Aşk İlişkileri Ben sevdiğim kıza nası açılabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor DELİ gibi aşığım o bir kız Açıl lan kolay Zor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ben sevdiğim kıza nası açılabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka açılma kıza engelle onu tüm sosyal medyalardan bidaha görüşmeyelim yaz döner sana o 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. açılmazsan başkası kapar 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Takla atarsan acilirsin 1 0 Yorumla
rundowndesire Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Seni seviyorum diyerek. 1 14 Yorumla rundowndesire +1 yıl niye diss yedim ki ben şimdi ghkjklhjfklgh Yorumla Ünyeliii +1 yıl Hee kolaydi o sırf kızın egosu tatmin olacak oğlan rezil olacak Yorumla rundowndesire +1 yıl @Ünyeliii Ne alaka ag bende seviyorsam gider bir erkeğe seni seviyorum derim. Yorumla Ünyeliii +1 yıl Bize denk gelmedi hiç öyle Yorumla rundowndesire +1 yıl @Ünyeliii Armudun iyisini ayılar yer. Yorumla Soran +1 yıl 😂 Tamam lan açılmıyom Yorumla Ünyeliii +1 yıl @rundownsire ne demek istiyon Yorumla rundowndesire +1 yıl @Ünyeliii ayı değilsin diyorum yani iltifat ediyorum dghklfhjfghj Yorumla Ünyeliii +1 yıl Armudun iyisi bana denk gelmemiş oldu ama 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hdiskejejs lan tamam tmmmmm 😂😂 Yorumla rundowndesire +1 yıl @Ünyeliii Evet çünkü ayı değilsin işte fkhjfklhjfhj Yorumla Ünyeliii +1 yıl yaz bana özelden konuşma tarzını sevdim jnfgjsgf Yorumla rundowndesire +1 yıl @Ünyeliii Xperim yetmiyo sen yaz :'( Yorumla Ünyeliii +1 yıl ilk mesajı zaten hep ben atıyorum peki :( Yorumla
Ünyeliii Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl açılma knk bu kızların çoğu kompleksli egoist 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Lan ama hiç bu kadar sevmemiștim Yorumla Ünyeliii +1 yıl Hmm açıl knk o zaman ama fazla düşme kizin ustune Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok kolay 🙂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Soyelede bilek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden hoşlanıyorum diyebilirsin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka açılma kıza engelle onu tüm sosyal medyalardan bidaha görüşmeyelim yaz döner sana o
açılmazsan başkası kapar
Takla atarsan acilirsin
Seni seviyorum diyerek.
niye diss yedim ki ben şimdi ghkjklhjfklgh
Hee kolaydi o sırf kızın egosu tatmin olacak oğlan rezil olacak
@Ünyeliii Ne alaka ag bende seviyorsam gider bir erkeğe seni seviyorum derim.
Bize denk gelmedi hiç öyle
@Ünyeliii Armudun iyisini ayılar yer.
😂 Tamam lan açılmıyom
@rundownsire ne demek istiyon
@Ünyeliii ayı değilsin diyorum yani iltifat ediyorum dghklfhjfghj
Armudun iyisi bana denk gelmemiş oldu ama 😂
Hdiskejejs lan tamam tmmmmm 😂😂
@Ünyeliii Evet çünkü ayı değilsin işte fkhjfklhjfhj
yaz bana özelden konuşma tarzını sevdim jnfgjsgf
@Ünyeliii Xperim yetmiyo sen yaz :'(
ilk mesajı zaten hep ben atıyorum peki :(
açılma knk bu kızların çoğu kompleksli egoist