalısın kültürlü olacan yeri geldi yerdede cool oturmadan kalkmandan konuşma tarzın cool olacak
Sevgilin oldu mu taktik veriyosun:D
hahaha kardeşim bende çok ben sevgili tarzı sevmem f c k b d d y tarzı takılırım :D :D benim konuştuğum kişileri sen anca izlersin :D ondan taktik veriyorum ben görüşmek istemem ilk onlar teklif eder :D :D
Vaybe abimize bak:D yani senin gibi birinden tavsiye falan aldığım için sevinmeliyim değil mi
aynen :D ben çok iddaalı kızlarla konuştum konuşuyorum aralarında manken olanlar var
benim taktik her zaman tutar :D
Yakışıklısında değil mi abim:D
aynen yakışıklıyımdır
:D :D
Yaş kaç abim şehir neresi
22 İzmir senin
18 İstanbul
hmm hangi yaka
Avrupa yakası
iyimiş :D
hadi len tipsiz ezik burada ağlama boş yapma abaza gibi 31 çekersin anca o kıza :D :D :D